dobro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 εχω καλυτερη εικονα..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Έβαλαν λάθος μάλλον την υποδιαστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 εχω καλυτερη εικονα..... Αν παραγγειλεις και μετα σου ακυρωσουν την παραγγελια,εχεις το δικαιωμα για παραπλανησης κτλ η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 been there, done that........................ :X 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ^καλα εσυ και αν done that 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα. Μου έστειλαν απο το ebay ενα κουπόνι 10 λίρες για αγορές απο 20 λίρες και πάνω. Τα μεταφορικά δεν μετράνε στο σύνολο τα πληρώνεις κανονικά. Φανταζομαι οτι είναι προσφορά και οτι δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα που δεν ειδα. Λογικά θα έχει σταλεί και σε άλλους. Αν παραγγειλεις και μετα σου ακυρωσουν την παραγγελια,εχεις το δικαιωμα για παραπλανησης κτλ η οχι? φυσικά και έχεις διότι εσύ μπορεί να έχεις προσπεράσει αλλες συμφέρουσες προσφορές έχοντας την εντύπωση οτι η παραγγελία σου θα εκτελεστεί. Καπου το αναφέρει στο αστικό δίκαιο το παραπάνω που έγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα. Μου έστειλαν απο το ebay ενα κουπόνι 10 λίρες για αγορές απο 20 λίρες και πάνω. Ποιοί στο έστειλαν? Το ebay ή κάποιος πωλητής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ποιοί στο έστειλαν? Το ebay ή κάποιος πωλητής? οχι η διεύθυνση του email είναι [email protected] το ψάχνω μήπως ειναι scam.. και τωρα που το ξανακοιτάω δεν βλέπω το μήνυμα στο inbox του λογαριασμού μου στο ebay . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 φυσικά και έχεις διότι εσύ μπορεί να έχεις προσπεράσει αλλες συμφέρουσες προσφορές έχοντας την εντύπωση οτι η παραγγελία σου θα εκτελεστεί. Καπου το αναφέρει στο αστικό δίκαιο το παραπάνω που έγραψα. αυτο και εγω καπου το εχω δει εχω την εντυπωση και δεν θυμαμαι που μα πρεπει να το ψαξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα παιδια..... ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..... ερχομαστε παλι στο θεμα με τα γνωστα ταβλετ απο κρητη.... Σήμερα πηρα τηλ για ακομα μια φορα για την πορεια της παραγγελία μου στα 22821038300 & 6984826461 βαση της ιστοσελίδας τους. Μετα απο αρκετές προσπαθειες (στο κινητο δεν το σηκωνε κανενας) μιλησα με μια κοπελα η οποια αφου της εξηγησα την ολη κατασταση μου ειπε οτι δεν γνωριζει ακριβως ημερομηνια που θα ερουν κ να παρω αργοτερα που θα ειναι ο υπεύθυνος εκει ....οπως και εγινε Αφου πηρα αργοτερα και της το ξαναείπα μου πεταξε το θεικο οτι "εφοσον ερθουν με αυτη την τιμη θα παραδοθουν!!!!!" Μου ειπε ακομα οτι εχουν ηδη παραδοθει ολα οσα εχουν παραγγελθει και ηταν σε κατασταση διαθεσιμα. Της ειπα οτι μαλλον ξεχασαν και εμενα γιατι οταν εκανα την παραγγελία η ένδειξη ητα ως διαθεσιμο και μαλιστα μου ηρθε και επινεβαιωτικο μαιλ τξς παραγγελιας, η απαντηση της ηταν να κλεισει το τηλ κ να μην το σηκωνει για αρκετη ωρα... Οτανετα απο κανενα τεταρτο το σηκωσε καποιος αλλος η συζήτηση ειχε μεγαλο ενδιαφέρον! !!!! Με κατηγόρησε οτι ειμαι μεταπωλητης!!!! Και μαλλον δεν ξερω πως δουλευουν τα μαγαζια!!!!! (Το ακουσαμε και αυτο) Μου ειπε -γιανα ξερω βεβαιως βεβαιως-οτι τα μαγαζια ανεβαζουν τα προιοντα τους που εχουν βρει με πολυ καλη τιμη και οποιος προλαβει.....το θεμα ειναι οτι του αναφερα οτι απο οτι γνωριζω σχετικα με eshop , ανεβαζεις καποιο προιον σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ Και οχι απεριοριστα ετσι ωστε να μην υπαρχει προβλημα και να βγει out of stock και οχι οπως λεει αυτος.... Η απαντηση του ηταν οτι δεν γινεται ετσι?!!!!δεν γινεται ετσι γιατι αυτος που τα παραγγελνει ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΟΥΝ (ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!) σσ..δηλ καποιος κανει την παραγγελία ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΡΕΙ ΠΟΣΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡθΟΥΝ !!!!! Επίσης οτι φταιω που δεν εκανα καταθεση αλλα ζητησα αντικαταβολη!!!! Του ειπα οτι το paypal του δεν δουλευε και οτι στο κατω κατω της γραφης εγω ηθελα με αντικαταβολη απο την στιγμη που εχει γινει η παραγγελία και ηταν διαθέσιμο την ωρα εκεινη, απο την στιγμη που ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΉΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ Η παραγγελία πρεπει να εκτελεστει κ οχι να τα δινει κανονικα σε αλλη τιμη και να μου λεει οτι "ΕΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ και να με κατηγορει οτι ειμαι πωλητης και οχι ιδιωτης. Επίσης εχει παραπονο ....ΑΚΟΥΣΤΕ....οτι δεν βρεθηκε κανενας να γραψει εστω και ενα μπραβο του επειδη εχει φερει η μαλλον ειχε φερει τετοιο ποιοτηκο ταβλετ σε τετοια τιμη.... Του απανρησα οτι θα ειχε ο οποιοδηποτεπει καλα λογια εαν τηρουσε τις δεσμευσεις της παραγγελιας και ειχε δωσει κανονικά τις παραγγελιες απο το να μας κοροϊδεύουν. Με χάλασε πολυ η ειρωνιακαι η μη παραδοχη του λαθους του καθως και της αντιληψης του οτι ....δεν φταιω εγω αλλαεσεις. Που ειπαμε οτι κανουμε καταγγελιες???? Φταιω εγω τωρα???? ΥΓ δεν παίρνει και κανενας αλλος τηλ που εχει παραγγειλει να δουμε???? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 οχι, δε φταις να κανεις. εμενα μου την δινει οτι αντι να παραδεχτουν το λαθος τους σε απαντηση σε μειλ που εστειλα οτι εδωσαν 450 κομματια, προφανώς ψεμα. οταν τους ειπα οτι μπορω να περιμενω να παραλαβω απο ιανουαριο εννοειται δεν απαντησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα παιδια..... ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..... ερχομαστε παλι στο θεμα με τα γνωστα ταβλετ απο κρητη.... Σήμερα πηρα τηλ για ακομα μια φορα για την πορεια της παραγγελία μου στα 22821038300 & 6984826461 βαση της ιστοσελίδας τους. Μετα απο αρκετές προσπαθειες (στο κινητο δεν το σηκωνε κανενας) μιλησα με μια κοπελα η οποια αφου της εξηγησα την ολη κατασταση μου ειπε οτι δεν γνωριζει ακριβως ημερομηνια που θα ερουν κ να παρω αργοτερα που θα ειναι ο υπεύθυνος εκει ....οπως και εγινε Αφου πηρα αργοτερα και της το ξαναείπα μου πεταξε το θεικο οτι "εφοσον ερθουν με αυτη την τιμη θα παραδοθουν!!!!!" Μου ειπε ακομα οτι εχουν ηδη παραδοθει ολα οσα εχουν παραγγελθει και ηταν σε κατασταση διαθεσιμα. Της ειπα οτι μαλλον ξεχασαν και εμενα γιατι οταν εκανα την παραγγελία η ένδειξη ητα ως διαθεσιμο και μαλιστα μου ηρθε και επινεβαιωτικο μαιλ τξς παραγγελιας, η απαντηση της ηταν να κλεισει το τηλ κ να μην το σηκωνει για αρκετη ωρα... Οτανετα απο κανενα τεταρτο το σηκωσε καποιος αλλος η συζήτηση ειχε μεγαλο ενδιαφέρον! !!!! Με κατηγόρησε οτι ειμαι μεταπωλητης!!!! Και μαλλον δεν ξερω πως δουλευουν τα μαγαζια!!!!! (Το ακουσαμε και αυτο) Μου ειπε -γιανα ξερω βεβαιως βεβαιως-οτι τα μαγαζια ανεβαζουν τα προιοντα τους που εχουν βρει με πολυ καλη τιμη και οποιος προλαβει.....το θεμα ειναι οτι του αναφερα οτι απο οτι γνωριζω σχετικα με eshop , ανεβαζεις καποιο προιον σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ Και οχι απεριοριστα ετσι ωστε να μην υπαρχει προβλημα και να βγει out of stock και οχι οπως λεει αυτος.... Η απαντηση του ηταν οτι δεν γινεται ετσι?!!!!δεν γινεται ετσι γιατι αυτος που τα παραγγελνει ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΟΥΝ (ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!) σσ..δηλ καποιος κανει την παραγγελία ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΡΕΙ ΠΟΣΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡθΟΥΝ !!!!! Επίσης οτι φταιω που δεν εκανα καταθεση αλλα ζητησα αντικαταβολη!!!! Του ειπα οτι το paypal του δεν δουλευε και οτι στο κατω κατω της γραφης εγω ηθελα με αντικαταβολη απο την στιγμη που εχει γινει η παραγγελία και ηταν διαθέσιμο την ωρα εκεινη, απο την στιγμη που ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΉΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ Η παραγγελία πρεπει να εκτελεστει κ οχι να τα δινει κανονικα σε αλλη τιμη και να μου λεει οτι "ΕΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ και να με κατηγορει οτι ειμαι πωλητης και οχι ιδιωτης. Επίσης εχει παραπονο ....ΑΚΟΥΣΤΕ....οτι δεν βρεθηκε κανενας να γραψει εστω και ενα μπραβο του επειδη εχει φερει η μαλλον ειχε φερει τετοιο ποιοτηκο ταβλετ σε τετοια τιμη.... Του απανρησα οτι θα ειχε ο οποιοδηποτεπει καλα λογια εαν τηρουσε τις δεσμευσεις της παραγγελιας και ειχε δωσει κανονικά τις παραγγελιες απο το να μας κοροϊδεύουν. Με χάλασε πολυ η ειρωνιακαι η μη παραδοχη του λαθους του καθως και της αντιληψης του οτι ....δεν φταιω εγω αλλαεσεις. Που ειπαμε οτι κανουμε καταγγελιες???? Φταιω εγω τωρα???? τον ειχα ξεχασει τελειως... 1520 για καταγγελια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για παρτε και κανενας αλλος τηλ απο οσους εχουν κανςι παραγγελία μα δουμε τι θα πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα. Μου έστειλαν απο το ebay ενα κουπόνι 10 λίρες για αγορές απο 20 λίρες και πάνω. Τα μεταφορικά δεν μετράνε στο σύνολο τα πληρώνεις κανονικά. Φανταζομαι οτι είναι προσφορά και οτι δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα που δεν ειδα. Λογικά θα έχει σταλεί και σε άλλους. φυσικά και έχεις διότι εσύ μπορεί να έχεις προσπεράσει αλλες συμφέρουσες προσφορές έχοντας την εντύπωση οτι η παραγγελία σου θα εκτελεστεί. Καπου το αναφέρει στο αστικό δίκαιο το παραπάνω που έγραψα. Είχες καιρό να αγοράσεις από ebay?? Μάλλον γι΄αυτό στο έστειλαν! Μου είχε έρθει και εμένα μια φορά παλιότερα και το τίμησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Χθες κοιτούσα κι εγώ την εξέλιξη της παραγγελίας με τα ταμπλετς αλλά δεδομένου ότι είχαν πει θα έχουν στοκ μέσα Ιανουαρίου, δεν τους έχω ενοχλήσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις