Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παραγγείλτε, αλλα ετοιμαστειτε και για ακυρο... Ή θα είναι μια (2GB) ή λαθος η τιμη.

Δημοσ.

Παντως το "αμεσα διαθεσιμο" ειναι πολυ σπανιο σε τετοιες περιπτωσεις σε αυτο το μαγαζι... ιιισως δηλαδη να ειναι καλο σημαδι :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μα αφου τις εχει ο "μεγαλος" αδερφος τους, 22.05 την 2gb, 42.90 τα 2χ2, σιγα το καλο σημαδι. :P

• Like 1
Δημοσ.

απο το μαγαζι pc1 GSKILL F3-10600CL9D-4GBNS 4GB (2X2GB) DDR3 PC3-10600 1333MHZ DUAL CHANNEL KIT 24,62€+μεταφορικα

Φίλε Dobro σε ευχαριστώ πολύ. Μόλις μου ήρθε μνμ για να παραλάβω (παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημα εχω βάλει.)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Φίλε Dobro σε ευχαριστώ πολύ. Μόλις μου ήρθε μνμ για να παραλάβω (παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημα εχω βάλει.)

Για να δουμε τι θα παραλαβεις. Μια ή δυο;

Δημοσ.

Για να δουμε τι θα παραλαβεις. Μια ή δυο;

μην τον γκαντεμιαζεις...................αστο καλυτερα...........γιατι μερικες φορες βγαινεις προφητικος!

εφαγα το ακυρο με τα 2 tb στα 23€ το πρωι απο αυτους

Δημοσ.

adapter laptop-netbook Coolermaster 65w eshop spesial 20ε

Ειναι η προσφορα της ημερας απο το eshop, απο 30€ αλλου
καλουτσικες κριτικες στο αμαζον, τωρα κατα ποσο κανει για λαπτοπ δεν γνωριζω, η τιμη φαινεται καλη απο οτι εριξα μια ματια κ εξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξαναβγήκε αντίστοιχη arielli εσπρεσιέρα στο newletter του e-shop στα 38.50

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-141008.html

Για όποιον τον ενδιαφέρει και ας το ανεβάσει κάποιος αν το θεωρείτε προσφορά.

Η εγγύηση είναι 1 έτος εναντι της άλλης που είχε βγάλει στην ίδια τιμή με 2 χρόνια .. 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γι'αυτό τι λέτε; Επειδή είμαι στο ψάξιμο για λάπτοπ...

_______________________________________προσθηκη διαχ:

http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-lenovo-g50-70-%28i3-4030u-4gb-1tb-r5-m230-fre

Dobro said:

Lenovo G50-70 (I3-4030U/4GB/1TB/R5 M230/FreeDos)  379€

στην 294 σελιδα εχει αναφερθει καλυτερο.

Επεξ/σία από matrixxx
προσθηκη/μορφοποιηση αντι για διαγραφη...
Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται αλλά ρε παιδιά βάζετε μια περιγραφή... Κάνε copy paste απο την σελίδα δηλαδή...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Επειδή είμαι στο ψάξιμο για λάπτοπ...

δε το κατέχω το αντικείμενο αλλά είναι παρόμοιο με αυτό:

http://www.amazon.de/Lenovo-Notebook-GeForce-Betriebssystem-schwarz/dp/B00KCJAI1A/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1412812639&sr=8-2&keywords=lenovo+z50

που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα και ειπώθηκε ότι είναι καλό vfm (ειδικά όταν βγαίνει σε flash offer)

κοίτα μήπως αυτό του αμαζον είναι καλύτερο και σε συμφέρει καλύτερα.

Δημοσ.

Η οθονη AOC Professional I2460Pxqu LED Monitor, 24", IPS, HDMI, DVI-D, VGA, Speakers στα €54,47

απο το topsystems........οποιος την θελει,ας προτιμησει πληρωμη-παραλαβη απο το καταστημα(σε περιπτωση παλι λαθους απο τον προμηθευτη)......κανει γυρω στα 330€ κανονικα.

τελικα,φιλε Xand,παραλαβες κανονικα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...