kostass__ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Πσραλαβη απο το καταστημα και πληρωμη μετρητοις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τον παρήγγειλα και εγώ. Βάλε εσύ την βενζίνη, να βάλω εγώ το καλέμι να σπάσουμε τα τόνερ αν έχουν γίνει πέτρα. Πέρα απο την πλάκα, αυτός ο εκτυπωτής (αν δεν κάνω λάθος) κυκλοφορεί απο το 2002. 'Αρα, αν υπάρχουν πράγματι κομμάτια, μπορεί να είναι στην αποθήκη και πάνω απο 10 χρόνια. Βέβαια έκανα μιά αναζήτηση στο internet για την διάρκεια ζωής των toner, και τα πράγματα είναι μάλλον ευχάριστα. (Τουλάχιστον για τα toner της HP) Αυτά τα τονερ είναι τεράστια... Ωστόσο και ο εκτυπωτής είναι πραγματικά τεράστιος... Εχουμε κατι παρόμοιους στη δουλειά, λιγο πιο καινούργια μοντέλα και πραγματικα είναι μαύρα σκυλιά ακόμα και με τα τονερ qconnect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δευτερα,θα δειξει............αν το ''διαθεσιμο'' απο τις αποθηκες ή προμηθευτη τους..........θα μεταλλαχθεί σε ακυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 η τιμη θεωρειται φυσιολογικη? περισσοτερο απορια εχω.. ασχετως παραλαβης, τα toner ελπιζω να ειναι μεσα στην συσκευασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τέλος... http://i.imgur.com/CiXiCGG.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Αυτά τα τονερ είναι τεράστια... Ωστόσο και ο εκτυπωτής είναι πραγματικά τεράστιος... Εχουμε κατι παρόμοιους στη δουλειά, λιγο πιο καινούργια μοντέλα και πραγματικα είναι μαύρα σκυλιά ακόμα και με τα τονερ qconnect Τα qconnect που τα δοκίμασα είναι μακράν τα πιο ακριβά και χειρότερα αναγομωμένα toner... ... προσωπική άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 "Τα προιοντα που παραγγειλατε είναι διαθεσιμα για παράδοση απο τις αποθηκες μας σε 2 ως 4 εργάσιμες μερες" Σας ηρθε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τέλος... http://i.imgur.com/CiXiCGG.jpg 11:16 μάλλον πήρα το τελευταίο!... πάντως τους έβαλα μνμ ότι αν δεν έχουν τονερ μέσα να ακυρώσουν την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 "Τα προιοντα που παραγγειλατε είναι διαθεσιμα για παράδοση απο τις αποθηκες μας σε 2 ως 4 εργάσιμες μερες" Σας ηρθε? Ναι. Λες μωρέ; 11:16 μάλλον πήρα το τελευταίο!... πάντως τους έβαλα μνμ ότι αν δεν έχουν τονερ μέσα να ακυρώσουν την παραγγελία. Δεν μου έχει τύχει να αγοράσω εκτυπωτή και να μην έχει αναλώσιμα μέσα. Παίζει σαν περίπτωση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τα qconnect που τα δοκίμασα είναι μακράν τα πιο ακριβά και χειρότερα αναγομωμένα toner... ... προσωπική άποψη. Παίζει... Από τη στιγμή που δεν τα πληρώνω από την τσέπη μου και απλα σηκώνω το τηλέφωνο και παραγγέλνω 4*10 όπως συνηθίζεται τόσα χρόνια δε με στεναχωρεί Για δικό μου εκτυπωτή θα τα απέφευγα πάντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τηλεφ.ακυρωση......................τελικα σταθερη αξια το μαγαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Εμένα πάλι μόλις μου ήρθε μυνημα EBW: TA ΠPOIONTA EINAI ΔIAΘEΣIMA,ANAMENONTAΣ ΠAPAΛABH AΠO AΠOΘHKEΣ LOGISTICS.ΘA ENHMEPΩΘEITE ΓIA THN EΞEΛIΞH.ΣYΓNΩMH ΓIA THN KAΘYΣTEPHΣH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ε;;;;;;;;;;......μιλαμε για την αποθεωση της...............του μαγαζιου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Λιγο βαρύ για τηλεκατευθυνομενο. Θα παραλαβουμε σιιιγουρα. http://www.ebw.gr/el/product/999105/HP-Color-LaserJet-2600n-Printer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Άλλαξαν την περιγραφή στον συγκεκριμένο κωδικό για να δικαιολογήσουν το λάθος. Εν αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις