Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν είναι βιβλίο ενημερωτικά :) Ο πρόλογος επιλογος είναι μονο...

Επεξ/σία από VirusKennen
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εβαλα 5 και για κανα δωρο χαχαχαχα

θα στείλουν courier gia 5 λεπτά????Τι να πω ρε παιδιά

Δεν θα πληρώσεις μόνο 5 λεπτά αλλά και τα μεταφορικά μιας και είναι κάτω των 20 ευρώ η παραγγελία. Γι'αυτό κάνε παραλαβή από το κατάστημα αν μπορείς.

Αν όντως ισχύει η τιμή δλδ...

Δημοσ.

εφοσον δεν βγαζει χρεωση το συστημα τους.......

και σιγα μην τα στειλουν........

ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙΙΙΙΙ

Δεν ενημερώνεις όμως το site σου :P

Δημοσ.

εφοσον δεν βγαζει χρεωση το συστημα τους.......

και σιγα μην τα στειλουν........

Μπα θα το δώσουν. Γύρω στο 1,5 είναι η κανονική τιμή

https://www.skroutz.gr/books/133232.Οι-Χίλλικερς.html?keyphrase=Οι+Χίλλικερς

Να και τα χαραχτηριστικά

Εκδότης : Άγρα Έτος έκδοσης : 2006 ISBN : 960-325-648-Χ Σελίδες : 25 Σχήμα : 17χ12

Δημοσ.

Θα σας πούνε ότι η τιμή δεν είναι για ολόκληρο το βιβλίο, αλλά μόνο για το εξώφυλλο (το οποίο θα το έχουν βγάλει έγχρωμη φωτοτυπία). :-D

• Like 3
Δημοσ.

Μιας και το θυμηθηκα:

Αγορασα τo LG 22M45D-B 21.5'' LED MONITOR απο το κιτρινο μαγαζι. Ειναι σε προσφορα αυτες τις ημερες, με 103.90 ευρω. Δεν θα μπω στη λογικη συγκρισης αν ειναι καλη αυτη ή η διπλανη, μια 22αρα για νορμαλ χρηση εψαχνα και επελεξα αυτη για την τιμη της. Στο Σκρουτζ κοστιζει 119 ευρω (εχει φτηνοτερα, αλλα με μεταφορικα, ενω το ΜΜ την στελνει δωρεαν σε αυτη την τιμη): https://www.skroutz.gr/s/4448160/LG-22M45D.html

Στο idealo διαπιστωνω οτι εχει παιξει τελευταια και στα 90 ευρω, αλλα τα περισσοτερα καταστηματα στην ΤΩΡΙΝΗ λιστα την εχουν απο 102 ευρω και πανω. Δεν ξερω αν ειναι προσφορα ή οχι, ο Ματριξ και οι αλλοι συμφορουμιτες ισως μπορουν να βοηθησουν για το τελικο verdict, αλλα εγω το αναφερω. Καμια φορα μπορει καποιος να ενδιαφερεται για φτηνο μονιτορ, οπως ηθελα κι εγω.

Δημοσ.

να ξερεις οτι το e-shop φερνει παραεισαγωγη στις LG, με αποτελεσμα να εχεις πολλα προβληματα στην εγγυηση (πχ στο zero pixel). αν προλαβαινεις να την γυρισεις καλος! παρε ενα τηλ στην LG και με τον serial number δες τι εγγυηση εχει!

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και το θυμηθηκα:

Αγορασα τo LG 22M45D-B 21.5'' LED MONITOR απο το κιτρινο μαγαζι. Ειναι σε προσφορα αυτες τις ημερες, με 103.90 ευρω. Δεν θα μπω στη λογικη συγκρισης αν ειναι καλη αυτη ή η διπλανη, μια 22αρα για νορμαλ χρηση εψαχνα και επελεξα αυτη για την τιμη της. Στο Σκρουτζ κοστιζει 119 ευρω (εχει φτηνοτερα, αλλα με μεταφορικα, ενω το ΜΜ την στελνει δωρεαν σε αυτη την τιμη): https://www.skroutz.gr/s/4448160/LG-22M45D.html

Στο idealo διαπιστωνω οτι εχει παιξει τελευταια και στα 90 ευρω, αλλα τα περισσοτερα καταστηματα στην ΤΩΡΙΝΗ λιστα την εχουν απο 102 ευρω και πανω. Δεν ξερω αν ειναι προσφορα ή οχι, ο Ματριξ και οι αλλοι συμφορουμιτες ισως μπορουν να βοηθησουν για το τελικο verdict, αλλα εγω το αναφερω. Καμια φορα μπορει καποιος να ενδιαφερεται για φτηνο μονιτορ, οπως ηθελα κι εγω.

να ξερεις οτι το e-shop φερνει παραεισαγωγη στις LG, με αποτελεσμα να εχεις πολλα προβληματα στην εγγυηση (πχ στο zero pixel). αν προλαβαινεις να την γυρισεις καλος! παρε ενα τηλ στην LG και με τον serial number δες τι εγγυηση εχει!

Μολις γυρισα σπιτι. Επεσε ακυρο, επειδη δεν την βρηκαν (φυσικα υπαρχει διαθεσιμη αλλου). Εκνευριστηκα και πηρα τηλ την LG για να δω διαθεσιμοτητα, οπου με ενημερωσαν οτι το καταστημα κανει παραγγελιες απο αλλου (παραεισαγωγη). Δεν ρωτησα για την εγγυηση παροτι περασε απο το μυαλο μου, αφου φανταστηκα τι θα ισχυε.

Οποτε, σε ευχαριστω για την ενημερωση.

• Moderators
Δημοσ.

TV TOSHIBA 50L2456DG 399€ @cosmodata

skroutz: από ποσο;

idealo.it: από ποσο;

Μιας και εκανες ηδη το κλικ για να βαζεις τα λινκ δηλαδη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...