Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο public, αγοραζοντας αυτον τον σκληρο δισκο http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/eks-skliros-diskos-toshiba-canvio-2tb-hdtc720ek3ca-25-usb-30-mayro/prod6130429pp/, προσθετει στο καλαθι δωρεαν το http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/diafora-diktyaka/antaptoras-asyrmatoy-diktyoy-toshiba-store-wireless-adapter/prod7260696pp/

Για οποιον του χρειαζεται αυτο το μαραφετι, ειναι σαν να βγαινει γυρω στα 66 ο δισκος (-10ε απο τον επομενο 2tb στο σκρουτζ)

(μεχρι σαββατο βραδυ η προσφορα-ηρθε μεσω email)

παιδια μακρυα απο την χαζομαρα του ανταπτορα.... πιο αχρηστο πραγμα δεν υπαρχει

σε υπολογιστη δεν συνδεεται , πρεπει να το συνδεσεις τον σκληρο στον ανταπτορα και τον ανταπτορα στο μοντεμ...

η μαγκια ειναι οτι κανεις δεν ξερει τι ειναι και πως λειτουργει το μαραφετι τουτο...

οδηγιες δεν υπαρχουν!

η ideal που εχει το service στην Ελλαδα , δεν εχει μαλλον τεχνικους... οταν ζητησα manual μου εστειλαν για αλλο προιον... και την δευτερη φορα που θα με επερναν τηλεφωνο , δεν με πηραν ποτε...

το παμπλικ οτι να ναι... ηρθαν 3 με αιφον 6 για καποιο κουμπι που κολαγε και η απαντηση ηταν "Α. πρωτη φορα το ακουω αυτο..."

γενικα λυπαμαι την μια και μοναδικη φορα στα 2 τελευταια χρονια  που δεν εκανα αγορα μεσω paypal ....

απο την αλλη χαιρομαι που δεν εκανα το λαθος να αγορασω τηλεοραση τοσιμπα που ελεγα πριν 4 μηνες, γιαιτ παω στοιχιμα οτι θα εκλεγα παλι τα λεφτα μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι microSD?

γιατί εγώ για SD την βλέπω....

Εχεις δικιο λαθος μου .

Εχει καποιος υποψην μια καλη microSD 32gb για χρηση raspberry pi 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο το newsletter του eshop που μ ρθε εχει το

SERIOUX S102TAB 10.1'' DUAL CORE 1.2GHZ 8GB WIFI ANDROID 4.2 BLACK + USB KEYBOARD

απο 159.00 86.90 € μαζι με πληκτρολογιο δωρο

site link

skroutz απο 120€

Τι λετε? αξιζει?? επειδη κοιταω για ταμπλετ ( μιας και φανταρος) ας μου πει καποιος τι μειονεκτηματα εχει?

Επεξ/σία από mixomoras

Σκληρος δισκος SSD απο το τελευταίο Newsletter του e-shop στα 59,90 € Link.png Site: link

CORSAIR CSSD-F120GBLS FORCE LS SERIES 120GB SSD SATA3

Αξιζει τιποτα ??

Η χαμηλοτερη τιμη στο Link.png Site: skroutz

10 € ακριβοτερος

απο το newsletter του eshop που μ ρθε εχει το

SERIOUX S102TAB 10.1'' DUAL CORE 1.2GHZ 8GB WIFI ANDROID 4.2 BLACK + USB KEYBOARD

απο 159.00 86.90 € μαζι με πληκτρολογιο δωρο

site link

skroutz απο 120€

Τι λετε? αξιζει?? επειδη κοιταω για ταμπλετ ( μιας και φανταρος) ας μου πει καποιος τι μειονεκτηματα εχει?

Μειονεκτηματα ειναι η εταιρεια(Serioux και eshop μαζι) και η ποιοτητα κατασκευης.

Εκπτωτικό κουπόνι τα public για το λάθος τους. ΟΚ τουλάχιστον αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα τα λάθη τους.

Δεν θα κρίνω αν αυτά που πουλάνε είναι υπερτιμημένα ή όχι αλλά σίγουρα είναι μια θετική κίνηση.

• Like 1

Και σε μένα τώρα μόλις

Αγαπητέ φίλε των Public,

Σε συνέχεια της χθεσινής μας επικοινωνίας που ενημέρωνε για την λάθος τιμή του προϊόντος της παραγγελίας σας λόγω τεχνικού λάθους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη ενεργοποιήσει στο λογαριασμό σας , εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10€ για επόμενη παραγγελίας σας

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

• Moderators

Δημοσιοτητα rules by the way για οποιον δεν το καταλαβε.

Κατά τη γνωμη μου είναι η πρωτη φορα που αντεδρασε σωστα/επαγγελματικα για τον πελατη το συγκεκριμενο μαγαζι σε ένα λαθος του. Σε αντιθεση με ολες τις άλλες φορες που η απαντηση του ηταν "10%". "Well done" ως feedback λοιπον από μενα, (ή αλλιως, "το καλο να λεγεται")

• Like 1

• Moderators

Παρακαλω πολύ, σχετικα με ένα ποστ που μολις εσβησα:

Μην αναρτατε στο παρον τοπικ προιοντα που με το -10€ μπορει να είναι προσφορα. Εδώ γραφουμε οτιδήποτε ρωτάτε αν αξιζει χωρις να λαμβανετε υποψιν τυχον κουπόνια που μπορει να εχετε για το οποιοδήποτε μαγαζι.

Ps.

μην βιαστειτε για αγορα......δεν εχει τελιωσει η εβδομαδα.....ερχονται και τα διαφορα price match που θα κανει σε προσφορες των αλλων μεγαλων μαγαζιων ;)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...