Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[uSB LED Light] 5V 1.2W Genuine Xiaomi Portable USB LED Light - $3.99 @ tinydeal

Είχα παραγγείλει στις 12/12 (στα 3.97 $/τμχ) 2 Xiaomi Portable USB LED Lights (μαζί με 2 οικονομικά XIAOMI Pistons στα 6,35 $/τμχ).Τα παρέλαβα 5/1. Από τη συσκευασία φαίνονται για original.

Ήθελα να τα ξαναπάρω για δωράκια, καθότι είναι ωραία κι οικονομικά gadget. Χρησιμοποιώ το ένα απ' αυτά για να βλέπω το πληκτρολόγιο του laptop μου το βράδυ (μ' αυτό δεν χρειάζεται ν' ανάβω άλλα φώτα). Σε συνδυασμό μ' ένα powerbank μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάβασμα (ή/& γενικό φωτισμό).

Σχετικές φωτογραφίες στο spoiler.

LED_5_.jpg

www.xiaomishop.com1413431759.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
προστεθηκαν οι συγκριτικες τιμες του ποστ #6107
  • Like 5
Δημοσ.

Ενταξει παιζουν σε πολλα μαγαζια στα 4.40 - 4.60 οποτε δε ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει "προσφορα". Ειναι αστεια η διαφορα στην τιμη ειδικα για τοσο μικρο ποσο.Παραυτα thnx για το info καθως θα εχω κατι ακομα να περιμενω :P

• Like 1
Δημοσ.

παιδες απο public  μου εκαναν ακυρωση παραγγελιας για την μητρικη που ειχα παραγγειλει την προσφορα με 11,44 23 μερες μετα την παραγγελια !! και ενω σε τηλεφωνο την δευτερα με διαβεβεωσαν πως την εχουν βρει και θα ερχοταν μεχρι χθες ! 

Δημοσ.

Απ' τα 4$ στα 4,40$-4,60$ η "δραχμική" διαφορά μπορεί να είναι μικρή, η ποσοστιαία όμως είναι 10%-15%, οπότε θεωρώ ότι σαφώς μπορεί να θεωρηθεί "προσφορά".

Καλό θα ήταν να postαριστούν σχετικά link. Π.χ. το επόμενο οικονομικότερο που βρήκα είναι από το fasttech στα 4,36$, μετά από dx @ 4,65$ & μετά από banggood @ 4,99$.

Πέραν όμως αυτού (ότι είναι η οικονομικότερη τωρινή επιλογή), έδωσα την πληροφόρηση ότι από το tinydeal & παρέλαβα (σε ~3 εβδομάδες) & είναι γνήσια (η συσκευασία τους ήταν όπως φαίνεται στη φωτογραφία & το video του spoiler που ακολουθεί).

2052401-2.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=mwj7vtsarXo

Κι άλλο ένα video παρουσίασης στα... Ινδικά Αγγλικά! :P

https://www.youtube.com/watch?v=o7WmihOvZXk

Υ/Γ: Να συμπληρώσω ότι η αίσθηση ποιότητας που δίνουν είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

το ειχα παρει με το power bank το λεπτό, για να βγει 20$ με δωρεαν μεταφορικα. Μπηκε ηδη ελλαδα, οποτε απο βδομαδα θα το εχω. Βασικα θα παει δωρο στην αδερφη

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά αυτό τι σε χρησιμεύει? Για να καταλάβω για το που αξίζει.

Κάποια παραδείγματα χρήσης έχω γράψει στο 1ο post μου (υ/γ: & φαίνονται στις φωτογραφίες του spoiler).

Δημοσ.

[...] δεν κανει καλο στα ματια.

Το λένε & γι' άλλα πράγματα... :mrgreen: 

• Like 2
Δημοσ.

παιδες απο public  μου εκαναν ακυρωση παραγγελιας για την μητρικη που ειχα παραγγειλει την προσφορα με 11,44 23 μερες μετα την παραγγελια !! και ενω σε τηλεφωνο την δευτερα με διαβεβεωσαν πως την εχουν βρει και θα ερχοταν μεχρι χθες ! 

δεν το εχουν ξανακανει ποτε ......και σε κανενα :confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...