dobro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 δεν κανει για pc............ειναι κλειδωμενες για ΗΡ server!(και ισως bulk) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 το σβήνω τότε μη μπερδευτεί κανείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 δεν κανει για pc............ειναι κλειδωμενες για ΗΡ server!(και ισως bulk) Server και... "unbuffered"? Εισαι σιγουρος? Γενικα παντως πριν λιγο καιρο που εψαχνα (και σε μεταχειρισμενες) επαιζαν/παιζουν πολυ καλυτερες τιμες (χοντρικα -50%!) σε μνημες για σερβερ απο οτι σε νορμαλ... Ετσι κι αλλιως αν ειχε/εχει 5 ευρω μεταφορικα δεν αξιζει με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Server και... "unbuffered"? Εισαι σιγουρος? Γενικα παντως πριν λιγο καιρο που εψαχνα (και σε μεταχειρισμενες) επαιζαν/παιζουν πολυ καλυτερες τιμες (χοντρικα -50%!) σε μνημες για σερβερ απο οτι σε νορμαλ... Ετσι κι αλλιως αν ειχε/εχει 5 ευρω μεταφορικα δεν αξιζει με τιποτα. ναι,ειμαι σιγουρος ................προ μηνων ειχε βγαλει 4αρα σε τιμη καλη στην ιδια κατηγορια . Με πηραν τηλεφωνο και μου το διευκρινησαν οι ιδιοι αυτο,υστερα απο την παραγγελια μου.Οπως εχει και αυτη την παλια HP 512MB Single Rank PC2-6400 DDR2 στα 3,71€ +το ταλιρο http://www.mgmanager.gr/hp_512mb_unbuffered_pc26400_1x512mb_ddr2_memory_kit_450258b21/el/pid/492/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω αν καποιος αλλος το εχει σκεφτει αλλα βρηκα αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/Hot-Mini-Vehicle-Motorcycle-Bike-GPS-GSM-GPRS-Real-Time-Tracker-Monitor-Tracking-/271419553691?pt=US_Tracking_Devices&hash=item3f31ddb79b περνει καρτα sim .Εχει δοκιμασει κανεις?Το θελω για την μηχανη μου.Επειδη δεν το εχω και πολυ, με sim δικια μας ,ελλαδα, παιζει?Συνδεεται πανω στην μπαταρια της μηχανης? Αν ξερεις καποιος ας μας πει. thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 υπαρχουν σχετικά θέματα στην κατηγορία GPS.. ναι παιζουν στην ελλαδα αλλα παιζουν σε αυτα τα ειδη πολλοί κλώνοι (κυρίως μη λειτουργικοί) και εμενα μου έτυχαν 2 στη σειρά πριν 3 μήνες (στο μοντελο TK102 που ειναι το πλεον γνωστό/αντεγραμμένο). Αυτό δε το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλα οσα εχω βαλει σε αμαξια ήταν σούπερ (προσωπικά εχω το TK103). Ναι συνδέεται όπως λες πάνω στην μπαταρία Και κάποια άλλα εχουν και άλλες δυνατότητες όπως να κοβουν παροχή ρεύματος ή να κλείνουν την βενζιναντλία με ενα sms σε περιπτωση κλοπής. (ξυνομαι να παραγγείλω τώρα ενα για να το δοκιμάσω και αυτό...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 καλα μονο την θεση να εντοπιζει ,τωρα ολα τα αλλα να κοβει ρευματα κτλ δεν τα εμπειστευομαι.Για 15 ευρω αν δεν κανει το πεταω Το πηρα εγω παντως και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 περιμενω εντυπώσεις οταν σου ερθει μηπως παρω και εγω ενα ακομα... αχρείαστα να ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 καλα μονο την θεση να εντοπιζει ,τωρα ολα τα αλλα να κοβει ρευματα κτλ δεν τα εμπειστευομαι.Για 15 ευρω αν δεν κανει το πεταω Το πηρα εγω παντως και βλεπουμε Με ποιον τροπο λειτουργει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 βαζεις καρτα sim κινητου και καθε φορα που του ζητας σου στελνει τις συντεταγμενες με sms .Τις βαζεις πχ στο google maps και εντοπιζεις την θεση, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό θα το ψάξω το θέμα και θα παραγγείλω και εγώ. ρε που έχουμε φτάσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazorik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ MAXELL ALKALINE ΑΑ 24PACK 5,40 ευρώ στο e-shop. http://www.e-shop.gr/mpataries-maxell-alkaline-aa-24pack-p-ANA.MAX5023?sid=1 Βγαίνει 0,9 ευρώ η 4άδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ^ Μεταφερθηκε εδώ το ποστ. Μην φερνετε ψηλα τοπικ περσινα-προπέρσινα που αφορουσαν άλλο προιον, άλλη κατηγορια (ΑΑΑ αντι για ΑΑ), άλλο κατάστημα, άλλη τιμη κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazorik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Οκ, θυμόμουνα ότι σ'αυτό το τοπικ είχαν μπει διάφορες προσφορές για μπαταρίες, γι'αυτό το έβαλα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ MAXELL ALKALINE ΑΑ 24PACK 5,40 ευρώ στο e-shop. http://www.e-shop.gr/mpataries-maxell-alkaline-aa-24pack-p-ANA.MAX5023?sid=1 Βγαίνει 0,9 ευρώ η 4άδα. εξαντλημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις