silmarien Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 αφήστε τα σάπια και ότι το μαγαζί είναι κακό επειδή έκανε 1 φορά λάθος στην τιμή ... τι διαβάζουμε πλέον εδώ. Δεν ξέρω τι διαβάζεις εσύ αλλά από αυτά που διαβάζω εγώ, για το συγκεκριμένο μαγαζί, όλοι είπαν ότι φαίνεται περί λάθους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα(αρκεί να χειριστεί σωστά το θέμα από την μεριά του μαγαζιού). 1
dobro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 μην μαλωνετε....................θα βρεθουν και πραγματικες προσφορες σε ευλογο χρονο.......... (αυτο το you δεν με ακουει πλεον ) 6
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 μην μαλωνετε....................θα βρεθουν και πραγματικες προσφορες σε ευλογο χρονο.......... (αυτο το you δεν με ακουει πλεον ) dobro είπαμε, Τηλεοραση εως 46"... ξερεις εσυ! 3
Xand Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Πριν λίγο επικοινώνησα με το Mcweb για το ταμπλετ και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας και ότι θα αποσταλεί ενημερωτικό email εντός της ημέρας σε όσους το έχουν παραγγείλει. Θα προτιμούσα να ήταν έντιμοι και να μου πουν οτι κάναν λάθος στην τιμή. Δεν νομίζω ότι θα απαιτούσε κανείς λογικός να εκτελεστεί η παραγγελία του με το έτσι θέλω σε μία τόσο μεγάλη διαφορά τιμής. Επίσης θα προτιμούσα να έιχαν επικοινωνήσει οι ίδιοι μαζί μου και να με είχαν ενημερώσει την επομένη της παραγγελίας. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά το πως αντιμετωπίζεις τον πελάτη σου από τον οποίο περιμένεις να ζήσεις είναι ένα ζήτημα στην Ελλάδα. 7
silmarien Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά το πως αντιμετωπίζεις τον πελάτη σου από τον οποίο περιμένεις να ζήσεις είναι ένα ζήτημα στην Ελλάδα. Αυτό ακριβώς. Το έχω αναφέρει πολλές φορές, το ανέφερα και πριν.
Questioner Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Η πλάκα θα είναι να τα δώσουν. Έχει πολύ πλάκα πως κάποιοι καθορίζουν τόσο εύκολα το λάθος ή το μη λάθος.
someone- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εγω παντως πηρα τηλ και μου ειπαν να μη κανω την καταθεση γιατι τελιωσαν και θα με ενημερωσουν μεσω μειλ. δε τους ανεφερα καν για ποιο ταμπλετ το καταλαβε λογικα. ακυρο βρωμαει..
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ηλεκτρική σκούπα arrieli 20,50 ευρώ, αξίζει λέτε?
esertas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ηλεκτρική σκούπα arrieli 20,50 ευρώ, αξίζει λέτε? 25 ευρώ γράφει.
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 25 ευρώ γράφει. χμ ναι sorry, έλαβα email με έκπτωση μέλους με 20,5. Αξίζει?
kostass__ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 φορ δε χιστορυ mail δεν μου εχει ερθει για το tablet, δεν ξερω αν σε καποιον αλλο. παντως ενα μαιλ οπως αναφερθηκε σωστα δεν θα εβλαπτε. το οτι δεν ερχεται δεν "απαγορευει" σε κανεναν να ελπιζει να παραλαβει... ασχετα το τι θεωρουμε αναμενομενο. 2
esertas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 χμ ναι sorry, έλαβα email με έκπτωση μέλους με 20,5. Αξίζει? Δεν το ξέρω αλλά ένα 20άρικο τι αξία έχει; Οι κρητικές από κάτω είναι καλές. Εγώ θα την έπερνα.
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το ξέρω αλλά ένα 20άρικο τι αξία έχει; Οι κρητικές από κάτω είναι καλές. Εγώ θα την έπερνα. Το 20άρικο έχει αξία 20 ευρώ... Κι εγώ την πήρα απλά προβληματίζομαι μήπως πήρα καμιά σαβούρα απ τις γνωστές του eshop. 1
silmarien Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 PS VIta 8GB με 10 παιχνίδια 113 ευρώ από Αμαζον Γερμανίας http://www.amazon.de/gp/product/B00NIITDHC 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το ξέρω αλλά ένα 20άρικο τι αξία έχει; Οι κρητικές από κάτω είναι καλές. Εγώ θα την έπερνα. Οριστε και Review για τις Κρητικες. Ειμαστε πολύ μπροστα ως φορουμ. 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις