Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

*off-topic*

Dobro εχω παραπονα..σου ξεφυγε λαβρακι και μεγαλο μαλιστα :P

Ετσι και αλλιως ακυρωση θα πεσει, οποτε μας γλυτωσε απο νταβαντουρι:

Απο τον συνδεσμο σου:

Η σημερινή ανακοίνωση της Βρετανικής Amazon αναφέρει ότι η εταιρεία εξετάζει τις παραγγελίες που πρόλαβαν να αποσταλούν στους "τυχερούς" καταναλωτές, προκειμένου να προβεί στην ακύρωσή τους αλλά και να κατευνάσει τους δυσαρεστημένους πωλητές που έκαναν χρήση του συστήματος MarketPlace για να πουλήσουν προϊόντα, και βρέθηκαν με ζημιές χιλιάδων λιρών.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η εταιρεία εξετάζει τις παραγγελίες που πρόλαβαν να αποσταλούν στους "τυχερούς" καταναλωτές, προκειμένου να προβεί στην ακύρωσή τους 

σιγά μην το έδινα πίσω. πριιιιτς!   :P

Δημοσ.

μιλησα για τα ταμπλετάκια και ειπαν την μαγική λεξη.. εφόσον(!!!) παραλαβουμε απο τον προμηθευτή .. κατι μου λέει οτι θα φταίει ο προμηθευτής τελικά!!

• Like 1
Δημοσ.

μιλησα για τα ταμπλετάκια και ειπαν την μαγική λεξη.. εφόσον(!!!) παραλαβουμε απο τον προμηθευτή .. κατι μου λέει οτι θα φταίει ο προμηθευτής τελικά!!

για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες απο την στιχομυθια.

Εχει ζουμι το θεμα.

Δημοσ.

για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες απο την στιχομυθια.

Εχει ζουμι το θεμα.

το θεμα ειναι οτι ειπαν τη λέξη εφόσον και εμένα με κανει να πιστευω οτι κάπου το πάνε ισως σε αντιπροσφορά το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αθήνα αλλα κρητικός .. αν τους στείλω την εφορία χανίων θα τους διξουν παραστατικά απο 450 ταμπλετ που λένε οτι πούλησαν.? 

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ειπαν τη λέξη εφόσον και εμένα με κανει να πιστευω οτι κάπου το πάνε ισως σε αντιπροσφορά το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αθήνα αλλα κρητικός .. αν τους στείλω την εφορία χανίων θα τους διξουν παραστατικά απο 450 ταμπλετ που λένε οτι πούλησαν.? 

σε ρωτησα βασικα γιατι το ολο θεμα εχει παρει διαστασεις ενω ξεκινησε εντελως στον χαβαλε εκεινο το βραδυ.

οι παραγγελιες λογικα σε ολους παραμενουν ενεργες και ηθελα να δω τι σου ειπαν, δηλαδη εμμεσως αποδεχονται την υπαρξη παρραγελιων αφου δεν ακυρωνονται σωστα?

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως ακυρωση θα πεσει, οποτε μας γλυτωσε απο νταβαντουρι:

Απο τον συνδεσμο σου:

Η σημερινή ανακοίνωση της Βρετανικής Amazon αναφέρει ότι η εταιρεία εξετάζει τις παραγγελίες που πρόλαβαν να αποσταλούν στους "τυχερούς" καταναλωτές, προκειμένου να προβεί στην ακύρωσή τους αλλά και να κατευνάσει τους δυσαρεστημένους πωλητές που έκαναν χρήση του συστήματος MarketPlace για να πουλήσουν προϊόντα, και βρέθηκαν με ζημιές χιλιάδων λιρών.

Μα το ξερουμε το συστημα του αμαζον στα λαθη, οταν τελειωνει το αμεσα διαθεσιμο στοκ τελειωνουν και οι οποιες ελπιδες και ερχονται τα ακυρα... ομως το στοκ που υπηρχε και δρομολογηθηκε για αποστολη το πιθανοτερο ειναι οτι ηδη τους 'ξεφυγε', οποτε θα εχει "ενδιαφερον" το πώς θα τις "ακυρωσουν".

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως πριν παραδωθουν ρε παιδια. Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Το λαθος λενε οτι ηταν Παρασκευη, το κειμενο της παραπανω ανακοινωσης ειναι της Δευτερας. Οπως ξερουμε Σαββατο δεν φευγει τιποτα σχεδον, κυριακη απολυτως τιποτα, οποτε το 90% των παραγγελιων σιγουρα δεν εχει παραδοθει την ωρα που γινεται η ανακοινωση. 

Αλλο "εχουν αποσταλει", αλλο "εχουν παραδοθει".

Δημοσ.

Mα για αυτο λεω κι εγω "εχει ενδιαφερον", δεν εγραψα ποτε "παραδοθηκαν", "δρομολογηθηκαν για αποστολη" εγραψα, οποτε φανταζομαι κι εγω οτι θα κυνηγανε τις μεταφορικες τους... μπας και προλαβουν :)

Δημοσ.

Κατερίνα εσύ?

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5874803/Crucial-8GB-DDR3-1600MHz-CT2KIT51272BB160B.html δεν ξέρω αν είναι προσφορά και επίσης είναι από το ebw... οπότε το στέλνω εδώ το λινκ. (καρτες ram 8gb crucial 51)

βλέπω πως έχει παραμεινει αρκετό καιρό αυτή η τιμή, παράγγειλε κανεις; αν ναι, έχει καμια ενημέρωση;

οχι οτι περιμένω και πολλά απο το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά ποτε δε ξερεις...

Δημοσ.

για κάποιον που ξέρει το

crazyoffer_promo.jpg MICROSOFT SURFACE 10.6'' QUAD CORE 1.3GHZ 32GB WINDOWS 8.1 RT + WHITE TOUCH COVER KEYBOARD στα 249€ 

είναι καλή αγορά ή αν υπάρχει άλλη πρόταση.. Ευχαριστώ γιά τον χρόνο σας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...