kmarios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 δεν μπορω αλλα ποντικια....του 1€ Logitech Mouse M100(για τον paylidis) http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wired-mouse/logitech-mouse-m100-pontiki-mayro/prod170824pp/ χτύπησα 5 ποντίκια. τα ήθελα για το σχολείο thx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusKennen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Χρειάζεσαι κάποιον να σου πει ότι έκανε λάθος? Κλεμμένο να ήταν ποιος πολλά θα ζητούσε ο κλέφτης. Συγγνώμη αλλά εχεις μαύρα μεσάνυχτα περί του θέματος. Όλοι γνωριζαμε την λάθος τιμή. Αυτο δίνει το δικαίωμα στο καταστημα να σε κοροϊδεύει; Με γελακια και χαχανιτα οτι θα ερθει ΑΝ τους το ξαναστείλουν; Οτι έδωσαν 450 κομμάτια και έγινε sold out και δεν υπάρχει ουτε ένας εδώ μέσα που να το έλαβε; Να σου λέει απο Ιανουάριο και βλέπουμε χωρίς να σου ακυρώνει την παραγγελία; Συγγνώμη αλλά δεν θα τους δώσω και έπαινο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 επειδη εγω το εβαλα και παραγγειλα πρωτος...........δεν το εχω παραλαβει(αρα π@παριες λενε) αλλα ουτε και το περιμενω...............δεν θελω να ασχοληθω με τους συγκεκριμενους Μ@.....ς ΥΓ.(οχι αλλα νευρα) απαντηση για το λαπτοπ :Η παραγγελίας σας ακυρώθηκε για λόγους διαθεσιμότητας(με φωτο 3 διαθεσιμα) δεν μπορω αλλα ποντικια....του 1€ Logitech Mouse M100(για τον paylidis) http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wired-mouse/logitech-mouse-m100-pontiki-mayro/prod170824pp/ δωρεάν αντικαταβολή, PayPal & με δόσεις Αν είναι πάνω από 24 οι δόσεις, νομίζω είναι αξιόλογη η τιμή !!!! :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες American Express, Master Card, Visa και Diners' Club με δυνατότητα: Έως 24 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 159€.1. Από 159€ μέχρι 299,99€ έως 12 άτοκες και άνω των 300€ έως 24 άτοκες δόσεις.2. Αν είσαι κάτοχος της Diners' Public Club έχεις έως και 6 άτοκες δόσεις για αγορές από 100€ έως 199€.Έως 36 έντοκες δόσεις με ετήσιο επιτόκιο 6,50% (συν εισφορά 0,60%) ΣΕΠΕ 12-μήνου 12,54% 1/24=0,041666666... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πάλι δεν πρόλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Συγγνώμη αλλά εχεις μαύρα μεσάνυχτα περί του θέματος. Όλοι γνωριζαμε την λάθος τιμή. Αυτο δίνει το δικαίωμα στο καταστημα να σε κοροϊδεύει; Με γελακια και χαχανιτα οτι θα ερθει ΑΝ τους το ξαναστείλουν; Οτι έδωσαν 450 κομμάτια και έγινε sold out και δεν υπάρχει ουτε ένας εδώ μέσα που να το έλαβε; Να σου λέει απο Ιανουάριο και βλέπουμε χωρίς να σου ακυρώνει την παραγγελία; Συγγνώμη αλλά δεν θα τους δώσω και έπαινο... Προφανώς και δεν θα ασχολούμασταν με κάποιον ο οποίος θα παραδεχόταν το λάθος του και δεν το κάνει συστηματικά (όπως άλλοι και άλλοι). Αλλά εκείνοι, σε περίπτωση που δεν δώσουν τα tablets κατά τη νέα παραλαβή, δουλεύουν τον κόσμο και τον έχουν σε αναμονή για περισσότερο από ένα μήνα λέγοντας ο,τι οι παραγγελίες θα εκτελεστούν. Σίγουρα λοιπόν δεν είναι για έπαινο. Ξαναλέω, για να είμαι σωστός απέναντί τους τους δίνω ακόμα 1-1,5 εβδομάδα μέχρι να προχωρήσω σε περαιτέρω ενέργειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 χτύπησα 5 ποντίκια. τα ήθελα για το σχολείο thx Θέλουν και άλλοι ςδω μέσα. Αμάν με αυτή την κακία συνήθισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Θέλουν και άλλοι ςδω μέσα. Αμάν με αυτή την κακία συνήθισα αν τα παραλάβω, παρόλο που είναι για σχολείο, να σου δώσω. Δεν υπάρχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ασ'τον μωρέ. Συνήθισε λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagib2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 χτύπησα 5 ποντίκια. τα ήθελα για το σχολείο thx τα πηρες ολα δε μου αφησες ουτε 1 ??? χαχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εσείς που το προλαβαίνετε, το βλέπετε τυχαία ή υπάρχει κάποιο σύστημα ειδοποιήσεων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 παλι δεν αφησατε τιποτα στον paylidis........ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorgar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-520-GoPhone-AT/dp/B00E45043A αξίζει να ψάξει κανείς τρόπο να το φέρει? τι λέτε? αν εχει υπ οψη του κανεις τροπο ας μου στείλει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 *Αναφορικά με το mouse απο public παιδιά και 100 να παραγγείλει κάποιος ευθύνη έχει το κατάστημα που δεν βάζει όριο αγορών. Ολα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε. Οταν είχε βάλει το keyboard προ 2ετίας(μπορεί και παραπάνω) που είχε γίνει χαμός είχα παραγγείλει 2 τεμάχια.. Το ενα μου το ακύρωσαν για να πάρουν όλοι όπως είπαν.. Αλλοι έκαναν την εξυπνη κίνηση και παρήγγειλαν σε 2 διαφορετικές διευθύνσεις. Και καλά έκαναν. Αφου το κατάστημα είναι τύπου lidl μπατε σκύλοι αλέστε ο καθένας μπορεί να κάνει οτι γουστάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-520-GoPhone-AT/dp/B00E45043A αξίζει να ψάξει κανείς τρόπο να το φέρει? τι λέτε? αν εχει υπ οψη του κανεις τροπο ας μου στείλει πμ Διάβασε λίγο καλύτερα τη περιγραφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις