yilarakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και δε το βλεπω στο lobby και δε θελω να νεκραναστήσω το appstore thread, λεω να ποστάρω την είδηση εδώ. Sorry για το ψιλο off-topic. Επιστροφή χρημάτων για ψηφιακές αγορές λανσάρει η Apple στην Ε.Ε. Δεν σας αρέσει ένα app; Έχετε 14 μέρες για να ζητήσετε αποζημίωση, χωρίς αιτιολόγηση http://www.lifo.gr/now/digital-life/57665 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free05 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μια Panasonic έχεις στο link. Σου το αναφέρω γιατί ρωτάς για Toshiba και με μπέρδεψες. Πήγαμε με την κοπελιά χθες στο Media Markt και πήραμε την Panasonic 32as500e. Ήθελε κάτι απλό χωρίς τρελές απαιτήσεις για το σπίτι της. Τριγύρω είχε μια Thomson smart, μια samsung smart και μια lg που ξέφευγε από το όριο των 300 ευρώ. Έπαιξα με όλες για μισή ώρα. Η Panasonic πολύ καλή. Καλή εικόνα, ενσωματωμένο wifi, παίζει υπότιτλους κομπλέ και έχει ιδιαίτερα εύχρηστο μενού. Την τσιμπήσαμε και πήγα να βοηθήσω με την εγκατάσταση. Έχει βάση στήριξης που την κουμπώνεις σε ένα λεπτό. Με το που τίθεται σε λειτουργία η τηλεόραση σε ρωτάει αν θέλεις να εγκαταστήσεις ασύρματη ή ενσύρματη σύνδεση. Επέλεξα την ασύρματη, έβαλα τον κωδικό και σε μισό λεπτάκι έχεις Internet. Μετά κάνει αυτόματο εντοπισμό των καναλιών και είσαι έτοιμος. Ακολουθεί tutorial για την εκμάθηση της αρχικής οθόνης της τηλεόρασης και των smart εφαρμογών. Θετικότατη εντύπωση οι φωνητικές οδηγίες. Αργότερα τσέκαρα αν streamάρει καλά από τα γνωστά sites με τις online ταινίες. Μπήκα στον browser που έχει εύκολο χειρισμό και έβαλα να παίξει το Fury. Είναι σε χαμηλή ανάλυση η ταινία και δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στο streaming. Κανονική ροή, κανένα κόλλημα για δέκα λεπτά που την τσέκαρα. Μετά άλλαξα θέση τα κανάλια. Piece of cake. Αυτά πρόλαβα να κάνω χθες. Σήμερα θα την τσεκάρω περισσότερο. Εν κατακλείδι, πρόκειται για πολύ καλή επιλογή. Όταν πήγα στο MM δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου τις Panasonic. Η συγκεκριμένη με κέρδισε. Έχει το ίδιο wifi και smart features με όλες τις Panasonic που κυκλοφορούν. Όταν έπαιζα στο κατάστημα με την 32αρα άλλαζαν ταυτόχρονα και οι ακριβότερες. Τίμια λύση για τα λεφτά της (280 ευρώ). Δύο χρόνια εγγύηση. ***Με Thomson μην ασχοληθείτε καθόλου. Έχουν μεγάλο θράσος που πωλούν αυτό το έκτρωμα για τηλεόραση. *** Τρομερή εικόνα είχε η LG (42' νομίζω). Βέβαια δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχουν κάνει σε κάθε τηλεόραση που εκθέτουν στο κατάστημα. Σε ευχαριστώ πολύ Koulkos. Έχεις δίκιο για την Panasonic του eshop ήθελα να ρωτήσω, είναι 42'' και βγαίνει στα 345€. Απλά ψάχνοντας βρήκα και μια Thompson για αυτό έγινε το μπέρδεμα. Από ότι καταλαβαίνω είναι ίδια με αυτή που αγόρασες απλά 10'' παραπάνω. Άρα την συνιστάς για αγορά, σωστά? Να προχωρήσω στην παραγγελία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 200899,88€ Κερδίζεις μη βλέπεις μισοάδειο το ποτήρι Public : με κάθε βιβλίο, δώρο ένα διαμέρισμα !!! :-D 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Tablet Lenovo A8-50 8", 16GB στα 89€ από Κωτσόβολο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/138617-lenovo-tab-a8-50-8-white Επόμενη τιμή στο skroutz στα 126€ Από το καλοκαίρι έψαχνα ένα φτηνό αξιοπρεπές tablet στις 8-9'' να αντικαταστήσει αυτό που μου έπεσε και εσπασε η οθόνη. Έτσι με τη βοήθεια του nikko τσίμπησα το lenovo και το παρέλαβα από κατάστημα χθες βράδυ. Με το που βγήκα από το μαγαζί μου ήρθε μύνημα στο κινητό με κωδικό για έκπτωση 10€ μέχρι 11/1. Edit: Μόλις πρόσεξα ότι έχει ανοιχτεί θέμα για την συγκεκριμένη προσφορά, οπότε έγραψα και εκεί μύνημα. Αν πειράζει ας σβηστεί αυτό εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 249 Asus 15άρι laptop στο e-shop. αν παίρνει και αναβάθμιση σε ι5-ι7 θα είναι οτι πρέπει.. Απο οθόνη δεν ξέρω τι λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3rul3r Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εγω ακομα περιμενω απο τα public τη μητρικη με τα 11,44 που ειχαν βγαλει εδω και 12 μερες !! Φοβερη εξυπηρετηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εγω ακομα περιμενω απο τα public τη μητρικη με τα 11,44 που ειχαν βγαλει εδω και 12 μερες !! Φοβερη εξυπηρετηση σε μενα πάντως ήρθε πολύ γρήγορα.(την έδωσα σε φίλο εδώ στο ινσόμνια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFIA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 249 Asus 15άρι laptop στο e-shop. αν παίρνει και αναβάθμιση σε ι5-ι7 θα είναι οτι πρέπει.. Απο οθόνη δεν ξέρω τι λέει. link ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 249 Asus 15άρι laptop στο e-shop. αν παίρνει και αναβάθμιση σε ι5-ι7 θα είναι οτι πρέπει.. Απο οθόνη δεν ξέρω τι λέει. offer.phtml 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Η μπαταρία του είναι μαύρο χάλι. Αλλά ναι είναι το πιο φθηνό καινούριο από Ελλάδα Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 δε βρισκω καμια μητρικη με 11.44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 ειχε πριν λιγο καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια ειδα Site: αυτη την τηλεοραση στο Γερμανο στα 399 ευρω. Και μαλιστα δινει και ενα κουπονι 50 ευρω. Επομενη τιμη στο Πηγή: skroutz, στα γνωστα μαγαζια ενα 50αρικο επανω. Τι λετε αξιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peritri Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά. Η φωτογραφική ROLLEI Powerflex 260 Full HD στα 69 ευρώ μπορεί να θεωρηθεί προσφορά; http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ROLLEI-Powerflex-260-Full-HD,99452,397674,1611060.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr Έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη μηχανή; Παρατηρώ ότι την εμπορεύεται μόνο το mediamarkt... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά. Η φωτογραφική ROLLEI ..... http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ROLLEI-Powerflex-260-Full-HD,99452,397674,1611060.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr Βλέπω οτι είναι μισή τιμή απ΄οτι στη Γερμανία. .http://www.etest.de/digitalkamera/Digitalkamera.Bridgekameras.Rollei-Powerflex-260.Preisvergleich-Kaufen.html#Preise http://www.amazon.de/Rollei-10842-Powerflex-Superzoom-Videoaufl%C3%B6sung/dp/B00KT630XY http://www.digitalkamera.de/Kamera/Rollei/Powerflex_260.aspx Εγώ παρήγγειλα πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις