Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χαρίσαν μια ταλαιπωρημένη DELONGHI Nespresso Essenza EN 97.W και μπήκα στο skroutz να δω την τιμή της (αν αξίζει να την επισκευάσω.)

Βλέπω ότι τώρα την έχει προσφορά το Media  σε απόθεμα στα 39€ από 79€ 

Στο skroutz  η επόμενη 78€

Δεν ξέρω αν είναι προσφορά, αλλά ίσως ενδιαφέρει κάποιον.

• Like 1
Δημοσ.

ανοιξε το και δες τη φοραει..............για να δεις αν ειναι 12V/7ah

Απο εξω γραφει 230V - 10A - 50/60Hz...

• Like 1
Δημοσ.

η LG 55LA965V στα 1099€ απο παμπλικ και 1448 το επομενο

http://www.skroutz.gr/s/4443832/LG-55LA965V.html

και ιταλια επισης

http://www.idealo.it/confronta-prezzi/4100359/lg-55la965v.html

Δίνουν κάτι διαφορετικό οι 4Κ στην παρούσα Ελληνική τηλεοπτική κατάσταση ;; Υπάρχει διαφορά στην εικόνα ;;

Δημοσ.

Απο εξω γραφει 230V - 10A - 50/60Hz...

βρε την μπαταρια  που εχεις στο Ups σου εννοω και οχι το κουτι!

απο topsystem καλεσαν κανενα για τις μνημες/???

Όχι εμένα δε με κάλεσαν...ακόμα :P

σιγα μην ξοδευτουν....δειτε το Inbox σας

Δημοσ.

Για το θέμα της μπαταρίας του ups εγώ παρήγγειλα ενώ την έλεγε κατόπιν παραγγελίας και είναι ήδη στον δρόμο για το τοπικό υποκατάστημα και αύριο κατά τις 12 θα την έχω. Μια χαρά μου έκατσε η προσφορά.

• Moderators
Δημοσ.

Πιστεύω ότι είσαι λάθος, η Ελλάδα δεν είναι μονο η Αθήνα. Αυτοί που μένουν εκεί ίσως  μπορούν να το πάρουν με μισό ευρώ παραπάνω. Οι υπόλοιποι τί κάνουμε? Όταν στα τοπικά μαγαζιά την βρίσκεις από 15-20 ευρώ;

Εκτός και αν οι προσφορές αναφέρονται μόνο για κατοίκους Αθηνών τότε πάω πάσο. Για μένα το να κερδίσω 35% σε ένα προϊόν είναι κέρδος πιστεύω και στους περισσότερους.

Δεν υποστηρίζω το κατάστημα προφανώς (άθλια after sale αντιμετώπιση) υποστηρίζω την προσφορά. Ηταν μια καλή ευκαιρία για τους ΜΗ Αθηναίους να την πάρουμε φθηνά. Αν δεν αρκεί αυτό οκ δεν είναι προσφορά.

Λες εσυ την αποψη σου και καλα κανεις και αλλοι 5 λενε ότι συμφωνουν.

Δηλαδη επειδή στα χωρια ή δεν ξερω που είναι πολλα πραγματα 20-30-50% ακριβοτερα θα πρεπει να γεμισουμε με θεματα που οι κανονικες τιμες  βαφτίζονται από το "χ" μαγαζι ως "50% φτηνοτερα!!!" και θα θεωρούνται προσφορα επειδή καπου τα τοπικα μαγαζια είναι ακριβα;

Τι να πω, μενω αφωνος, ειδικα με την συμφωνια του herthan. :cry:  :lol:

και οχι μόνο για εκτός Αθηνών, εγώ δεν βλέπω κάποιο μαγαζί στο σκρουτζ που να φημίζεται για το απόθεμα και την άμεση παράδοση

http://www.skroutz.gr/c/154/mpataries-kai-aksesouar.html?keyphrase=ultracell+ul+7-12

σίγουρα δεν είναι για να ανοιχτή θέμα άπλα να αναφερθεί

Θεμα/τοπικ εγινε, εκει ηταν η ενσταση μου. Το εφερα εδώ, δεν το εσβησα.

Sorry chief, αλλά στο : "εκτος αν ο σκοπος είναι τα... advertorials!" είσαι λάθος (μιλάω για εμένα και τον τρόπο που σκέφτηκα όταν postαρα).

Δεν πειράζει όμως, μαζί με τα ξερά δυστυχώς καίγονται τα χλωρά πολλές φορές, και σε καταλαβαίνω.

Επί του θέματος, εννοείται ότι δεν έκανα, όπως αποδείχθηκε, έλεγχο τόσο καλό, όπως θα έπρεπε ...

Δεν το ειπα για σενα, το ειπα ακριβως επειδή υπαρχουν πολλα ξερα όπως ειπες και κατανοεις. Αν πραγματι κανω λαθος (που δεν εχω λογο και χρονο να το αμφισβητησω) και αν φανηκε ότι φωτογραφιζα εσενα προσωπικα και το τοπικ μονο το δικο σου, σου ζητω συγνωμη!

• Like 1
Δημοσ.

Λες εσυ την αποψη σου και καλα κανεις και αλλοι 5 λενε ότι συμφωνουν.

Δηλαδη επειδή στα χωρια ή δεν ξερω που είναι πολλα πραγματα 20-30-50% ακριβοτερα θα πρεπει να γεμισουμε με θεματα που οι κανονικες τιμες  βαφτίζονται από το "χ" μαγαζι ως "50% φτηνοτερα!!!" και θα θεωρούνται προσφορα επειδή καπου τα τοπικα μαγαζια είναι ακριβα;

Τι να πω, μενω αφωνος, ειδικα με την συμφωνια του herthan. :cry:  :lol:

οφειλω να συμφωνήσω... ΑΛΛΑ Δεν ειναι δυνατόν να συγκρίνουμε τους αγιογδύτες κομπιουτεράδες της επαρχίας με τις τιμές των καταστημάτων στην Αθήνα ή οπουδήποτε (εχει καλες τιμές σε σοβαρα καταστηματα και στο Βόλο και τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη και παντού).

Το πρόβλημα λοιπόν δεν ειναι χωρικό αλλα κοινωνικοοικονομικό, μιας και κάποιοι εμποροι στην επαρχία ζουν στο θωκο τους και περιμένουν ακομα να βγάλουν 300-400-500% κερδος. Προσφατα ήμουν στην επαρχία και χρειάστηκα μια θερμοαγώγιμη για ενα λάπτοπ φίλου που ανοίξαμε για καθαρισμα. Ξέρετε ποσο μου ζήτησε για μια coolermaster ενας εμποράκος με 150 τ.μ. καταστημα; 7 ευρω! Ναι 7 ευρω! Για την ίδια παστα που η κοσμοντατα (με 2-3 μικρα σχετικά καταστηματα) την εχει 1.99 και το pc1 1.5€. Του ειπα στα μουτρα "εισαι απαραδεκτος" την αφησα και έφυγα. Στο δρόμο παρήγγειλα με αντικαταβολή απο σκρουτζομαγαζό (οχι ιδιαίτερα γνωστό) και μου βγήκε 4.7€ με αντικαταβολή και ήρθε το επομενο απογευμα - και που στε, τα 3€ ήταν η αποστολη/αντικαταβολή!

To clue ποιο ειναι; Μην τους τα δινετε και ξεμπροστιάστε τους! Ισως κλεισουν και πεινάσουν οι οικογένειες τους, συμφωνώ, ΑΛΛΑ ισως τους ξυπνησει και γίνουν σωστοι επιχειρηματίες και καπως πιο εντιμοι και σωστοι απεναντι στις τοπικές κοινωνίες που τους ζουν...

σορυ για το οφ, απλα η κατασταση της επαρχίας ειναι ενα θέμα ΑΛΛΑ αυτο δε σημαίνει οτι για το καθε τι που ειναι πιο φθηνό εδώ (Αττική) απο οτι εκει (επαρχία) θα ανοιξει σχετικό θέμα...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Επισης καποιοι μιλησατε για "Αθηνα", εγω ομως "ζηλευω" τη Θεσσαλονικη που τις περισσοτερες φορες οι τιμες εκει είναι καλυτερες κατά πολύ! Επισης υπαρχουν eshops επαρχιας που εχουν συχνα καλυτερες τιμες, αλλα με τα μεταφορικα προς Αττικη χανουν το πλεονεκτημα. Αν εξαιρεσουμε τις αλυσιδες που εχουν σταθερες τιμες σε ολη την Ελλαδα μεσω του νετ τουλαχιστον, τα παραπανω είναι πολύ συχνα. Οποτε χαλαρώστε και μην μιλατε τοπικιστικα οσοι εχετε κανει την Αθηνα "μπαμπουλα".

Δημοσ.

πειραζει που εμενα μου φαινεται ακριβη;;;;;;;;;;;;;;

την θελω 5€,δεν μου περισευουν πλεον

tumblr_mkdwwkugp51rvburbo1_500.gif

B)

Δημοσ.

συγνωμη που παρεμβαινω μα με αφορμη -και μονο αφορμη και οχι αιτια- το θεμα των μπαταριων ups οφειλω να ομολογησω πως γενικα τον τελευταιο καιρο παρατηρω/ουνται γενικα θεματα και ποστ που σε βαζουν το λιγοτερο σε σκεψεις.

ετσι θεωρω την σκεψη του Γιαννη δικαιολογημενη και πιστευω και εγω πως καλως εκανε το συγκεκριμενο θεμα και μεταφερθηκε εδω που και παραμενει σε επικαιροτητα για οσα παιδια απο αθηνα η μη θελουν να παραγγειλουν και δεν μενει σαν ξεχωριιστο αφου δεν πληρει ολες τις προυποθεσεις.

πραγματικα δεν εχω κανενα θεμα με κανενα παιδι ποσο μαλλον με τον paan71 το τονιζω.

οσον αφορα τις σκεψεις που δημιουργουν καποια ποστ επειδη ισως να ειμαι "γνωστης" της συγκεκριμενης πρακτικης (advertorials) και επειδη καποια παιδια εδω μεσα εχουν γνωση για καποιες ενεργειες ατομων εκτος insomnia και προσπαθειες για διεισδυση εξωσχολικων :P μεσω τριτων καλα εκανε και περαστηκε ενα μηνυμα του Γιαννη προς πασα κατευθυνση...

αυτα και σορρυ.

ps οι εκπτωσεις με εχουν ξενερωσει μεχρι τωρα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...