Questioner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 PANASONIC TX-40AS640Ε 399€ @ media markt 40αρα FHD 3D της Panasonic. Μάλλον είναι παλιό μοντέλο μιας και στο skroutz παίζει σε άλλο ένα κατάστημα. Δεν μπορώ να το ψάξω περαιτέρω οπότε στέλνω το link εδώ να το κοιτάξετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 PANASONIC TX-40AS640Ε 399€ @ media markt 40αρα FHD 3D & SMART της Panasonic. Μάλλον είναι παλιό μοντέλο μιας και στο skroutz παίζει σε άλλο ένα κατάστημα. Δεν μπορώ να το ψάξω περαιτέρω οπότε στέλνω το link εδώ να το κοιτάξετε. στο hdtv test την εχουν highly recomended http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx40as640b-201406183815.htm Δυστυχώς μου είναι λίγες οι ιντσες (θελω 46 στη χειρότερη 42) αλλιως θα τη χτύπαγα ΠΡΟΣΟΧΉ αριστερα δεξια στο νετ ειδα οτι δεν περιέχονται γυαλια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ακουστικά Bose IE2 http://www.discoverybuying.com/785DBE6DB9DA47B18599B31F9A74C822.asp?id=50210 Στα $12.99 ή $12.61 με κουπόνι εγγραφής. Το ίδιο το κατάστημα τα έχει αρχική $36.99. Η συνήθης τιμή τους που βρήκα είναι $100 στην Αμερική και 100€ Ευρώπη. Τα βρήκα 40€ περίπου σε ΕΝΑΝ αγοραστή στο ebay. Καθαρά σαν τιμή είναι σίγουρα πολύ καλή προσφορά, αλλά δεν τη βάζω σε ξεχωριστό τόπικ για το λόγο ότι το κατάστημα έχει σχετικά άσχημα ratings, όμως αφορούν κυρίως καθυστερήσεις στην αποστολή και παράπονα για τα ρολόγια του. Αν πάει κάτι στραβά υπάρχει και το μαξιλαράκι του paypal. Θα βρείτε αρκετά reviews -δε βάζω λινκς-, άλλα αποθεωτικά και μερικά που λένε ότι είναι overpriced γι' αυτά που προσφέρουν (για την τιμή των 100 δολλαρίων έτσι; ). ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι noise isolating! Για άλλους αυτό θα είναι καλό, για άλλους κακό. Έχουν ένα "πτερύγιο" που βοηθάει στο να κάθονται στο αυτί και να μην φεύγουν με τίποτα, κάνοντας τα ιδανικά για άσκηση. Δεν έχουν μικρόφωνο και controls. Από εμένα έφυγε μια παραγγελία καθώς με έψησε το καλό τους grip στο αυτί για γυμανστήριο, τρέξιμο κλπ. Για τρέξιμο έξω είναι καλό και το ότι δε θα σε απομονώνει από τους ήχους του περιβάλλοντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Η τιμή τους φαίνεται too good to be true. Τα ακουστικά τα έχω ακούσει από γνωστό και έχουν πολύ καλό εύρος. Τα 10 ευρώ είναι αστεία τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 To "too good to be true" ο κανονας λεει οτι συνηθως... επιβεβαιωνεται. Το "μαγαζι" το γνωριζω, τωρα ομως ποιος πουλαει, τι πουλαει και απο πού το βρηκε ειναι ενα καλο ερωτημα. Τα ακουστικα παντως ειδους παντως πρεπει να ειναι το νο1 ηλεκτρονικο ειδος που πεφτει.... μαϊμουδιασμα παγκοσμιως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusKennen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ακουστικά Bose IE2 http://www.discoverybuying.com/785DBE6DB9DA47B18599B31F9A74C822.asp?id=50210 Στα $12.99 ή $12.61 με κουπόνι εγγραφής. Το ίδιο το κατάστημα τα έχει αρχική $36.99. Η συνήθης τιμή τους που βρήκα είναι $100 στην Αμερική και 100€ Ευρώπη. Τα βρήκα 40€ περίπου σε ΕΝΑΝ αγοραστή στο ebay. Καθαρά σαν τιμή είναι σίγουρα πολύ καλή προσφορά, αλλά δεν τη βάζω σε ξεχωριστό τόπικ για το λόγο ότι το κατάστημα έχει σχετικά άσχημα ratings, όμως αφορούν κυρίως καθυστερήσεις στην αποστολή και παράπονα για τα ρολόγια του. Αν πάει κάτι στραβά υπάρχει και το μαξιλαράκι του paypal. Θα βρείτε αρκετά reviews -δε βάζω λινκς-, άλλα αποθεωτικά και μερικά που λένε ότι είναι overpriced γι' αυτά που προσφέρουν (για την τιμή των 100 δολλαρίων έτσι; ). ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι noise isolating! Για άλλους αυτό θα είναι καλό, για άλλους κακό. Έχουν ένα "πτερύγιο" που βοηθάει στο να κάθονται στο αυτί και να μην φεύγουν με τίποτα, κάνοντας τα ιδανικά για άσκηση. Δεν έχουν μικρόφωνο και controls. Από εμένα έφυγε μια παραγγελία καθώς με έψησε το καλό τους grip στο αυτί για γυμανστήριο, τρέξιμο κλπ. Για τρέξιμο έξω είναι καλό και το ότι δε θα σε απομονώνει από τους ήχους του περιβάλλοντος. Οι πιθανότητες να σου βγούν αυθεντικά (αν τα παραλάβεις) είναι όσες να πάρουμε εμείς που κάναμε την παραγγελία του tablet στα 27 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 φαίνεται τούμπανο η panasonic. ειδικά με τις τηλεορασεις παιρνεις κατι και με τα σκαμπανεβασματα των τιμων σε 1 μηνα το μετανιωνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γνωρίζω τα ρίσκα γι' αυτό και το έβαλα εδώ. Από 'κει και πέρα υπάρχει το μαξιλαράκι του paypal και ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. giorginho σωστός μεν, αλλά αν μπορεί Ελληνικό κατάστημα να πουλάει ακουστικά των 100€ στα 15€, τότε σίγουρα μπορεί να κάνει το αντίστοιχο και ένας Κινέζος. Φαίνεται δηλαδή, εκτός των άλλων, να είναι και ένα είδος με μεγάλα περιθώρια κέρδους άρα και εκπτώσεων. Υποψία μαϊμουδιάς προφανώς υπάρχει, αλλά δεν είναι και τελείως κραχτή. Μου ήρθε ως newsletter με τίτλο τη συγκεκριμένη προσφορά να σημειώσω. Άρα θα είναι κάπως πιο χοντρό να βασίζουν το newsletter σε μαϊμού, από το να το πέρναγαν στα μουλωχτά. Και από την άλλη έχω γερό αποδεικτικό στοιχείο για claim στο paypal αν χρειαστεί. Εγώ δίνω 55 με 65% πιθανότητα να είναι οκ αν θέλετε να το πω σε ποσοστά. Είναι και χωρίς noise cancellation που θα ήθελα ένα ζευγάρι, οπότε είπα να δοκιμάσω. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2014 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που με παραξενεύει είναι ο,τι στον τίτλο δεν γράφει Bose αλλά μόνο το IE2. Ενώ στην περιγραφή το αναφέρει κανονικά. Η ερώτηση είναι πως θα ξέρουμε αν όντως θέλει ή δεν θέλει μπανάνες; Σκέφτομαι κι εγώ να ρίξω παραγγελία και να αφεθώ στο μαξιλάρι του paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Kαι να προσθεσω κατι που παραξενευει εμενα απο την 1η στιγμη, λεει συμβατα με iphone, ipad κλπ... ΟΚ, τις φωτογραφιες που εχουν βαλει (προφανως τις εχουν τραβηξει απο αλλού) τις εχω ξαναδει και αλλού, ομως: 1. φωτο των ακουστικων αυτων... -> http://www.discoverybuying.com/images/201407/EAR00103B_3.jpg 2. φωτο των ...διαφορών μεταξυ "συμβατων με iphone κλπ" ακουστικων και των υπολοιπων... -> http://images.appleinsider.com/ipodiphoneav-review-5.jpg Επισης και στο επισημο site της BOSΕ φαινεται το βυσμα στο "συμβατο με iphone" μοντελο (αν και ισως ειναι πιο νεα εκδοση εκδοση εκεινα τα ακουστικα απο αυτα του κινεζομαγαζου). http://www.bose.com/assets/images/shop_online/ie_headphones_new/overview_5.jpg H πλακα ειναι οτι η διαφορά που αναφερω δεν αποτελει καν το... σημαντικο κριτηριο αναφορας μεταξυ μπανανας και οριτζιναλ, καθως ακομα και τα πιο φτηνιαρικα κινεζικα συνηθως εχουν τις σωστες επαφες για iphone κλπ. edit: To newsletter τους το επαιρνα κι εγω για καμια 2ετια (κατι πρεπει να ειχα παρει καποτε απο εκει) αλλά δεν προσεξα ποτέ καμια καλη προσφορα οποτε το εκοψα γενικως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σωστή η παρατήρησή σου Questioner και το είδα κι εγώ. Πιο κάτω όμως λέει ξεκάθαρα "Brand: Bose". Επίσης ο τίτλος του Newsletter είναι "DEAL ALERT: Bose IE2 In-Ear Headphone $12.99!". Επίσης πιστεύω ότι αν είναι μαϊμού θα είναι σχετικά εύκολο να φανεί καθώς έχουν ολόκληρη συσκευασία με θήκη κλπ. μέσα: Αν λένε κάτι όλα αυτά πάντα. Κι εγώ χωρίς paypal δεν θα τα έσκαγα. Ξεκάθαρα πράγματα. Αν "τολμήσεις" πάντως, πιστεύω όσο πιο πολλοί τόσο πιο ασφαλείς είμαστε σε τυχόν συντονισμένο claim από paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα Να έρθουμε παλι ατο θεμα με το ταβλετ σημερα ειχα μια επικοινωνία με το μαγαζι. Μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αλλα και ούτε θα υπάρξει ξανα. Σε ερωτηση τι θα γινουν οι παραγγελίες που εχουν κανει ηδη η απανρηση ηταν οτι θα γινει ενημέρωση εντος της εβδομαδας. Ρωτησα οτι το θελαμς για Χριστούγεννα (και αυτόπου με νευριασε ηταν η ειρωνεία και το χαμογελακι οτι....οχι οχι δεν γινεται αυτο. Τους ειπα οτι θα επρεπε να γίνει μια ενημέρωση απο την πεμπτη η εστω Παρασκευή για αυτο, αλλα ουτε που μπηκαν στην διαδικασία να ρωτησουν ουτε για ποια παραγγελία ηταν. Τους ρωτησα οτι απο την στιγμη που ΔΕΝ θα ξαναειναι διαθεσιμο γιατι υπαρχει κανονικά στη σελιδα και μαλιστα με διαθεσιμοτητα ενρος 7ημερων....απαντηση δεν πηρα. Θεωρώ οτι θα ηταν πιο σωστο να λεγανε οτι παιδια εγινε λαθος και δεν μπορουμε παρα να πέφτει κοροϊδία ορι δεν υπάρχει και δεν θα ξανά υπάρξει και απο την αλλη να δεχονται κανονικά παραγγελία με διαθεσιμοτητα ενρος 7 ημερων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ουτε καν ιδρωσε το αυτι τους. Κατα τα αλλα εργαζονται σκληρα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σχετικά με τα ακουστικά που κάνουν 100 ευρώ και είναι ενσυρματα και ψείρες, τί το τόσο φοβερό έχουν και στοιχίζουν τόσο? Έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα του ήχου ή και κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 http://www.amazon.de/b/?ie=UTF8&node=5537383031 Με αγορα ενος προϊοντος της λιστας και των ακουστικων, παιρνετε τα ακουστικα δωρο... το φτηνοτερο αυτη τη στιγμη εχει 28,κατι ευρω, αν και τις τελευταιες 2-3 βδομαδες εκεινο το Savu εχει μπει στα 30 ευρω απειρες φορες. Σημερα το ειδα, μια που ασχολειστε τωρα καποιοι με ακουστικα ψειρες ψαχτε το λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις