VirusKennen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω τους εγώ κανει ηδη καταγγελία.(Για το καταστημα κρητης-tablet) Η κοροϊδία απο την πλευρά του όταν τους είχα τηλεφωνήσει δεν είχε όρια. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εχω χάσει επεισόδια για ποιο κατάστημα μιλάμε; 1
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εχω χάσει επεισόδια για ποιο κατάστημα μιλάμε; McWEB GR θεος ο τσαμλι του avatar σου! 3
panormou13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 http://www.mcweb.gr/el/9/8186-7-inch-e-ceros-revolution-2-3g-tablet-.htmlαυτο το tablet δεν ηταν που τωρα ειναι διαθεσιμο;;
stonecityboys Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω τους εγώ κανει ηδη καταγγελία.(Για το καταστημα κρητης-tablet) Η κοροϊδία απο την πλευρά του όταν τους είχα τηλεφωνήσει δεν είχε όρια. Απο το 1520 σε εχει εννημερωσει κανεμας για την πορεια της καταγγελιας?
panormou13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ο αλλος λεει δεν του ειπαμε μπραβο που το έφερε σε τετοια τιμή!! Θελω εναν που παρέλαβε σε τετοια τιμη με αποδειξη με τοτε ημερομηνία! 4
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Προτείνω να ανοιχτεί νέο θέμα ή να γίνει split σε αυτό γιατί φαίνεται να έχει ζουμί η υπόθεση μιας και είναι από τα λίγα καταστήματα που μας έχει πει ότι θα παραλαβουμε. 3
stonecityboys Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ο αλλος λεει δεν του ειπαμε μπραβο που το έφερε σε τετοια τιμή!! Θελω εναν που παρέλαβε σε τετοια τιμη με αποδειξη με τοτε ημερομηνία! Ψαξε ψαξε .... .δεν θατον/τους βρεις!!!!! 4
dobro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 επειδη εγω το εβαλα και παραγγειλα πρωτος...........δεν το εχω παραλαβει(αρα π@παριες λενε) αλλα ουτε και το περιμενω...............δεν θελω να ασχοληθω με τους συγκεκριμενους Μ@.....ς ΥΓ.(οχι αλλα νευρα) απαντηση για το λαπτοπ :Η παραγγελίας σας ακυρώθηκε για λόγους διαθεσιμότητας(με φωτο 3 διαθεσιμα) δεν μπορω αλλα ποντικια....του 1€ Logitech Mouse M100(για τον paylidis) http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wired-mouse/logitech-mouse-m100-pontiki-mayro/prod170824pp/ 5
kostass__ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 το θεμα αποκτα ολο και μεγαλυτερο ενδιαφερον. φαινεται η προχειροτητα και ο αντιεπαγγελματισμος τους...
agrimi78 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παλικάρια, και εγώ έχω κάνει πολλές φορές παραγγελία σε προϊόντα που είναι ΕΜΦΑΝΩΣ λάθος η τιμή τους. Λες δεν έχω τίποτα να χάσω και εάν δεν σου κάτσει πας για άλλα. Είναι κατάντια η ενασχόληση και οι καταγγελίες για ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ λάθος. Θα μπορούσατε να είστε εσείς ο υπάλληλος/μαγαζάτορας που ξέχασε να πληκτρολογήσει το μηδενικό. Τι θα έπρεπε να γίνει τότε να απολυθείτε (αν είσαστε υπάλληλος) ή να χρεοκοπήσετε (αν είσαστε μαγαζάτορας)? Δεν μας τιμάει, σαν κοινότητα, αυτή η αντιμετώπιση.
th3rul3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 να πει πως εκανε λαθος τοτε εχεις δει το θεμα η απλα γραφεις για να γραφεις?? 2
agrimi78 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 να πει πως εκανε λαθος τοτε εχεις δει το θεμα η απλα γραφεις για να γραφεις?? Χρειάζεσαι κάποιον να σου πει ότι έκανε λάθος? Κλεμμένο να ήταν ποιος πολλά θα ζητούσε ο κλέφτης.
VirusKennen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Απο το 1520 σε εχει εννημερωσει κανεμας για την πορεια της καταγγελιας? Απο την σελιδα τους εκανα καταγγελία,αλλά δεν υπήρξε μέχρι τώρα κάποια ενημέρωση σε μένα.
th3rul3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Χρειάζεσαι κάποιον να σου πει ότι έκανε λάθος? Κλεμμένο να ήταν ποιος πολλά θα ζητούσε ο κλέφτης. οκ γραφεις για να γραφεις μου απαντησες, διαβασε το θεμα απο την αρχη και τι τους ειπαν απο το καταστημα και ξαναποσταρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις