Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ήρθε mail για το tablet ότι εξαντληθηκαν και τα 450 τεμάχια και ότι περιμένουν παραλαβή Ιανουάριο. Αυτό τι μπορεί να σημαίνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου ήρθε mail για το tablet ότι εξαντληθηκαν και τα 450 τεμάχια και ότι περιμένουν παραλαβή Ιανουάριο. Αυτό τι μπορεί να σημαίνει;

Ότι θα παραλάβουμε μέσα Ιανουαρίου :-D .Πάντως αν είχαν μια τίμια συμπεριφορά δεν θα έλεγα τίποτα. Με αυτό που έστειλαν αν κάποιος ασχοληθεί και ζητήσουν απο το κατάστημα παραστατικά-τιμολόγια-αποδείξεις για 450 tablet βλέπω να κλείνει το μαγαζάκι γιατί ούτε 1 δεν έχουν δώσει.

• Like 2

Ότι θα παραλάβουμε μέσα Ιανουαρίου.Πάντως αν είχαν μια τίμια συμπεριφορά δεν θα έλεγα τίποτα. Με αυτό που έστειλαν αν κάποιος ασχοληθεί και ζητήσουν απο το κατάστημα παραστατικά-τιμολόγια-αποδείξεις για 450 tablet βλέπω να κλείνει το μαγαζάκι γιατί ούτε 1 δεν έχουν δώσει.

15-12-14

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΙΜΗΣ,ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 450 ΤΕΜΑΧΙΑ!
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ BEST-PRICE & SKROUTZ.

:ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

Τι παίζει με αυτούς? Την παρεγγελία δεν την ακύρωσαν ακόμα όμως...:P

Αν έφυγαν 450 (ποτέ ομως ποτε :P) κάποιος από εδώ μέσα θα έχει πάρει κανένα!  :devil:

Αν και ημουν ο πρωτος που το παραγγειλε......ομοιως,............πιο Μ@,,..ια δικαιολογια δεν εχω ακουσει ποτε!

Αντε γεια............

Κατα τα άλλα, αν από εδώ  δεν πήρε κανένας, το Σάββατο αυτοί έδωσαν 450 (τέτοιο στοκ ούτε ο κωτσόβολος), αλλά όποιος ενδιαφερόμενος έπαιρνε τηλ του έλεγαν απο Δευτέρα.

• Like 1

Δηλ θα ειμαστε οι κακοί εαν το τραβηξουμε?

Δηλ δεν ηπαρχει κανενας απο ολους εδω που να ειναι μεσα στους 450?

Μαλλον τα θέλει ο ....ς τους.....

Υγ με αυτη την "δικαιολογία"(για να μην πω κατι αλλο) δδέχονται την χαμηλη τιμη αρα το ξερουν και μας κοροϊδεύουν για την ημερομηνία της παραδοσης!

• Like 1

Και εγω τους απαντησα οτι το περιμενω τον ιανουαριο....

Για να δουμε εαν και τι θα απαντησουν!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ. ...ΧΑΜΗΛΗ...ΑΡΑ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ ΕΓΙΝΕ....

Tα ίδια και σε εμένα, μου αρέσει που έπαιρνα και το μέρος τους σχετικά με το λάθος..............

Πες άνθρωπε μου, έγινε λάθος και συγνώμη, αυτό και τίποτα άλλο και όχι έφυγαν 450 ΤΕΜΑΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!

• Like 1

Tα ίδια και σε εμένα, μου αρέσει που έπαιρνα και το μέρος τους σχετικά με το λάθος..............

Πες άνθρωπε μου, έγινε λάθος και συγνώμη, αυτό και τίποτα άλλο και όχι έφυγαν 450 ΤΕΜΑΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Μετα απο τα λεγομενα τους κ ουσιαστικά την παραδοχη τους περι της χαμηλης τιμης ......δεν υπαρχει περίπτωση λαθους...ΣΩΣΤΑ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...