Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 *off-topic* Dobro εχω παραπονα..σου ξεφυγε λαβρακι και μεγαλο μαλιστα Χιλιάδες Βρετανοί ψώνισαν από την Amazon με μια πέννα Ετσι και αλλιως ακυρωση θα πεσει, οποτε μας γλυτωσε απο νταβαντουρι: Απο τον συνδεσμο σου: Η σημερινή ανακοίνωση της Βρετανικής Amazon αναφέρει ότι η εταιρεία εξετάζει τις παραγγελίες που πρόλαβαν να αποσταλούν στους "τυχερούς" καταναλωτές, προκειμένου να προβεί στην ακύρωσή τους αλλά και να κατευνάσει τους δυσαρεστημένους πωλητές που έκαναν χρήση του συστήματος MarketPlace για να πουλήσουν προϊόντα, και βρέθηκαν με ζημιές χιλιάδων λιρών.
silmarien Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 η εταιρεία εξετάζει τις παραγγελίες που πρόλαβαν να αποσταλούν στους "τυχερούς" καταναλωτές, προκειμένου να προβεί στην ακύρωσή τους σιγά μην το έδινα πίσω. πριιιιτς!
panormou13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 μιλησα για τα ταμπλετάκια και ειπαν την μαγική λεξη.. εφόσον(!!!) παραλαβουμε απο τον προμηθευτή .. κατι μου λέει οτι θα φταίει ο προμηθευτής τελικά!! 1
kostass__ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 μιλησα για τα ταμπλετάκια και ειπαν την μαγική λεξη.. εφόσον(!!!) παραλαβουμε απο τον προμηθευτή .. κατι μου λέει οτι θα φταίει ο προμηθευτής τελικά!!για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες απο την στιχομυθια.Εχει ζουμι το θεμα.
panormou13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες απο την στιχομυθια. Εχει ζουμι το θεμα. το θεμα ειναι οτι ειπαν τη λέξη εφόσον και εμένα με κανει να πιστευω οτι κάπου το πάνε ισως σε αντιπροσφορά το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αθήνα αλλα κρητικός .. αν τους στείλω την εφορία χανίων θα τους διξουν παραστατικά απο 450 ταμπλετ που λένε οτι πούλησαν.? 1
papars Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Έπεσα πάνω σε αυτό: Πλαίσιο epson M200 inkjet πολυμηχάνημα στα 199. Το σχετικό λίνκ: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/ektipotes/polimixanima/Epson-%CE%9C200-Inkjet-Polymhxanhma-C11CC83301.htm Και ο κοντινότερος ανταγωνισμός:
kostass__ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 το θεμα ειναι οτι ειπαν τη λέξη εφόσον και εμένα με κανει να πιστευω οτι κάπου το πάνε ισως σε αντιπροσφορά το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αθήνα αλλα κρητικός .. αν τους στείλω την εφορία χανίων θα τους διξουν παραστατικά απο 450 ταμπλετ που λένε οτι πούλησαν.? σε ρωτησα βασικα γιατι το ολο θεμα εχει παρει διαστασεις ενω ξεκινησε εντελως στον χαβαλε εκεινο το βραδυ. οι παραγγελιες λογικα σε ολους παραμενουν ενεργες και ηθελα να δω τι σου ειπαν, δηλαδη εμμεσως αποδεχονται την υπαρξη παρραγελιων αφου δεν ακυρωνονται σωστα?
giorginho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι και αλλιως ακυρωση θα πεσει, οποτε μας γλυτωσε απο νταβαντουρι: Απο τον συνδεσμο σου: Η σημερινή ανακοίνωση της Βρετανικής Amazon αναφέρει ότι η εταιρεία εξετάζει τις παραγγελίες που πρόλαβαν να αποσταλούν στους "τυχερούς" καταναλωτές, προκειμένου να προβεί στην ακύρωσή τους αλλά και να κατευνάσει τους δυσαρεστημένους πωλητές που έκαναν χρήση του συστήματος MarketPlace για να πουλήσουν προϊόντα, και βρέθηκαν με ζημιές χιλιάδων λιρών. Μα το ξερουμε το συστημα του αμαζον στα λαθη, οταν τελειωνει το αμεσα διαθεσιμο στοκ τελειωνουν και οι οποιες ελπιδες και ερχονται τα ακυρα... ομως το στοκ που υπηρχε και δρομολογηθηκε για αποστολη το πιθανοτερο ειναι οτι ηδη τους 'ξεφυγε', οποτε θα εχει "ενδιαφερον" το πώς θα τις "ακυρωσουν".
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Προφανως πριν παραδωθουν ρε παιδια. Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Το λαθος λενε οτι ηταν Παρασκευη, το κειμενο της παραπανω ανακοινωσης ειναι της Δευτερας. Οπως ξερουμε Σαββατο δεν φευγει τιποτα σχεδον, κυριακη απολυτως τιποτα, οποτε το 90% των παραγγελιων σιγουρα δεν εχει παραδοθει την ωρα που γινεται η ανακοινωση. Αλλο "εχουν αποσταλει", αλλο "εχουν παραδοθει".
giorginho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Mα για αυτο λεω κι εγω "εχει ενδιαφερον", δεν εγραψα ποτε "παραδοθηκαν", "δρομολογηθηκαν για αποστολη" εγραψα, οποτε φανταζομαι κι εγω οτι θα κυνηγανε τις μεταφορικες τους... μπας και προλαβουν
silmarien Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Σαββατο και Κυριακή νομίζω κάνουν παραδόσεις μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο. edit: http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=10790441
gregdel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 το θεμα ειναι οτι ειπαν τη λέξη εφόσον και εμένα με κανει να πιστευω οτι κάπου το πάνε ισως σε αντιπροσφορά το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αθήνα αλλα κρητικός .. αν τους στείλω την εφορία χανίων θα τους διξουν παραστατικά απο 450 ταμπλετ που λένε οτι πούλησαν.? Κατερίνα εσύ?
Kostas93 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/5874803/Crucial-8GB-DDR3-1600MHz-CT2KIT51272BB160B.html δεν ξέρω αν είναι προσφορά και επίσης είναι από το ebw... οπότε το στέλνω εδώ το λινκ. (καρτες ram 8gb crucial 51€) βλέπω πως έχει παραμεινει αρκετό καιρό αυτή η τιμή, παράγγειλε κανεις; αν ναι, έχει καμια ενημέρωση; οχι οτι περιμένω και πολλά απο το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά ποτε δε ξερεις...
micahel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 απο την crusial λεει οτι ειναι 8gb http://www.crucial.com/usa/en/ct2kit51272bb160b στον τιτλο το δικο τους λεει Crucial CT2KIT51272BB160B memory module μηπως περνουν απο την crusial σαν set 2 module και τα δινουν ενα ενα;
electronica Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 για κάποιον που ξέρει το MICROSOFT SURFACE 10.6'' QUAD CORE 1.3GHZ 32GB WINDOWS 8.1 RT + WHITE TOUCH COVER KEYBOARD στα 249€ είναι καλή αγορά ή αν υπάρχει άλλη πρόταση.. Ευχαριστώ γιά τον χρόνο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις