Federacion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν στέλνει Ελλαδιστάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 χτύπησα 5 ποντίκια. τα ήθελα για το σχολείο thx Το συγκεκριμενο το ειχε ξαναβαλει το Public στην ιδια τιμη και οταν τους πηρα τηλεφωνο αν ισχυει εκαναν τους κινεζους. Με αυτον που μιλησα δεν ηξερε αν ηταν τυπογραφικο λαθος και ειπε οτι δεν γινεται παραγγελια απο ιντερνετ αλλα ουτε και στο καταστημα υπαρχει.Και του ειπα οτι με αυτες τις τακτικες ο κοσμος απογοητευεται γιατι "τρωει" ακυρα και να το διορθωσουν. Οταν τον ρωτησα αν δοθηκαν καποια τεμαχια σε αυτη την τιμη,ουτε αυτο το ηξερε.Μαλλον του ειπαν να κανει τον Κινεζο. Δεν εφερε αντιλογο,αν εφερνε θα του ελεγα και αλλα.Οποτε δεν παρηγγειλα καν γιατι μετα θα μου εστελναν κανα email που θα εγραφε αλλη τιμη η καμια εκπτωση σε αλλο προιον κλπ κλπ.Η απλα ακυρο του στυλ με συγχωρειτε... Με ποιον τροπο παρηγγειλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Θέλουν και άλλοι ςδω μέσα. Αμάν με αυτή την κακία συνήθισα συνήθεια, συνήθεια, συνήθεια....... αν τα παραλάβω, παρόλο που είναι για σχολείο, να σου δώσω. Δεν υπάρχει πρόβλημα Αφού είναι για σχολείο καλά έκανες και να έπαιρνες και 10 από το να πάρει κάποιος οπού θα σαπίσουν στην ντουλάπα καλύτερα και η κατάσταση του υλικού στα σχολειά δεν είναι και η καλύτερη δεν λέω μόνο για εσένα, οπότε βγαίνει κάτι τέτοιο αρκετοί ορμάνε και περνούν όχι 5, 10 κομμάτια για προσωπική χρήση Εγώ πάντως δεν έχω προλάβει ποτέ προσφορά από public και δεν πρόκειται να ξανανοίξω, και την σελίδα να δω διαθεσιμότητα. Για την ιστορία, τα powerline από vision studio αύριο κατεβαίνουν Αθήνα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η ειρωνεία από τους φίλους συμφορουμιτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Με ποιον τροπο παρηγγειλες? Παραλαβή από κατάστημα. Γιατί ρωτάς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παραλαβή από κατάστημα. Γιατί ρωτάς ? Τυπικα ρωτησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως δεν έχω προλάβει ποτέ προσφορά από public . 18-12,07-01,09-01....στο ιστορικο του ποντικιου......υπολογισε την επομενη....προσφορα. Για την ιστορία, τα powerline από vision studio αύριο κατεβαίνουν Αθήνα. αντε ....με το καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πάλι δεν πρόλαβα... Τα ίδια και εγω... Next time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ ήθελα να πάρω 2 κομμάτια και κατά το checkout μου τα έβγαλε εξαντλημένα. Ενώ πριν λίγα δευτερόλεπτα ήταν άμεσα διαθέσιμα. Οπότε όντως κάποιοι τα παίρνουν "10-10". Και εννοείται πως δεν το λέω περιφρονητικά. Από τη στιγμή που το επιτρέπει το σύστημα... No worries. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-520-GoPhone-AT/dp/B00E45043A αξίζει να ψάξει κανείς τρόπο να το φέρει? τι λέτε? αν εχει υπ οψη του κανεις τροπο ας μου στείλει πμ Βλεπω επαιξε και στα 19,99$ προσφατα! Για σκετη συσκευη χωρις συμβολαιο ειναι πρακτικα τζαμπα! Αλλά: Θα το δουλευεις στην Ελλαδα με καρτα της ΑΤ&Τ ή το θες μονο για το wi-fi? Ή μηπως δεν ισχυει το κλειδωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 τελικα ,ποσα ποντικια ειναι αναγκαια να εχεις;Οπως εχω ξαναπει, ειναι θεμα συμπεριφορας .Ας κανει και 1 € ,θα παρεις 1 για καβατζα αν σου χαλασει καποια στιγμη το δικο σου.....αντε και δευτερο να το δωσεις σε συγγενες προσωπο ή στο προσωπο .Τα 10 -10 ειναι πλεονασμος......κακη νοοτροπια...........ή τέλος πονηραδα μηπως και τα μεταπωλησει καποιος σε μεγαλυτερη τιμη και ....αγορασει καμια τυροπιτα .Το συγκεκριμενο βγηκε στις 18/12...ειπαν οτι ηταν λαθος του συστηματος του και δωσανε ενα της σειρας 105.Ολα καλα. Στις 7 του μηνος παλι το ιδιο...προσφορα 1€ σε δευτερολεπτα...οφφφφφφφφφφ.Σημερα λογο μεσημεριου σε λεπτα. Λοιπον ...απο μενα ποντικια ,ξανα τελος.Ας αναλαβει και αλλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 τελικα ,ποσα ποντικια ειναι αναγκαια να εχεις;Οπως εχω ξαναπει, ειναι θεμα συμπεριφορας .Ας κανει και 1 € ,θα παρεις 1 για καβατζα αν σου χαλασει καποια στιγμη το δικο σου.....αντε και δευτερο να το δωσεις σε συγγενες προσωπο ή στο προσωπο .Τα 10 -10 ειναι πλεονασμος......κακη νοοτροπια...........ή τέλος πονηραδα μηπως και τα μεταπωλησει καποιος σε μεγαλυτερη τιμη και ....αγορασει καμια τυροπιτα .Το συγκεκριμενο βγηκε στις 18/12...ειπαν οτι ηταν λαθος του συστηματος του και δωσανε ενα της σειρας 105.Ολα καλα. Στις 7 του μηνος παλι το ιδιο...προσφορα 1€ σε δευτερολεπτα...οφφφφφφφφφφ.Σημερα λογο μεσημεριου σε λεπτα. Λοιπον ...απο μενα ποντικια ,ξανα τελος.Ας αναλαβει και αλλος Το βλέπεις πολύ σωστά το θέμα θα έλεγα. Αλλά από τη στιγμή που το επιτρέπει το σύστημα δεν μπορείς να πεις τίποτα και σε κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFIA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παλικάρια, και εγώ έχω κάνει πολλές φορές παραγγελία σε προϊόντα που είναι ΕΜΦΑΝΩΣ λάθος η τιμή τους. Λες δεν έχω τίποτα να χάσω και εάν δεν σου κάτσει πας για άλλα. Είναι κατάντια η ενασχόληση και οι καταγγελίες για ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ λάθος. Θα μπορούσατε να είστε εσείς ο υπάλληλος/μαγαζάτορας που ξέχασε να πληκτρολογήσει το μηδενικό. Τι θα έπρεπε να γίνει τότε να απολυθείτε (αν είσαστε υπάλληλος) ή να χρεοκοπήσετε (αν είσαστε μαγαζάτορας)? Δεν μας τιμάει, σαν κοινότητα, αυτή η αντιμετώπιση. Συμφωνω 100% μαζι σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 1 ευρω ποντικι με 3 χρονια εγγυηση λεει....Ουτε στην λαικη να τα πουλαγανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παλικάρια, και εγώ έχω κάνει πολλές φορές παραγγελία σε προϊόντα που είναι ΕΜΦΑΝΩΣ λάθος η τιμή τους. Λες δεν έχω τίποτα να χάσω και εάν δεν σου κάτσει πας για άλλα. Είναι κατάντια η ενασχόληση και οι καταγγελίες για ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ λάθος. Θα μπορούσατε να είστε εσείς ο υπάλληλος/μαγαζάτορας που ξέχασε να πληκτρολογήσει το μηδενικό. Τι θα έπρεπε να γίνει τότε να απολυθείτε (αν είσαστε υπάλληλος) ή να χρεοκοπήσετε (αν είσαστε μαγαζάτορας)? Δεν μας τιμάει, σαν κοινότητα, αυτή η αντιμετώπιση. Φιλε μου δεν ειναι ετσι ακριβως. Οπως σου ειπε και ενας αλλος φιλος ,ειναι άλλο το να πεις οτι συγνωμη λαθος και πειτε μου το μπορω να κανω και αλλο να σε ..εχουν σε αναμονη ενα μηνα , ..Να σε κοροιδευουν με αστεια μαιλ που μαλιστα παραδεχονται οτι η τιμη δεν ειναι λαθος ..να σε ειρωνεύονται ..να σε κατηγορουν οτι εισαι μεταπωλητης και γιαυτό τους ζαλιζεις ..να σου λένε οτι θα τα παραλαβεις ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ!!!! με αυτη τη τιμη ..να παραπονιέται οτι δεν εχει γραψει κανενας καλο λογο επειδή εχει φερει την τιμη αυτη ..ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΦΌΣΟΝ ΚΑΙ ΑΜΑ!!!! ..και ποοοοοσα ακομα που θα τα βρεις σε προηγούμενα ποστς. Και χωρις παρεξήγηση αυτο που λες για την κοινότητα δεν ειναι σωστο διοτι θα μας τιμουσε σαν κοινότητα εαν δεν αναφεραμε τιποτα και εαν θα αφήναμε να το καΝει συνέχεια? Δεν νομιζω. Ισα ισα πιστευω οτι κατι τετοια και επειδή υπαρχει αυτη η κοινότητα μπορουμε να βρουμε ποιοι ειναι σωστοι και ποιοι οχι....(και παλι χψρις παρεξήγηση οκ? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2015 από stonecityboys 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorgar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Βλεπω επαιξε και στα 19,99$ προσφατα! Για σκετη συσκευη χωρις συμβολαιο ειναι πρακτικα τζαμπα! Αλλά: Θα το δουλευεις στην Ελλαδα με καρτα της ΑΤ&Τ ή το θες μονο για το wi-fi? Ή μηπως δεν ισχυει το κλειδωμα; ξεκλειδώνουν εύκολα, υπάρχουν οδηγίες στο youtube Διάβασε λίγο καλύτερα τη περιγραφή... δεν κατάλαβαινω τι εννοείς, μπορείς να διευκρινίσεις γιατί κοιτάω και πάλι δεν τα πιάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις