Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Καλη τιμή και καλες κριτικές έχει στο eshop αλλά στο Σκρουτζ ένας είπε οτι ειναι μάπα και κανει αποσύνδεση και τέτοια.και δεν ξέρω τώρα αν είναι να πάω να το παραλαβω η όχι...

Και Γερμανια που υπαρχει μια κριτικη, μοναστερο δινει, ο,τι χεροτερο δλδ σαν αξιολογηση. Και η τιμη δεν είναι και καμια τρελη προσφορα.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4282801_-wifi-n300-repeater-gembird.html

Και Ολλανδια μονιμα στα 18 ευρω το βλεπω, και 2 ριβιους, ένα το θαβει και ένα θετικο.

Εδώ και η γνωμη του ειδικου, που λεει ότι δεν θα το αγοραζε και δινει άλλες λυσεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποτε δεν κανω παραλαβή και τελειωσε το θέμα.αν εχεις να κανεις καμια αντιπρόταση εννοείται καλοδεχούμενη γιατι είμαι στο ψάξιμο...

(Τώρα τα διάβασα..θα παίξω με access point και είμαι οκ)

Ευτυχώς τελευταια στιγμη την γλυτωσα και δεν το πήρα :P

Σίγουρα το ελληνικό πληκτρολόγιο δεν είναι ο λόγος που θα πεις ουαου το παίρνω αλλά σαν δικηγόρος του διαβόλου θα πω το εξής αν το είχα πάρει πχ από Γερμανία και είχε γερμανικό πληκτρολόγιο και αναγκαζόμουν να πάρω από eBay αυτοκόλλητα το φωτιζομενο. Πληκτρολόγιο θα το γονατιζα. Πάντως για μένα οι δόσεις έχουν βαση ειδικά οι άτοκες! Που 1000 ντούκου που με άτοκες έως 24

Οποτε δεν κανω παραλαβή και τελειωσε το θέμα.αν εχεις να κανεις καμια αντιπρόταση εννοείται καλοδεχούμενη γιατι είμαι στο ψάξιμο...

Τα tp link εχουν καλη φημη σε χαμηλες τιμες http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa854re-300mbps-universal-wifi-range-extender-p-PER.612717. Εγω χρησιμοποιω ενα edimax http://www.e-shop.gr/edimax-ew-7438rpn-wireless-extender-300-mbps-retail-p-PER.616731 ( τον ειχα παρει γυρω στα 22 με προσφορα) που αντιθετως δεν εχουν ιδιαιτερα καλη φημη αλλα εδω και εναμιση χρονο παιζει απροβληματιστα. Απλως να ξερεις οτι με αυτα που εχουν χαμηλη τιμη (single band) η ταχυτητα πεφτει στο μισο σε wifi ενω μεσω καλωδιου εχεις ελαχιστες απωλειες.

Για να το εξηγησω καλυτερα αν η συνδεση σου στο ρουτερ δινει 10mbps μετα απο το wifi extender θα εχεις κατι λιγοτερο απο 5

• Like 2

(πριν 1 χρονο πηρε φιλος 15αρι με τα ιδια cpu-gpu-ram αλλά πιο "φθηνο" μοντελο στα 550 ευρω, και αυτη τοτε ηταν νορμαλ τιμη).

Η προσφορά του γιού και τα υπόλοιπα 2 που ανέφερες πιο πάνω είναι με 17άρα οθόνη όχι 15αρα.

Ώπα! Τώρα άνοιξα κι εγώ το λινκ και είδα ότι μιλάμε για 17άρα FHD με κάρτα γραφικών. Δεν είχε γίνει αναφορά στο αρχικό ποστ κι εγώ επικεντρώθηκα στον επεξεργαστή. Τότε αλλάζει το πράγμα. Άκυρη η σύγκριση.

• Like 1

επειδη το ζητασε......δλδ o  kostass__ (ακυρο θα παει :-D )

Elo TouchSystems 15E1, 15.6”, iTouch WideScreen 56,11€ απο το topsystems

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3111893_-15e1-e255263-elo-touchsystems.html

• Like 1

Η προσφορά του γιού και τα υπόλοιπα 2 που ανέφερες πιο πάνω είναι με 17άρα οθόνη όχι 15αρα.

E μπραβο, δεν ειδες που το εβαλα σε παρενθεση; Η τιμη που παρεθεσα ομως απο Γερμανια ειναι -100 ευρω για το ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (οχι απλως 'καποιο 17αρι') με καλυτερα specs! Δε λεει ουτε αυτο τιποτα?

Τωρα αν το 17αρι εναντι 15αρι "σκετο" για εσενα αξιζει σχεδον την διπλη τιμη αγορας παω (ενα μεγαλοπρεπεστατο) πασο, αλλά στην τελικη γι' αυτο επισης εγραψα οτι επιφυλασσομαι ως προς την "προσφορα" υπο υποκειμενικη ερμηνεια, αν ομως πρεπει να τεθουν καποια αντικειμενικα κριτηρια, ειμαι σιγουρος οτι "προσφορα" δεν ειναι.

Τα δικά μου κριτήρια ειναι αυτο που προανέφερα για το πληκτρολόγιο που στο γερμανικό αναγκάζεσαι αγοράσεις αυτοκόλλητα πλήκτρων οπότε το φωτιζομενο το γονατίζει και το βασικότερο κατ εμέ Δεν μπορούσα να δώσω 1000 ντούκου θα με πονούσε!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...