Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

OFFTOPIC

παρατηρησε κανεις άλλος οτι εξαφανιστηκε το ebw απο το skroutz?

ευτυχως!φτανει πια .......τα τηλεκατευθυνομενα.(αν και αυριο θα εμφανιστει)

το ποντικι το προλαβες τουλαχιστον σημερα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

OFFTOPIC

παρατηρησε κανεις άλλος οτι εξαφανιστηκε το ebw απο το skroutz?

Μην μου λες τετοια, μην μου λες τετοια και εχω ανοιξει παρτιδες...

μπα δε το προλαβα το ποντικι...

εχω παρατηρήσει οτι και άλλα εξαφανίζονται απο το σκρουτζ τις Κυριακές. Την Δευτέρα επανέρχονται.

Νομίζω ειναι οικονομικό το θέμα χωρίς να είμαι σίγουρος.

To Total Video Converter 7.1.52 που δίνει δωρεάν το giveawayoftheday.com αξίζει να το κατεβάσω ή θα φορτωθώ και με adware/spyware κτλ 

Εμένα μαρέσει αυτό το πρόγραμμα, έχω εδώ και χρόνια μια σπασμένη του έκδοση.

Γιατί να φορτωθείς με adware? Σε υποχρεώνει να τα εγκαταστήσεις?

Εγώ το εγκατέστησα και δεν με ανάγκασε να εγκαταστήσω κάτι άλλο.

• Like 1

http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite-s70-b-10z-173-intel-core-i7-4710hq-8gb-1tb-amd-r9-m265x-2gb-windows-81-p-PER.910715το έβγαλε το members στο eshop Εγώ αγόρασα http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-dell-inspiron-17-7737-touch-(-i5-4210u-6gb Στα 999 προχθές πιστεύετε ότι κακό έπραξα νομίζω ότι μπορώ να τον επιστρέψω εντός 14 ημερών λέτε να το κάνω. Και να πάρω τον toshiba?

κρατα τον dell. Καλυτερο μηχανημα κατ εμε και η καλυτερη υποστηριξη κατα κοινη ομολογια... Το τοσιμπα αν παθει κατι απο το e-shop πιθανώς και να τρεχεις...

• Like 1

Με έχει επηρεάσει πολύ ρε γαμωτο ο i7 4πυρήνας και τα 8 ραμ του τοσιμπα και σε τιμή 875 όταν εγώ πήρα i5 Με 999τα χω παίξει εδώ και 3ώρες Που έσκασε το μέιλ των μεμπερς του eshop

Το βαζω εδω γιατι ενω ειναι μαλλον.... υπερβολικα καλη η τιμη (29 ευρω συν τα συναφη) ειναι επισης μαλλον και λαθος (στο 1/3 της κανονικης) και επειδη το αμεσα διαθεσιμο στοκ εξαντληθηκε η πιθανοτητα ακυρου ειναι μεγαλη:

http://www.amazon.de/Tesoro-Durandal-Ultimate-Tastatur-Multimedia-Tasten/dp/B0085U74J2/ref=sr_1_1?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1421051867&sr=1-1

Μηχανικο πληκτρολογιο Tesoro Durandal Ultimate G1NL Brown Switch Gaming

Με έχει επηρεάσει πολύ ρε γαμωτο ο i7 4πυρήνας και τα 8 ραμ του τοσιμπα και σε τιμή 875 όταν εγώ πήρα i5 Με 999τα χω παίξει εδώ και 3ώρες Που έσκασε το μέιλ των μεμπερς του eshop

Nαι αλλά φιλε εδω ειμαστε και τα λεγαμε τις προαλλες για τον ι5 του... χιλιαρικου! Προσωπικα ουτε και του eshop το θεωρω "προσφορα" (με παρομοιο σκεπτικο με αυτο που εθεσα περι του dell), αλλά καθαρα σαν specs προφανως και ειναι ανωτερο.

• Like 1

Μπορείτε να πείτε 2 λόγια για το μηχανικό πληκτρολόγιο για εμάς τους άσχετους; Δεν έχω ξαναδεί τόσο φθηνό και λέω μήπως κάνω την μετάβαση από μεμβράνης. Το συγκεκριμένο αξίζει; Οι brown switches είναι καλοί; Αξίζει σαν αγορά;

Μπορείτε να πείτε 2 λόγια για το μηχανικό πληκτρολόγιο για εμάς τους άσχετους; Δεν έχω ξαναδεί τόσο φθηνό και λέω μήπως κάνω την μετάβαση από μεμβράνης. Το συγκεκριμένο αξίζει; Οι brown switches είναι καλοί; Αξίζει σαν αγορά;

Αν ισχυει η τιμη ειναι υπερ προσφορα.Και οι καφε διακοπτες ειναι αυτο που λεμε για ολες τις χρησεις και αρα απο τους καλυτερους . Μακαρι να ισχυει η τιμη,απλα τρεξτε να προλαβετε σε περιπτωση που δωσουν μερικα πριν καταλαβουν το λαθος της τιμης.

Ουτε μεταχειρισμενα δεν βρισκεις σε αυτη την τιμη,απλα φοβερη αν ισχυει.

• Like 1

Οπότε καταλήγουμε στο να κάνω Επιστροφή τον ντελ πίσω και να πάρω τον τοσίμπα η είναι οκ ο ντελ σαν Γενικό συνολο?Απ τα χίλια σας κρεμασμένος είμαι για να πράξω τα ανάλογα

Απ' τα χείλια μας ή απ' τα χίλια σου;  :-)  :-)

Μακαρι να ισχυει η τιμη,απλα τρεξτε να προλαβετε σε περιπτωση που δωσουν μερικα πριν καταλαβουν το λαθος της τιμης.

Το ενδεχομενο "να προλαβουν να δωσουν μερικα" δεν υπαρχει οπως ειπα και πριν γιατι ηδη το στοκ ειχε τελειωσει. Δεν πηγε 139 πλεον, απλα εφυγε το αμαζον απο πωλητης, που σημαινει μαλλον οτι καταλαβαν το λαθος και θα πεσει τελικα το ακυρο σε οποιον δεν προλαβε το στοκ (που δεν υπηρχε ηδη απο πριν το ποσταρω/παραγγειλω). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...