Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ γραψε οτι ειναι ο AMD A8-7600 3.10GHZ BOX στα 114,90€..............να γλιτωνουμε τα κλικς χωρις λογο...... ;)

• Like 1
Δημοσ.

το αδιαβροχο πληκτρολογιο  LOGITECH Washable Keyboard K310 στα 14,99€  απο το mediamarkt

και απο 19,99€ οι υπολοιποι..................(και ας πεσει ο καφες πανω του, δεν πειραζει θα το πλυνεις στη βρυση )

Δημοσ.

kingston hyperx clound headset White στα Link.png Site: 75Ε απο eshop και στο σκρουτζ Link.png Site: 88Ε ένω το άσπρο ξεκινάει απο 93Ε.(τιμή χωρίς μεταφορικά απο σκρουτζ)

• Like 1
Δημοσ.

Έχει προσφορά μόνο για σήμερα το eshop ένα ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ BOMANN DB 780CB http://www.e-shop.gr/sidero-atmoy-bomann-db-780cb-p-HAP.405401 στα 10,99€. Επειδή δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά αξίζει ? το έχει αγοράσει κανεις? κατα διαστήματα το βγάζει σε προσφορά. Η εναλλακτική μου ειναι να περιμένω να βγάλει προσφορά το lidl που έχει ένα ατμοσιδερο στα 15€ για το οποίο εχω άκουσει καλά λόγια (και 3 χρόνια εγγύηση).

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HP Deskjet Ink Advantage 3525 All-in-One 

Στο μουλτι και στο πάμπλικ στα 59 για 48 ωρες (λέει).   Θα ήθελα γνώμες αφού τόσοι το πήραν απο παλιοτερη προσφορα στα 39. Πιό πολύ αν είναι τόσο οικονομικός όσο το διαφημίζουν.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

ναι είναι, πολύ φθηνά μελάνια και καλή ποιότητα όλο το μηχάνημα.

.

γενικά πετάει και έχει πολλές λειτουργίες εκτύπωσης on the go.

(Με το nexus 5 εκτυπώνει χωρίς κάποιο έξτρα πρόγραμμα, πιάνει τον εκτυπωτή αμέσως)

• Like 1
Δημοσ.

Πόσα μελάνια έχει? Ένα ασπρόμαυρο και 1 έγχρωμο ή περισσότερα? Πόσες σελίδες βγάζουν?

Και τέλος το σκαναρισμα είναι ικανοποιητικο?

Δημοσ.

To MLS iQTalk King στο you στα 99€ και ο τσιγκουνης http://www.skroutz.gr/s/3680071/MLS-iQTalk-King.html

το εχει κανεις;αξιζει;

λεει οτι εχει : Στη συσκευασία περιλαμβάνονται πλοηγός MLS Talk&Drive, φορτιστής αυτοκινήτου και βάση στήριξης αυτοκινήτου.?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...