denomizw Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, το media markt έβγαλε σε καλή νομίζω τιμή, 699€, που ισχύει από τις 22.00 έως 2.00, την τηλεόραση SAMSUNG UE48H6500 και μάλιστα με άτοκες. Αυτόν τον καιρό ψάχνομαι για τηλεόραση στις 48". Με την τηλεόραση συμπεριλαμβάνονται και γυαλιά για 3D, όπως με την 6400, για την οποία έχω ακούσει καλά λόγια. Τί λέτε; http://utf.rdir.medsat.agnitas.de/form.do?agnCI=587&agnFN=fullview&agnUID=A.H.lfM.BBvp.BENGs.kOWmT4ORhzrRHtPqETuk_g
stonecityboys Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν δουλευει το paypal τους γμτ!!!! παει το ταμπλετακι.... Μπορει να δοκιμασει και κανενασ αλλος με paypal να μου πει εαν ειναι οκ σε αυτον?
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Η τιμή 99% είναι λάθος και το μαγαζάκι φαίνεται πολύ νέο και μικρό για να καλύψει τη διαφορά.Εριξα μια παραγγελία με αντικαταβολή αλλά λογικά θα πέσει άκυρο.
efkola Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν δουλευει το paypal τους γμτ!!!! παει το ταμπλετακι.... Μπορει να δοκιμασει και κανενασ αλλος με paypal να μου πει εαν ειναι οκ σε αυτον? Ούτε σ'εμένα δούλεψε γι'αυτό και επέλεξα acs-αντικαταβολή.
VirusKennen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν δουλεύει η πληρωμή με paypal. Εγώ αύριο περιμένω το courier για να παραλάβω το tablet (cross fingers) Καταλάθος ξανα έκανα παραγγελία για άλλα 2... Νομιζα ότι ήταν επεξεργασία την προηγούμενης! 4 tablet on the way xD
greekpet69 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν δουλευει το paypal τους γμτ!!!! παει το ταμπλετακι.... Μπορει να δοκιμασει και κανενασ αλλος με paypal να μου πει εαν ειναι οκ σε αυτον? ουτε σε εμενα...προφανως ομως αυριο θα μας παρουν ολους τηλ..να μας πουνε φυσικα οτι προκειται για λαθος ΧΑΛΑΡΑ!!!
stonecityboys Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παραγγελία ******* - είδος(η) εκτός αποθέματος Δυστυχώς, ένα ή περισσότερα αντικείμενα δεν υπάρχουν σε απόθεμα αυτή τη στιγμή. Αυτό ίσως προκαλέσει μια ελαφρά καθυστέρηση στην παραλαβή σας. Παρακαλούμε αποδεχθείτε τη συγγνώμη μας και μείνετε ήσυχοι καθώς δουλεύουμε σκληρά για να διορθώσουμε αυτό το ζήτημα.
VirusKennen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αύριο μόλις ελέγξουν το σύστημα τους θα πάθουν πλάκα 15-30 ταμπλετ σε μισή ώρα
logitech Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Θα γίνει του tablet το κάγκελο! ε ρε γλέντια.Φόβος και ο τρόμος έχει καταντήσει το insomnia στα ηλεκτρονικά καταστήματα! 2
stonecityboys Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εβαλα 1 με αντικαταβολη ΕΛΤΑ και 1 με ACS....για να δουμε τι θα δουμε.....ποιο θα ερθει γρηγοροτερα!!! ( και μην μου πει κανενας οτι θα ερθει το 3ο!!!!)
dobro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Θα γίνει του tablet το κάγκελο! ε ρε γλέντια. Φόβος και ο τρόμος έχει καταντήσει το insomnia στα ηλεκτρονικά καταστήματα! :devil:
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ρε γαμωτο επρεπε να υπαρχει νομος που να λεει λαθος τιμη η οτιδηποτε αλλο λαθος του συστηματος επιβαρυνεται το μαγαζι και το προιον πρεπει να πωληθει στην τιμη που το κλεισαμε..ε ρε γλεντια που θα καναμε...ειδικα με κατι ebw μαγαζια θα ειχαμε γινει μαγκες 2
logitech Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Επ,Επ,Επ Νόμος στην Ελλάδα,τι είναι αυτό τρώγεται, κατά πάσα πιθανότητα θα πάρεις την παρακάτω απάντηση!! Σύννομη κύριοι η παραγγελία ήταν λάθος και θα θέλαμε να σας κάνουμε μια εναλλακτική πρόταση με ένα bitmore όπου κάνει και για στρακα στρούκα για το Πάσχα.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το e-shop απο μια άπιστη γυναίκα έχει καταντήσει η καλύτερη νοικοκυρά και παραδίδει όλες τις παραγγελίες που βγάζει σε προσφορά 4
VirusKennen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Να μετρήσουμε κεφάλια... Πόσοι έκαναν παραγγελία? Θα πούμε θα φάτε τόσες αρνητικές αξιολογήσεις στο ίντερνετ! Εε και μεταξύ μας σιγά ας πει ότι το έβαλε με 90% έκπτωση!! 2
logitech Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πο πο δείτε εδώ, σας θυμίζει τίποτα κατάστημα.http://www.logintech.gr/store_closed.htmlΤο συγκεκριμένο, αν δεν απατώμαι είχε κάτι προσφορές που έβγαζαν μάτι στην κυριολεξία. Τώρα όπως γράφει λέει ότι θα κάνει Ανάσταση στις 22 Σεπτεμβρίου 2014. Αιωνία η μνήμη του!!! Εάν τα μικρομάγαζα δεν κάνουν κάτι, βλέπω οι κολοσσοί να κυριαρχούν και να τα παίρνει ο διάολος
Προτεινόμενες αναρτήσεις