stonecityboys Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ παρήγγειλα 450 κομμάτια και μου τα έστειλαν. Αφου ...λεφτα υπάρχουν. ... Μη μου πεις οτι σε χρεωσαν και εξοδα αποστολής! !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ενα συγνωμη στο μαιλ δεν μπορουσαν να γραψουν...???? Τελικα η γαιδουριά ειναι στο DNA μερικων.Κανεις τη μ@λ@κια εισαι και αγενης. Παροτι ειχα ολη την καλη διαθεση να το προσπερασω, θα φανε μια καταγγελια και αρνητικη αξιολογηση στο σκρουτζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μετά από αυτό το mail "νομιμοποιειται" η προσφορά και νομίζω πως μας δίνουν ένα επιπλέον δικαίωμα να παραλαβουμε. Δεν προδικαζω τίποτα και απλά αναμένω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/5874803/Crucial-8GB-DDR3-1600MHz-CT2KIT51272BB160B.html δεν ξέρω αν είναι προσφορά και επίσης είναι από το ebw... οπότε το στέλνω εδώ το λινκ. (καρτες ram 8gb crucial 51€) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 η τιμη ειναι προσφορα,αλλα το μαγαζι χ την κανει αντιπροσφορα.................δλδ είτε θα σου πουν οτι ειναι 1 module , είτε οτι ο κωδικος του ανηκει σε playmobil 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 η τιμη ειναι προσφορα,αλλα το μαγαζι χ την κανει αντιπροσφορα.................δλδ είτε θα σου πουν οτι ειναι 1 module , είτε οτι ο κωδικος του ανηκει σε playmobil Εψαξα το EAN code και μου βγαζει την 4gb, οπότε καποιο συνηθισμενο τυπογραφικο λάθος του site θα είναι. https://www.barcodelookup.com/0649528764072 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ΠAΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩς ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Κ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ mCWEB.gr ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΞΙΑΣ 200ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ 27 ΕΥΡΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κ ΣΤΟ BEST PRICE ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 1500 ΚΛΙΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ Κ ΚΙΝΗΤΟ DOUAL-DIM (ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΙΝΗΤΟ) !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ TABLET ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΥΥΥΥΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΡΩ... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ και επιδει εγω ειμαι ηρεμος ανθρωπος: αυτοί δεν συμμαζεύονται, φυσικά έτσι τους το έστειλα για να τους τρολαρω... δεν αξιζει να ασχολησε παραπανω με τετοιους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ δεν πήρα καν μειλ να σημειώσω :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή τώρα εμείς να τους στείλουμε κάποιο e-mail ή απλά να περιμένουμε παραλαβές τον Ιανουάριο ? Γιατί δεν λένε ότι έγινε λάθος αλλά λένε ότι τελείωσε εξαιτίας της εξαιρετικά χαμηλής τιμής .Το κάνουν να φαίνεται σαν να ταν σε έκπτωση. Πάντως έγιναν γνωστοί απο το πουθενά και ως γνωστό και η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ δεν πήρα καν μειλ να σημειώσω :Ρεισαι ενας απο τους 450 τυχερε! χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 εισαι ενας απο τους 450 τυχερε! χαχα Τρέχω να κάνω την κατάθεση~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 *off-topic* Dobro εχω παραπονα..σου ξεφυγε λαβρακι και μεγαλο μαλιστα Χιλιάδες Βρετανοί ψώνισαν από την Amazon με μια πέννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 http://www.amazon.de/b/?ie=UTF8&node=5537383031 Με αγορα ενος προϊοντος της λιστας και των ακουστικων, παιρνετε τα ακουστικα δωρο... το φτηνοτερο αυτη τη στιγμη εχει 28,κατι ευρω, αν και τις τελευταιες 2-3 βδομαδες εκεινο το Savu εχει μπει στα 30 ευρω απειρες φορες. Σημερα το ειδα, μια που ασχολειστε τωρα καποιοι με ακουστικα ψειρες ψαχτε το λιγο... To Savu που ειχα αναφερει ξαναμπαινει σε 18,5 ωρες σε προσφορα, λογικα παλι στα 30 ευρω.... για οποιον ενδιαφερεται λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 http://www.amazon.de/b/?ie=UTF8&node=5537383031 Με αγορα ενος προϊοντος της λιστας και των ακουστικων, παιρνετε τα ακουστικα δωρο... το φτηνοτερο αυτη τη στιγμη εχει 28,κατι ευρω, αν και τις τελευταιες 2-3 βδομαδες εκεινο το Savu εχει μπει στα 30 ευρω απειρες φορες. Σημερα το ειδα, μια που ασχολειστε τωρα καποιοι με ακουστικα ψειρες ψαχτε το λιγο... Πολλά παράπονα για τις συγκεκριμένες ψείρες στο γερμανικό άμαζον ότι χαλάνε γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 *off-topic* Dobro εχω παραπονα..σου ξεφυγε λαβρακι και μεγαλο μαλιστα Χιλιάδες Βρετανοί ψώνισαν από την Amazon με μια πέννα και να ηταν μονο αυτο! only domestic,sir........................international soon......I ll be back 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις