Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικα να την κανω την καταθεση στην alpha bank η οχι για τα ταμπλετακια;;; εχω ριξει παραγγελια για 2 και μου εστειλαν που να κανω την καταθεση κανα 2 λεπτο μετα την παραγγελια σε ποιο ονομα και σε τι λογαριασμο στην alpha bank (συνολικο ποσο και για τα 2 54,12 ευρω) δεν ξερω αν το ονομα κτλπ στοιχεια ερχονται αυτοματα απο το μαγαζι παντως κανεις δεν με εχει παρει τηλ και ειχα βαλει καταθεση σε τραπεζα τροπο πληρωμης...πως το βλεπεται το θεμα;; θα εχουμε συνεχεια η θα ληξει αδοξα το ολο θεμα;;;

φιλε δεν σου ηρθε μαιλ που να λέει οτι ειναι εκτος αποθεματος και οτι θα καθυστερισει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σορυ κιολας αλλά το σκισατε λίγο το θέμα με τα ταμπλετ

Ναι ίσως έπρεπε να μεταφερθεί σε δικό του τόπικ.

Κατά τα άλλα ρε παιδιά προσωπικά θα έλεγα ότι όταν βλέπετε τέτοιες τρανταχτές περιπτώσεις λαθών, εννοείται κάντε παραγγελία ελπίζοντας στο καλύτερο αλλά όταν πρόκειται για ένα μικρό κατάστημα της επαρχίας (το συγκεκριμένο είναι στην Κρήτη αν δε κάνω λάθος) μην πιέζετε καταστάσεις κλπ με καταγγελίες και ιστορίες... Εντάξει είναι υπερβολικό και μπορεί να κάνετε ζημιά σε ένα άνθρωπο που παλεύει για να βγάλει τα προς το ζην και να έχει και κανέναν υπάλληλο που να μείνει άνεργος.

Μιλάω για τέτοιες περιπτώσεις όπου έχουμε τρανταχτά λάθη και όπου η ακύρωση δεν σας ζημιώνει με κάποιο τρόπο... Δεν μιλάω για περίπτωση που κάποιο μικρό κατάστημα σας προκαλέσει κάποια ζημιά, εκεί κάντε ότι χρειαστεί...

Αλλά το να σας ακυρώσει την παραγγελία ενός προϊόντος που δεν θα παραγγέλνατε ποτέ υπό κανονικές συνθήκες και απλά παραγγείλατε λόγω της εξευτελιστικής τιμής δεν πιστεύω ότι σας δημιουργεί κάποιο πρόβλημα... 

Αν ήταν καμιά μεγάλη αλυσίδα τύπου Κωτσόβολο, Public, Μedia Markt , Plaisio θα σας έλεγα βαράτε αβέρτα. Εκεί , με τόσους υπαλλήλους και τόσα λεφτά που υπάρχουν δεν δικαιολογούνται τα λάθη.... αλλά στα μικρά καταστήματα πιστεύω είναι κρίμα.

• Like 10

Τι ψάχνεις ρε φίλε τώρα ,οι ίδιοι και οι ίδιοι πάντα αν δεις ...κυνηγάνε το τσάμπα πάλι.

Υ.Γ. εγώ γελάω με ερωτήσεις του τύπου να βάλω πάω να το πληρώσω ... και καλά τώρα ( στο ενδιάμεσο έχουν πάρει 40 τηλ. και έχουν στείλει 30 mail , αν δεν μου δώσεις αυτό το tablet 1 cent θα σε πάω μέχρι την χάγη.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AD%CF%82_%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A7%CE%AC%CE%B3%CE%B7%CF%82

Τι ψάχνεις ρε φίλε τώρα ,οι ίδιοι και οι ίδιοι πάντα αν δεις ...κυνηγάνε το τσάμπα πάλι.

Συνειδητοποιείς ότι είσαι στην κατηγορία προσφορές έτσι? Σοβαρά τώρα. Τι περίμενες? 

• Like 3

Εγώ δεν λέω να μην παραγγείλει κάποιος. Αξίζει, γιατί το παρελθόν έχει δείξει ότι μια στις τόσες τα καταστήματα ανταποκρίνονται τελικά ή έστω κάνουν κάποια καλή αντιπρόταση κλπ και σου κάθεται μια καλή από το πουθενά. Απλά όταν είναι κανά μικρό κατάστημα ναι δε χρειάζεται να φτάσουμε στην Χάγη που λέει και ο φίλος πιο πάνω πιστεύω. 

• Like 1

Sorry παιδιά αλλά αν κάνουν πατατιές και χρησιμοποιούν αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, όπως είχε κάνει το logintech, φυσικά και να κλείσουν. Έχει καταντήσει αστείο αυτό με τους κράχτες σε μερικές προσφορές(όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση που είναι λάθος τιμή) για να τραβήξουν βλέμματα και να πάρουν λίστα με mail είτε για διαφήμιση είτε για να τα δώσουν σε τρίτους για κέρδος.

• Like 2

Συμφωνω με τα παιδια πιο πανω, Επειδη εφυγε ενα μηδενικο κατα λαθος δεν πρεπει να το θαψουμε το μαγαζι! Φανταζομαι ο ανθρωπος τι θα σκεφτεται τωρα.....

Αν μου στειλουν ενα μαιλ η με παρουν τλεφωνο οτι εγινε λαθος, ειμαι οκ!

• Like 3

Ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε? Ειδατε πως ξεκίνησε όλο αυτό? Προφανώς και ξέραμε ότι ήταν λάθος και θα φάμε άκυρο.

Η τιμή χονδρικής είναι 140-150 ευρώ αν πουμε ότι 50 άτομα αγόρασαν το tablet προφανώς το μαγαζί δεν μπορεί να καλύψει μια χασούρα 5,000 ευρώ. Ειδικά αυτού του μεγέθους μαγαζιά που μπορεί να κλείσουν για τέτοια ποσά.

Είναι η λεγόμενη κίνηση "μπας και"... 

Sorry παιδιά αλλά αν κάνουν πατατιές και χρησιμοποιούν αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, όπως είχε κάνει το logintech, φυσικά και να κλείσουν. Έχει καταντήσει αστείο αυτό με τους κράχτες σε μερικές προσφορές(όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση που είναι λάθος τιμή) για να τραβήξουν βλέμματα και να πάρουν λίστα με mail είτε για διαφήμιση είτε για να τα δώσουν σε τρίτους για κέρδος.

Απλά δεν είναι απαραίτητο πάντα να είναι κράχτης κλπ... πχ το συγκεκριμένο προϊόν το ξετρύπωσε κάποιος συνφορουμίτης από το πουθενά... δεν βγήκαν αυτοί να διατυμπανίσουν ότι πουλάνε τάμπλετ με 25 ευρώ... Ούτε καν ένδειξη ότι είναι προσφορά δεν είχε...

Στο Κωτσόβολο τότε με τις 40άρες τηλεοράσεις των 120 ευρώ έγραφε επάνω Crazy deals νομίζω και τα προιόντα που θες στη τιμή που θες και το είχαν σε μεγάλο μπάνερ στην αρχική  σελίδα οπότε απαράδεχτοι.

Επίσης ο Γερμανός με τα I phone διαφήμιζε σε όλη την Ελλάδα i phone 5 με 299 σε φυλλάδια, στην τηλεόραση στην ιστοσελίδα τους για μέρες ολόκληρες πχ και τελικά i-phone 5 δε πήρε κανείς (πέρα από κανα υπάλληλο ίσως)

Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που νομίζω και να θέλει ο άνθρωπος να τα δώσει έχω την εντύπωση πως αγγίζει τα όρια της παρανομίας να πουλάς τόσο πολύ κάτω από το κόστος , έχοντας ξεκάθαρα ζημία.

• Like 4

εμενα παντως ουτε τηλ με πηραν ουτε μου εστειλαν μαιλ ακυρο ουτε τιποτα.το λεω γιατι μερικοι λενε οτι πηραμε 40 τηλ και στειλαμε αλλα τοσα μαιλ να μας το δωσουν.γ αυτο ρωτησα αν ειναι να εκανα καταθεση ξεροντας ομως οτι ειναι 100% λαθος αλλα μπορουσαν εστω να μου στειλουν ενα μαιλ. τεσπα ας μην το τραβαμε αλλο το θεμα και γεμιζουμε τον χωρο.ο καθε μαγαζατορας ας κανει τις κινησεις που νομιζει οτι ειναι καλυτερες για να τραβηξει κοσμο...αλλα με τετοιες τακτικες του στυλ ''λαθος τιμη'' και τρεχουν ολοι και μετα ακυρα δεν ειναι ωραιες....(το ebw με τις ''λαθος'' τιμες καθε 2-3 μερες του εχει χασει κοσμο και κοσμακη...)

mataragkas24 οχι φιλε μου δεν μου ηρθε τιποτα ειναι σαν να μην εκανα παραγγελια.στο σιτε λεει σε αναμονη για την παραγγελια μου.τεσπα δεν με νοιαζει κ αλλο το θεμα,οτι θελει ας γινει.ουτως η αλλος ταμπλετ δεν θα δουμε γιατι ειναι λαθος η τιμη.ασχετα το τι εκανε βεβαια το ενα μαγαζι και το αλλο οταν ειχαν λαθος τιμη...εμενα μου την εσπασε που ουτε ενα μαιλ η ενα τηλ δεν με πηραν.αλλα γενικα τερμα δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα.

Συνειδητοποιείς ότι είσαι στην κατηγορία προσφορές έτσι? Σοβαρά τώρα. Τι περίμενες? 

Εγώ ξέρω που βρίσκομαι. ''Αλλά η κατηγορία λέγετε προσφορές'' καλά κάνεις και το ξαναλες ... το άλλο το λένε αλλιώς. Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς εδώ ... αλλά έτσι είναι αν δεν έχεις δουλέψει να δεις ότι λάθος θα γίνει κάποια στιγμή όσο καλός ή κακός είσαι ... αφήστε τα σάπια και ότι το μαγαζί είναι κακό επειδή έκανε 1 φορά λάθος στην τιμή ... τι διαβάζουμε πλέον εδώ.

Μακάρι να γίνει κάτι άλλο, αλλά το σωστό είναι μέχρι εκεί και τίποτα άλλο... σε λίγο θα έρθει η ώρα από μερικούς που θα λένε πάλι ''του κάνω καταγγελία και 1 αρνητική και ας κλείσει!

γιατί αλλιώς αν στο χάριζε?

εσύ και κάθε εσύ θα αγόραζες μόνο από εκεί ? ( όχι βέβαια οπότε αφήστε να πέσει και κάτι κάτω 1 φορά)

Για e-shop / plaisio / public / και λοιπά κανένας δεν λέει όχι να τους τρέξεις μιας και παίζουν άλλα λεφτά και άλλες κομπίνες 

Εγώ ξέρω που βρίσκομαι. ''Αλλά η κατηγορία λέγετε προσφορές'' καλά κάνεις και το ξαναλες ... το άλλο το λένε αλλιώς. Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς εδώ ... αλλά έτσι είναι αν δεν έχεις δουλέψει να δεις ότι λάθος θα γίνει κάποια στιγμή όσο καλός ή κακός είσαι ... αφήστε τα σάπια και ότι το μαγαζί είναι κακό επειδή έκανε 1 φορά λάθος στην τιμή ... τι διαβάζουμε πλέον εδώ.

Μακάρι να γίνει κάτι άλλο, αλλά το σωστό είναι μέχρι εκεί και τίποτα άλλο... σε λίγο θα έρθει η ώρα από μερικούς που θα λένε πάλι ''του κάνω καταγγελία και 1 αρνητική και ας κλείσει!

γιατί αλλιώς αν στο χάριζε?

εσύ και κάθε εσύ θα αγόραζες μόνο από εκεί ? ( όχι βέβαια οπότε αφήστε να πέσει και κάτι κάτω 1 φορά)

Για e-shop / plaisio / public / και λοιπά κανένας δεν λέει όχι να τους τρέξεις μιας και παίζουν άλλα λεφτά και άλλες κομπίνες 

Κοίταξε φίλε μου εν μέρει θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου, ότι από ένα λάθος δεν μπορούμε να σταυρώσουμε ένα μαγαζί!!!Από την άλλη όμως θα μπορούσε και ο μαγαζάτορας να έχει σταματήσει όλη αυτή την παραφιλολογία,εάν έπαιρνε όλους τους υποψηφίους αυριανούς πελάτες του και τους έλεγε συγγνώμη κύριοι κάναμε λάθος και να μην άφηνε το θέμα να διαιωνίζεται!

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από δω μέσα είμαστε άνθρωποι και δεν είμαστε σκυλιά μαύρα για να πέσουμε να τον φάμε!!!

Όσο για τον όρο κυνηγάνε το τσάμπα πάλι. πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος όρος γενικεύει το θέμα και προσβάλλει το σύνολο από εμάς,δεν χρειαζόταν να σπεύσεις σε τέτοιους χαρακτηρισμούς!! 

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...