Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελαβα κι εγω το ιδιο αστειο e-mail

15-12-14

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΙΜΗΣ,ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 450 ΤΕΜΑΧΙΑ!
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ BEST-PRICE & SKROUTZ.

www.mcweb.gr

Δημοσ.

Καθίστε και συζητήστε το κι άλλο στα φόρουμ.Θα λυθεί σίγουρα το πρόβλημα έτσι.

Μην κάνετε καταγγελία για κανένα λόγο.

Τα έχουμε ξαναπεί. Το έγραψαν κι άλλοι:

Λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα.

Αν ήταν σωστοί, μόλις το ανακάλυψαν έπρεπε να κάνουν τα εξής:

1) Μαζικό email σε όλους ότι η παραγγελία ακυρώθηκε λόγω λάθος τιμολόγησης. Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για το θέμα που προέκυψε.

2) Την πρώτη εργάσιμη:

Τηλέφωνο

Συγνώμη

"Ο υπάλληλος που είναι υπεύθυνος είναι στην ταράτσα με το σώβρακο και δύο βραστά αυγά στη μασχάλη"

Έκπτωση στο ίδιο ή σε παρόμοιο tablet όση αντέχει το κατάστημα (από 1 ως 20%), με εξήγηση ότι είμαστε μικρό κατάστημα, δουλεύουμε με τόσο περιθώριο κέρδους μπλα μπλα μπλα

Σε περίπτωση άρνησης, ερώτηση: Θέλετε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας από το σύστημά μας;

Ξανά συγνώμη.

Καλημέρα.

Επόμενος

Αυτοί πουλάνε τρελίτσα, μία δεν το σηκώνουν, είχαν κομμάτια και έφυγαν, θα ξαναφέρουν το γενάρη, μπλα μπλα τα έχουμε ακούσει 500 φορές

Εν τω μεταξύ, έσκαψαν οι ίδιοι το λάκο τους με το mail που έστειλαν.

Όποιος κάνει καταγγελία και στείλει συνημμένο το mail με την απάντηση, τους έστειλε κατευθείαν για πρόστιμο.

Θα πρέπει να παρουσιάσουν 450 τεμάχια στα 27 ευρώ.

Εμείς όμως καθόμαστε και το συζητάμε ακόμη στα φόρουμ.

Μας αξίζουν και τους αξίζουμε.

Για την υπόθεση Nova/Πρώτο Θέμα που απασχόλησε δεκάδες χιλιάδες και γκρίνιαξαν πάρα πολλοί στο αντίστοιχο τόπικ ξέρετε πόσοι έκαναν καταγγελία;

24!

Στο 1520 παρακαλώ όποιος θέλει να "σπαταλήσει" τρία λεπτά από τη ζωή του (το site είναι κάτω προς το παρόν)

Συγνώμη για το off topic, δε μπορώ να βλέπω την ίδια συζήτηση 1000 φορές. Δε θα ξαναπαρέμβω στο thread αυτό με τέτοια πρόθεση.

• Like 9
Δημοσ.

Αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα. Νομίζω θα ήταν καλό να γίνει split ώστε να μπορούμε να οργανωθουμε καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι διαβάζεις εσύ αλλά από αυτά που διαβάζω εγώ, για το συγκεκριμένο μαγαζί, όλοι είπαν ότι φαίνεται περί λάθους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα(αρκεί να χειριστεί σωστά το θέμα από την μεριά του μαγαζιού).

να και η επαλήθευση  :P

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι το θεωρείτε αστείο. ..οι άνθρωποι λένε καθαρά πως οι συναλλαγές σας θα ολοκληρωθούν το Γεναρη κατοπιν νέας παραλαβής.

Απλά η προφανώς χαμηλή, κατα τ αλλά σωστή, τιμολόγηση του προϊόντος οδήγησε σε προσωρινή αδυναμία του καταστήματος να ανταπεξέλθει στις παραγγελίες που εχει ήδη λάβει και αναγνώριζει ως νόμιμες και αποδεκτές.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι το θεωρείτε αστείο. ..οι άνθρωποι λένε καθαρά πως οι συναλλαγές σας θα ολοκληρωθούν το Γεναρη κατοπιν νέας παραλαβής.

Crystal clear  :-)

Δημοσ.

Απλά η προφανώς χαμηλή, κατα τ αλλά σωστή, τιμολόγηση του προϊόντος οδήγησε σε προσωρινή αδυναμία του καταστήματος να ανταπεξέλθει στις παραγγελίες που εχει ήδη λάβει και αναγνώριζει ως νόμιμες και αποδεκτές.

Χωρις παρεξήγηση. ..παμε στοίχημα οτι τον Ιανουάριο μην σου πω και πιο νωρις, θα πουνε οτι λογο προβληματος στο τελωνείο δεν θα κανουν παραλαβη?

Δημοσ.

δυστυχως, δεν εκανα prtscn.......που ηταν διαθεσιμο.......φταιω εγω!

αντε τωρα για την θηκη .....τι θα πουν :-D :-D :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως, δεν εκανα prtscn.......που ηταν διαθεσιμο.......φταιω εγω!

αντε τωρα για την θηκη .....τι θα πουν :-D :-D :-D :-D

DOBRO την πληρωσες τη θηκη; εγω δε προλαβαινω να παω στην αλφα να καταθεσω το 1€  :-(

Δημοσ.

Χωρις παρεξήγηση. ..παμε στοίχημα οτι τον Ιανουάριο μην σου πω και πιο νωρις, θα πουνε οτι λογο προβληματος στο τελωνείο δεν θα κανουν παραλαβη?

Δεν αντιλέγω, απλως επισημαίνω οτι αφού το κατάστημα επικυρώνει οτι οι παραγγελίες ειναι σωστές, τοτε οφείλουμε και μεις να τους αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα ως καταναλωτές οπως προτείνει ο saxos55 .

Δημοσ.

DOBRO την πληρωσες τη θηκη; εγω δε προλαβαινω να παω στην αλφα να καταθεσω το 1€  :-(

αντικαταβολη.......ειπα να το παιξω ανοιχτοχέρης :-D :P

Δημοσ.

παιδιά επόμενη κίνηση;

Πραγματικά αν μου έλεγαν ότι ήταν λάθος θα τους έλεγα ότι δεν πειράζει αλλά αυτό, όπως αναφέρθηκε από κάποιους ήταν απλά για να κοροϊδέψει και απλά να ακουστούν λίγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...