Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SAMSUNG NX3000 & 16-50mm PZ Lens Kit White Μαζί με Tablet Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite

Στα ΜΜ εχθές και σήμερα στα 359€ και τα 2.

Το tablet μόνο του ξεκινάει από τα 87€ και η μηχανή από 318€ συν μεταφορικά και για τα 2 (το ΜΜ δεν χρεώνει μεταφορικά στο πακέτο)

σχετικά καλή προσφορά, αν θυμάμαι καλά είχε κάνει κάτι παρόμοιο και το amazon πριν μήνες!

Δημοσ.

αν ήξερα ότι αξίζει σίγουρα δεν θα ρωτούσα! :P

απλά φαίνεται καλή τιμή!

Η απάντηση στην ερώτηση, αν αξίζει κάτι Turbo X, είναι πάντα όχι.  :P

• Like 9
Δημοσ.

Τωρα εβαλα μυαλο...εβαλα συνδρομη στο topic..

Ερωτηση..

Εσυ το εμαθες απο το newsletter??

Γιατι εμενα δε μου ηρθε!

Όχι ούτε καν.

Αυτό ήταν crazy u ή crazy weekend, δεν θυμάμαι τώρα πώς το έγραφαν και ήταν μόνο για το Σ/Κ νομίζω.

Το έβαλαν Σάββατο και λογικά όσοι το πήραν πρέφα θα πήραν πολλά κομμάτια.Σε μια μέρα ίσως και να εξαντλήθηκε.

Εγώ το είδα Κυριακή βράδυ τυχαία στο skroutz.

• Moderators
Δημοσ.

Εχω καιρο να τα παρακολουθησω, αλλα μια ζωη τα crazy τα θυμαμαι να είναι ελαχιστα κομματια. Βλέπεις και το αποθεμα, να μετραει αντιστροφα προς το μηδεν. Τα θυμαμαι να ξεκινουν από το 5, 2, 7. Τετοια νουμερακια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. 

Το ειδα και με εντυπωσιασε.

Το κακο για εμενα ειναι ο AMD επεξεργαστης. 
Επισης δεν εχει καπακι απο κατω για ευκολη προσβαση στο ανεμιστηρακι για να το καθαριζεις καπου καπου.

Η χρηση του στα δυσκολα θα ειναι για Lightroom και ψιλοεπεξεργασια βιντεο.

Τι λετε? Θα εχει θεμα με θερμοκρασιες ο εν λογο επεξεργαστης?

http://www.e-shop.gr/hp-pavilion-17-f049nd-173-amd-quad-core-a10-5745m-12gb-1tb-8gb-sshd-amd-radeon-r7-m260-2gb-win-8-p-PER.901234

Δημοσ.

Ρε μαγκες σοβαρευτειτε λιγο, μιλαμε για ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ *!* ευρω.... το μονο που αξιζει σε αυτο το πραμα ειναι η ram.... (κι αυτη ειναι λιγο πασταρδεμενη)  :P

Δημοσ.

Ρε μαγκες σοβαρευτειτε λιγο, μιλαμε για ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ *!* ευρω.... το μονο που αξιζει σε αυτο το πραμα ειναι η ram.... (κι αυτη ειναι λιγο πασταρδεμενη)  :P

ενταξει ρε αγορι κουλαρε λιγο :P

Δημοσ.

Προσφορά δεν είναι οκ αλλά δεν είναι και τίποτε extreme στη τιμή του. Normal τιμή για 17αρι full HD.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ίσως να ενδιαφέρει κάποιους...από αύριο 1/12 και μέχρι το Σάββατο 6/12 στα media markt δίνουν με 40 άτοκες δόσεις όλα τα προϊόντα της Αpple.Ισχύει για αγορές άνω των 269 ευρώ και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...