Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

one plus one 239.91 € με free shipping

http://www.ebay.com/itm/16GB-Snapdragon-801-Oneplus-One-5-5-Quad-core-4G-LTE-Smartphone-Unclocked-White-/171551147175

Τι λέτε αξίζει? στην ίδια τιμή σχεδόν με το επίσημο site.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον, επειδη ψαχναμε για τιβι και αρχικα λεγαμε για να μειωσουμε το κοστος να μη παρουμε smart, τελικα με τα πολλά και με τις καλες κριτικες που διαβασαμε και μιας και τη ριξανε ενα 50ρικο (δλδ 500 τελικη) πηραμε την Samsung UE48H5500.

Εχω να πω πως ειναι παρα πολυ καλη και για smart και οσον αφορα την αποδοση της. Το γραφω περισσοτερο για να τη προτεινω αν και πιστευω πως μετραει σα προσφορα .

τροφοδοτικό seasonic απο το e-shop, στο φυλλάδιο με ισχύ ως τις 21/12.
520watt bronze plus 5 χρόνια εγγύηση.
http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1412017k6rg36880503tkw0382&o=417420
στα 49.90 ευρώ.
στο σκρουτζ το αδερφό κατάστημα το έχει στα 45.59+3 ελάχιστα μεταφορικά=48.59 (-1.31 ευρώ)
το αμέσως επόμενο κατάστημα είναι το visionstudio στα 64.27 +μεταφορικά(θεσσαλονικη είναι το κατάστημα) (+αντικαταβολή για οποιον θέλει)
Συνεπώς αν εξαιρέσουμε το αδερφό κατάστημα είναι περίπου 15 ευρώ κάτω στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/314936/Seasonic-S12II-520.html.Στο bestprice ισχύουν τα ίδια/
Στην τιμή αυτή έχει ξαναπαίζει απο το pc1 και γυροφέρνει σε αυτη τη τιμή εδώ και ~1.5 μηνα. Σε όλα τα άλλα όμως παίζει γύρω στα 60.
Δε το πολυέψαξα είναι η αλήθεια οπότε δε ξέρω κατά ποσο αξίζει (γιαυτο και ρωτάω εδώ) αλλά προσωπικά μου φαίνεται συμπαθητική τιμή.

• Like 1

ενας παλιος εκτυπωτης απο το ebw HP Color LaserJet 2600n Printer στα 24,70€+μεταφορικα

πω πω ξεθαμα...

γκουχου γκουχου

mail απο το ebw.

τα προιοντα της ακυρωμενης παραγγελιας (εκτυπωτης laser που εγινε ελικοπτερακι τηλεκατευθυνομενο αλλα η φωτογραφια εδειχνε ακομα εκτυπωτη αλλα η περιγραφη ηταν ελικοπτερακι και αφου εμεις και μετα αυτοι κτλ  :P ) με αριθμο μπα μπλα ειναι πλεον διαθεσιμα για αγορα, παρακαλω επικοινωνηστε μπλα μπλα.

????

πω πω ξεθαμα...

γκουχου γκουχου

mail απο το ebw.

τα προιοντα της ακυρωμενης παραγγελιας (εκτυπωτης laser που εγινε ελικοπτερακι τηλεκατευθυνομενο αλλα η φωτογραφια εδειχνε ακομα εκτυπωτη αλλα η περιγραφη ηταν ελικοπτερακι και αφου εμεις και μετα αυτοι κτλ  :P ) με αριθμο μπα μπλα ειναι πλεον διαθεσιμα για αγορα, παρακαλω επικοινωνηστε μπλα μπλα.

????

ναι...

μου ηρθε και εμενα και μειλ και μύνημα (τους μαυρισα στο σκρουτζ και ειπα "ελα, εστρωσαν σα τα παμπλικ και αυτοι;")... 

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΗΡΘΕ. Τζαμπα τα 30 λεπτα της ζωής μου που εφαγα στις αναμονες στο κωλοκέντρο τους... Το παλικαρι μου το επαιζε και ειρωνία/ιστορια...

• Like 1

ναι...

μου ηρθε και εμενα και μειλ και μύνημα (τους μαυρισα στο σκρουτζ και ειπα "ελα, εστρωσαν σα τα παμπλικ και αυτοι;")... 

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΗΡΘΕ. Τζαμπα τα 30 λεπτα της ζωής μου που εφαγα στις αναμονες στο κωλοκέντρο τους... Το παλικαρι μου το επαιζε και ειρωνία/ιστορια...

χαχαχαχα το ελικοπτερακι ηρθε ρε συ σοβαρα??

καλα δεν υπαρχουν!

• Like 1

one plus one 239.91 € με free shipping

Τι λέτε αξίζει? στην ίδια τιμή σχεδόν με το επίσημο site.

έχει διάφορα ύποπτα αρνητικά feedback αν δεις.. εμένα δεν με πείθει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στην παρέα, όποιος ενδιαφέρεται για επεξεργαστή το amazon έχει προσφορές. πχ τον FX 8320 http://www.amazon.com/AMD-FD8320FRHKBOX-FX-8320-FX-Series-Edition/dp/B009O7YU56/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1417776670&sr=8-1&keywords=amd+fx+8320 στα ~93Ε και στο σκρουτζ 139.

mod add: 161.5$ τελικη, 131ευρω, σχεδόν ιδια τιμη με σκρουτζ τελικα.

Επεξ/σία από matrixxx
λαθος τιμη εχεις, 161.5$ βγαινει, ιδια τιμη με σκρουτζ

καλησπέρα στην παρέα, όποιος ενδιαφέρεται για επεξεργαστή το amazon έχει προσφορές. πχ τον FX 8320 http://www.amazon.com/AMD-FD8320FRHKBOX-FX-8320-FX-Series-Edition/dp/B009O7YU56/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1417776670&sr=8-1&keywords=amd+fx+8320 στα ~93Ε και στο σκρουτζ 139.

Με τελωνείο και έξοδα αποστολής?? Στέλνει κατ αρχήν Ελλάδα?

To δοκίμασα:

Order Summary
Items: EUR 96,35 Shipping & handling: EUR 13,67 Total before tax: EUR 110,02 Estimated tax to be collected: EUR 0,00 Import Fees Deposit EUR 25,30 Order total: EUR 135,32

Με τελωνείο και έξοδα αποστολής?? Στέλνει κατ αρχήν Ελλάδα?

To δοκίμασα:

Order Summary
Items: EUR 96,35 Shipping & handling: EUR 13,67 Total before tax: EUR 110,02 Estimated tax to be collected: EUR 0,00 Import Fees Deposit EUR 25,30 Order total: EUR 135,32

δεν ξέρω εμένα μέχρι το στάδιο που σου ζητάει πιστωτική 96,35 μου βγάζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...