Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεει τιποτα ο Canon Pixma MG2550 για απλή οικιακή χρήση?

Φωτοτυπίες, εκτυπώσεις εργασίες κτλ? Τον σκέφτομαι για δώρο!

Δημοσ.

Αν δεις τοσο κοστιζει πανω κατω και στον Κωτσοβολο.Δεν ειναι κακη η τιμη του αλλα πλεον υπαρχουν παρα πολλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα οπως μπορεις να δεις http://www.skroutz.gr/c/69/mice/m/797_698_2156_1973/CoolerMaster_or_Corsair_or_Roccat_or_SteelSeries.html?keyphrase=gaming+mouse 

Δημοσ.

Μπαταρία 12V/7ah για ups και συναγερμούς 9,99€ (E-shop)

Δεν ξέρω αν όντως είναι καλή, αλλά σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει μπαταρία για συναγερμούς σπιτιών και για ups:

http://www.e-shop.gr/ultracell-ul7-12-12v-7ah-replacement-battery-p-PER.701209

Το είδα προχθές ως διαθέσιμα αλλά σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου μίλησαν για διαθεσιμότητα σε 8-9 μέρες.

Αν κάποιον δεν τον επείγει, νομίζω ότι αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

H συγκεκριμένη μπαταρία είναι αυτή που "φοράνε" τα περισσότερα ups.

Πιο συγκεκριμένα η κλασική συνήθως είναι 12V 7,2ah.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν την χρειάζεται κάποιος άμεσα, δεν υπάρχει λόγος να την αγοράσει μιας και η διαφορά τιμής σε σχέση με το επόμενο κατάστημα είναι μισό ευρώ.

Δημοσ.

Εφόσον τα χαρακτηριστηκά (12V 7ah) είναι ίδια με της δικιάς σου μπαταρίας είσαι κομπλέ.

Σχετικά με το μέγεθος τηρούν όλες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οπότε θα χωράει ακριβώς μέσα στο ups χωρίς πρόβλημα. Μπορεί να είναι λίγο πιο μικρή (μιλάμε για χιλιοστά) ή λίγο πιο μεγάλη από την δικιά σου, το ups είναι σχεδιασμένο όμως να λαμβάνει τυποποιημένες διαστάσεις (κατά ISO,DIM κλπ) οπότε τέτοιες αλλαγές στο μέγεθος δεν επηρεάζουν καθόλου.

Απλά πρέπει να είναι ΙΔΙΩΝ χαρακτηριστικών.

Αν δεν την χρειάζεται κάποιος άμεσα, δεν υπάρχει λόγος να την αγοράσει μιας και η διαφορά τιμής σε σχέση με το επόμενο κατάστημα είναι μισό ευρώ.

Εφόσον είσαι Αθήνα και εφόσον σε βολεύει η περιοχή που βρίσκεται το κατάστημα, αλλιώς υπάρχουν μεταφορικά (ή κοστος μετακίνησης). Το eshop έχει παντού καταστήματα οπότε συμφέρει αυτήν την στιγμή.

Δημοσ.

Nα σας ρωτήσω αν γνωρίζετε... Εμάνα το UPS παίρνει 12v / 7,2ah x4 μπαταρίες. Επειδή έχω τις 3 αλλά λείπει μια, αν προσθέσω αυτήν εδώ τί θα συμβεί?

• Moderators
Δημοσ.

Για ένα ευρω ή μισο ευρω διαφορας, ανοίγετε θεμα ρε παιδια;

Μεταφερεται... ειδικα αφου δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα δεν υπαρχει προσφορα.

Ριχουμε μια ματια στις τιμες στην αγορα, εκτος αν ο σκοπος είναι τα... advertorials!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...