dobro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 ειδες τι παθαινεις αν δε ξερεις γερμανικα..... ναι παντα για ελλαδα ηταν το ποστ.(τα καρντασια το αγοραζουν 13,26€) Επειδη τελευταια παιζουν τρελες προσφορες στην γερμανια(mediamarkt,saturn,κτλ),τα οποια ομως δεν στελνουν(ή στελνουν και δε το ξερω),υπαρχει εναλλακτικος τροπος αγορας/αποστολης στην ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3rul3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 ναι στατιστικα αμα το παρεις η πλειοψηφια εχει 24 συνδεση οποτε για να κανεις το απλο, που ειναι και το πιο πιθανο να κανει οποιος το αγορασει σε υπερκαληπτει. Επισης καλο θα ειναι να δεις τι ειναι διαθεσιμο και με ποσα μεταφορικα απο αυτα που ποσταρε ο φιλος και αν δεις εσυ οτι κανουν 20 που κανουν αυτα που προτεινε ο dobro εδω ειμαι να τα ξαναπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Τελικά αξίζει στα 20 η να στραφούμε σε κάποιο 500αρι που είναι και 10 ευρώ ποιο ακριβό. Εγώ ας πούμε έχω 24αρα σύνδεση και ποιανω 8,5 ενω με το wifi ποιανω 7.5 αλλά έχω μεγαλο ping με το συγκεκριμενω powerline ποσο θα ποιασω, θα δω διαφορα Σε σχέση με το 500αρι ποια θα είναι η διαφορά? Να πω πως δεν κάνω εσωτερικές μεταφορές αρχείων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά θα κανεις δουλειά για αυτα που λες αλλά με τα συν 10 ευρώ θα είσαι άνετος να περάσεις και μια vdsl αν την βάλεις πριν κλαταρουν. Γιατί δεν ξέρεις πόσο θα κλειδώσουν μεταξύ τους συν οτι έχει διαφορά προς τα κάτω η ονομαστική απο την αληθινή ταχύτητα. Απο την άλλη οταν τα χρειαστείς τα καλυτερα μπορει να δώσεις 20 ευρώ και να παρεις τα 1000αρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Τι vdsl εδώ που είμαι Δηλαδή να καταλάβω, Τι σχέση έχουν τα 500mbps που λένε αυτά τα powerline Με τα 8-10-20-50 mbps που ποιανούμε στα σπιτια μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3rul3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 αμα ησουν εξωτερικο φιλε μου μπορει να ειχες 100mbs 200mbs οι προδιαγραφες ειναι με βαση παγκοσμια προτυπα ασχετα αν εδω πιανουν μαχ 35 mbs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Οποτε στην ουσία το ίδιο πράγμα είναι, εγώ νόμιζα οτι είναι πχ εσωτερικές ταχύτητες μεταφοράς αρχείων , δικτια κτλπ Για την Ελλάδα στην καλύτερη 200αρι? Λογο και τις διαφοράς ονομαστικής - πραγματικής ταχύτητας? Εγώ το πολύ 85αρι αρα αμα το στείλουν με καλύπτει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 FTP & media servers δεν έχετε...; Πως θα κάνουν 'βόλτα' ολα αυτα τα αρχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusKennen Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά έχω 100σταρα σύνδεση χρησιμοποιώ ενα router για wifi με max 150Mbps και πιάνω ( τα βράδια που πέφτει ο φόρτος ) 99Mbps με wifi και 100με ethernet, με βαση αυτο νομιζω οτι το 85αρι καλύπτει ανετα οποιονδήποτε στην Ελλάδα. Το router μου είναι της ιδιας εταιρίας και αν θελετε μπορω να το βάλω σε 1Gbps σύνδεση να δω το max που φτανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Πρόκειται για προσφορά από συνεργασία μεταξύ του Digital Life και του Xiaomishop. Σύμφωνα με το digitallife.gr, με το εκπτωτικό voucher "NEWYEAR", έχετε έκπτωση $10 σε ό,τι αγοράσετε από το online κατάστημα του Xiaomishop.com. Ισχύει έως τις 15 Ιανουαρίου. Δεν ξέρω αν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας για τη χρήση του κωδικού ή πως διαμορφώνεται η τελική τιμή με μεταφορικά κλπ. Αν έχει αγοράσει κάποιος από το εν λόγω κατάστημα ή έχει χρόνο να το ψάξει λίγο περισσότερο, ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frankp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχει minimum παραγγελίας και αν αγοράσεις κάτι που κάνει λιγότερο από 10$ στο ίδιο ποσό πέφτει το voucher. Δεν μπόρεσα όμως να βρω κάτι που να έχει shipping λιγότερο από 6$, οπότε ίσως να μην αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μεταφερθηκε εδώ μιας και δεν είναι σιγουρο ότι αξιζει αλλα υπαρχει η απορια και η αναγκη επιπλέον πληροφοριων. add: Ειδικα αν δεν εχει Free Shipping το μαγαζι όπως βλεπω τωρα στο 1 λεπτο πριν ποστ αλλα πολύ υψηλα μεταφορικα, πιο πολύ σαν προμο το βλεπω παρα ως αξιο λογου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla/karekla/Set-Karekla-Grafeiou-Glove-kai-Sunarmologish.htmΤην πηρα το απογευμα 59€ απο το Πλαισιο στο κεντρο(θεσ/νικη). Κατι ελεγε απ εξω για weekend offer αλλα δε βρισκω τιποτα online. Για τα λεφτα της καλη μου φανηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla/karekla/Set-Karekla-Grafeiou-Glove-kai-Sunarmologish.htm Την πηρα το απογευμα 59€ απο το Πλαισιο στο κεντρο(θεσ/νικη). Κατι ελεγε απ εξω για weekend offer αλλα δε βρισκω τιποτα online. Για τα λεφτα της καλη μου φανηκε. το προσκεφαλο ειναι μαλακο ή κουτσουρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εχω την αισθηση οτι ηταν μαλακο. Θα σε γελασω ομως γιατι ηταν αγορα στο φτερο. Την ειδα, εκατσα, μου κανε και την πηρα. Επειδη δε μπορουσα να την κουβαλησω πληρωσα και εβαλα παραδοση στο σπιτι οποτε δυσκολα να πω αλλες εντυπωσεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις