medgio01 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ήρθε σήμερα στο email μου αυτό , laptop DELL Inspiron 3542 I7-4510U/4GB/500GB/Ubuntu Linux/Κάρτα Γραφικών 2GB , τι λέτε ρε παιδιά αξίζει; Επειδή ψάχνομαι τελευταία για λάπτοπ αλλά 500 ευρώ μου πέφτουν πολλά... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ήρθε σήμερα στο email μου αυτό , laptop DELL Inspiron 3542 I7-4510U/4GB/500GB/Ubuntu Linux/Κάρτα Γραφικών 2GB , τι λέτε ρε παιδιά αξίζει; Επειδή ψάχνομαι τελευταία για λάπτοπ αλλά 500 ευρώ μου πέφτουν πολλά... :/ I7-4510U # of Cores2 # of Threads 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ήρθε σήμερα στο email μου αυτό , laptop DELL Inspiron 3542 I7-4510U/4GB/500GB/Ubuntu Linux/Κάρτα Γραφικών 2GB , τι λέτε ρε παιδιά αξίζει; Επειδή ψάχνομαι τελευταία για λάπτοπ αλλά 500 ευρώ μου πέφτουν πολλά... :/ κατα τη γνωμη μου ειναι απαραδεκτα τα γυαλιστερα πανελ των 1366x768 σε μοντελα του 2015. τετοιο εχω σε λαπτοπ απο το 2007. ΚΡΙΜΑ η καρτα γραφικων και υα υπολοιπα..... Παρεπιπτωντως η διαφορα στο ebay αναμεσα σε ενα fullhd matte panel και στο ΑΙΣΧΡΟ που φοραει η συντριπτικη πλειοψηφια των εν Ελλαδι λαπτοπ ειναι περιπου 50$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Έχει αυτό το πλυστικό στο Lidl στα 50. Αξίζει? PHD 100 D2 https://www.youtube.com/watch?v=7j5e1rP8n-E• Με 3 ακροφύσια: πολυλειτουργικό ακροφύσιο Vario, αποτελεσματικό ακροφύσιο αφρού και ισχυρό, περιστρεφόμενο κατά 360°, ακροφύσιο Roto • Οικονομικό αυτόματο σύστημα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης: Ο κινητήρας λειτουργεί μόνο με ταυτόχρονη πίεση της σκανδάλης• Κατανάλωση ισχύος: 1450 W• Άντληση: 400 l/h (max.)• Πίεση: max. 10 MPa (100 bar)• Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 1 σωλήνας εκτόξευσης, 1 στάνταρ ακροφύσιο Vario, 1 περιστροφικό ακροφύσιο Roto, 1 ακροφύσιο αφρού με φιάλη απορρυπαντικού (350 ml), λάστιχο πίεσης 4 m με προστασία τσακίσματος, 1 βελόνα καθαρισμού ακροφυσίων• 3 χρόνια εγγύηση• Εύκολη αλλαγή ακροφυσίων χάρη στο κλείσιμο τύπου μπαγιονέτας ("σύνδεσμος περιστροφής με κλικ")• Περιέλιξη καλωδίου και θήκες τακτοποίησης εξαρτημάτων• Άνετο τρόλεϊ με περιστρεφόμενες ρόδες και ρόδες με φρένο• Κινητήρας χωρίς απαιτήσεις συντήρησης • Μήκος καλωδίου: 5 m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 τα parkside ειναι καλά εργαλεία για την τιμή τους . Το συγκεκριμενο στα 50 εχει καλή τιμή +3ετη εγγύηση. Μετά πάς στο Skil στα 65-67 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/322750/Skil-0760AA.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πάρε το V5 Red Bull. Παρέλαβα χθες και το δούλεψα και είναι εξαιρετικό. Δεν θέλω να πάρω κινητό. Απλά το έβαλα, μπας και ψάχνει κανείς κάτι φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 τα parkside ειναι καλά εργαλεία για την τιμή τους . Το συγκεκριμενο στα 50 εχει καλή τιμή +3ετη εγγύηση. Μετά πάς στο Skil στα 65-67 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/322750/Skil-0760AA.html Το θέμα είναι αν αξίζει σαν μηχάνημα. Όχι μόνο αν είναι καλή τιμή. Με έβαλαν οι γυναίκες του σπιτιού να ψάξω για να πλένουν και χαλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα είναι αν αξίζει σαν μηχάνημα. Όχι μόνο αν είναι καλή τιμή. Με έβαλαν οι γυναίκες του σπιτιού να ψάξω για να πλένουν και χαλιά Τα parkside όπως σου έγραψα βγάζουν καλά εργαλεία για την τιμή τους . Εχει καλές αξιολογήσεις. Διάβασε εδώ http://www.lidl.de/de/parkside-hochdruckreiniger-phd-100-d2/p178729?searchTrackingQuery=parkside&searchTrackingId=Product.178729&searchTrackingPos=40&searchTrackingOrigPos=48&searchTrackingPage=2&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36 με ενα google translate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Έχει αυτό το πλυστικό στο Lidl στα 50. Αξίζει? PHD 100 D2 https://www.youtube.com/watch?v=7j5e1rP8n-E • Με 3 ακροφύσια: πολυλειτουργικό ακροφύσιο Vario, αποτελεσματικό ακροφύσιο αφρού και ισχυρό, περιστρεφόμενο κατά 360°, ακροφύσιο Roto • Οικονομικό αυτόματο σύστημα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης: Ο κινητήρας λειτουργεί μόνο με ταυτόχρονη πίεση της σκανδάλης • Κατανάλωση ισχύος: 1450 W • Άντληση: 400 l/h (max.) • Πίεση: max. 10 MPa (100 bar) • Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 1 σωλήνας εκτόξευσης, 1 στάνταρ ακροφύσιο Vario, 1 περιστροφικό ακροφύσιο Roto, 1 ακροφύσιο αφρού με φιάλη απορρυπαντικού (350 ml), λάστιχο πίεσης 4 m με προστασία τσακίσματος, 1 βελόνα καθαρισμού ακροφυσίων • 3 χρόνια εγγύηση • Εύκολη αλλαγή ακροφυσίων χάρη στο κλείσιμο τύπου μπαγιονέτας ("σύνδεσμος περιστροφής με κλικ") • Περιέλιξη καλωδίου και θήκες τακτοποίησης εξαρτημάτων • Άνετο τρόλεϊ με περιστρεφόμενες ρόδες και ρόδες με φρένο • Κινητήρας χωρίς απαιτήσεις συντήρησης • Μήκος καλωδίου: 5 m μια χαρα ειναι,το εχω 2χρονια,βεβαια δεν το πολυχρησιμοποιω αλλα για πλυσιμο χαλιων ,παραθυρων ,αυλων, αυτοκινητων ειναι υπεραρκετο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω ψάξει να δω τι λένε αυτά τα tablet, αλλά στο media έχει για Σ/Κ 29 ευρώ κάτω σε σχέση με την πιο φθηνή τιμή του skroytz. http://www.skroutz.gr/s/4452673/Allview-3-Speed-Quad-HD-9-7-8GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2koykoy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Έχει αυτό το πλυστικό στο Lidl στα 50. Αξίζει? PHD 100 D2 https://www.youtube.com/watch?v=7j5e1rP8n-E • Με 3 ακροφύσια: πολυλειτουργικό ακροφύσιο Vario, αποτελεσματικό ακροφύσιο αφρού και ισχυρό, περιστρεφόμενο κατά 360°, ακροφύσιο Roto • Οικονομικό αυτόματο σύστημα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης: Ο κινητήρας λειτουργεί μόνο με ταυτόχρονη πίεση της σκανδάλης • Κατανάλωση ισχύος: 1450 W • Άντληση: 400 l/h (max.) • Πίεση: max. 10 MPa (100 bar) • Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 1 σωλήνας εκτόξευσης, 1 στάνταρ ακροφύσιο Vario, 1 περιστροφικό ακροφύσιο Roto, 1 ακροφύσιο αφρού με φιάλη απορρυπαντικού (350 ml), λάστιχο πίεσης 4 m με προστασία τσακίσματος, 1 βελόνα καθαρισμού ακροφυσίων • 3 χρόνια εγγύηση • Εύκολη αλλαγή ακροφυσίων χάρη στο κλείσιμο τύπου μπαγιονέτας ("σύνδεσμος περιστροφής με κλικ") • Περιέλιξη καλωδίου και θήκες τακτοποίησης εξαρτημάτων • Άνετο τρόλεϊ με περιστρεφόμενες ρόδες και ρόδες με φρένο • Κινητήρας χωρίς απαιτήσεις συντήρησης • Μήκος καλωδίου: 5 m Πότε το έχει φίλε ;στο σαιτ δεν είδα κάτι,είναι στοκ σε κάποιο καταστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πότε το έχει φίλε ;στο σαιτ δεν είδα κάτι,είναι στοκ σε κάποιο καταστημα; Στο φυλλάδιο το είδα που έφεραν. Στα τελευταία κομμάτια μαζί με άλλα για το αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Στο φυλλάδιο το είδα που έφεραν. Στα τελευταία κομμάτια μαζί με άλλα για το αμάξι. στο online δεν το πήρε το μάτι μου. Μήπως είσαι Βόρεια Ελλάδα; Ρωτάω γιατι βγάζει διαφοροποιημένο φυλλάδιο για Βόρεια Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 στο online δεν το πήρε το μάτι μου. Μήπως είσαι Βόρεια Ελλάδα; Ρωτάω γιατι βγάζει διαφοροποιημένο φυλλάδιο για Βόρεια Ελλάδα. Ναι. Θεσσαλονικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα είναι αν αξίζει σαν μηχάνημα. Όχι μόνο αν είναι καλή τιμή. Με έβαλαν οι γυναίκες του σπιτιού να ψάξω για να πλένουν και χαλιά έχω πλύνει πολλά χαλιά με ένα parkside φίλος... δε ξέρω αν είναι το ίδιο μοντέλο γιατί το έχω κανα 3αρι χρόνια και τώρα είναι στο πατάρι για να το τσεκάρω. άποψη μου, τσίμπα το άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις