Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα παιδιά! μια ερώτηση για όποιος ξέρει να μου πεί...

το βράδυ με το που μπήκε η σημερινή μέρα έκανα ηλεκτρονική παραγγελία σε πολύ γνωστό ηλεκτρονικό μαγαζί.....site κτλπ(είμαι πελάτης τους χρόνια) μου ήρθε αυτοποιημενο  e-mail με τη καταχώρηση της παραγγελίας και το αριθμό της .....να παρακολουθώ την εξέλιξη..

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα tablet στη μισή τιμή σχεδόν ,όπου έγραφε και γράφει ότι θα το παραλάβουν τέλος εβδομάδας το προιόν αυτό.

όμως βλέπω ότι τώρα το πρωί -πρίν λίγο- την άνεβασαν πολύ την τιμή του tablet .

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ:

1)εγώ θα το πάρω με την τιμή που το παράγγειλα ή θα μου πούν "κάναμε λάθος κτλπ" και τώρα κοστίζει τόσο...

2)αν όντως θα το πάρω τόσο φτηνά που το είχαν,πως εξηγείτε να το είχαν τόσο φτηνά? θαναι ανοιγμένη συσκευασία ίσως ή απλά έβαλαν σφραγισμένα  1-2 τεμ..και όποιος προλάβει?

έχω άγχος,,,,,,

ναι αλλα δε το ποσταρες εδώ...

Οι ερωτησεις παντως δε κολλανε εδώ απο τη στιγμή που ειναι μονο για εσενα προσφορά αλλα απαντωντας σου σου λεω οτι κανεις δε μπορει να ειναι σίγουρος για το τι θα κανουν, αν και η συνηθισμένη τακτική ειναι τα ακυρα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το είδα σε διαφήμιση στην τηλεόραση,

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/HEWLETT-PACKARD-250-G3---%28J0X90EA%29,99452,480508,1434575.html?langId=-18

HEWLETT-PACKARD-250-G3

Notebook 15.6" • Επεξεργαστής: Intel® Core™ i3-4005U 1.7 GHz • Γραφικά: NVIDIA GeForce 820M • RAM: 4 GB DDR3 • Σκληρός δίσκος SATA 500 GB

αξίζει ;

αν κ ο επεξεργαστης ειναι "U" κ θα τρωγε το κραξιμο του στο αντιστοιχο θεμα, συν το οτι ειναι HP που δεν την γουσταρω, οριακα, ισως, μπορει :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hp probook 15.6" e-shop στα 499
http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=140818gfk6625l67o730mr8416&o=417420
αξίζει? φαινεται να εχει καλή ποιότητα κατασκευής.
+ τσάντα
*Λειτουργικό Linux.

Επεξ/σία από Kostas93

hp probook 15.6" e-shop στα 499 χωρίς λειτουργικό

Μου αρέσει η διευκρίνηση σου "χωρίς λειτουργικό" δηλαδη τι πιστεύεις ότι είναι το "λειτουργικό"

Στο καρφουρ Γερακα εχει τις μπαταριες CARREFOUR ALKALINE LR6-AA,  I-TECH 8+8 με 2 ευρω.

Τσιμπησα 3 πακετακια.Τις εχω ξαναπαρει στο παρελθον και βγηκαν καλες.

Ημερομηνια ληξης το 2019.Πιστευω για 2 ευρω 16 μπαταριες αξιζει.

πολλοί θέλουν να έχει windows και αλλους δε τους ενδιαφέρει.
Φυσικά σε κάποιον που τον ενδιαφέρει σημαίνει πως υπάρχει ανάλογο έξτρα κόστος το οποίο πρέπει να υπολογιστεί για να δει κανείς αν αξίζει να θεωρηθεί προσφορά.
Στις οδηγίες στο θέμα αναφέρεται πως πρέπει να αναγραφουμε μερικά χαρακτηριστικά για το προιόν και να μη πετάμε ξερά λινκ. Αυτός είναι και ο λόγος που το ανέφερα καθώς είναι κάτι που μπορεί να μη προσέξει κάποιος που θα μπει να δει το προιόν και να βγάλει εσφαλμένη εντύπωση.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

hp probook 15.6" e-shop στα 499 χωρίς λειτουργικό

Σαν ποιότητα κατασκευής είναι άριστη. Σα χαρακτηριστικά δε θα πω κάτι μιας και είναι amd οπότε αφενός δεν το κατέχω και αφετέρου είμαι αρνητικά προκατελλειμενος. Για την τινη αρκεί να δώσω σα παράδειγμα ότι περίπου στα ίδια λεφτα είχα πάρει πριν 10 μήνες αυτο της υπογραφής μου... Οπότε για εμένα είναι ακριβό...

Υγ ούτε εμένα είχε windows αλλα έβαλα γνήσια 8.1 και πρεπει βα πω ότι κανά 2 οδηγούς ακόμα δεν τους έχω βρει αλλα δεν ασχολούμαι μιας και σύντομα θα πάρω ssd και θα επιστρέψω στα 7...

Υγ2 είναι πλήρως παραμετροποιησημα και ανοίγουν χωρίς βιδες για ποιον θέλει να κάνει δοκιμές, συχνές αλλαγές κλπ

• Like 1

Φυσικά σε κάποιον που τον ενδιαφέρει σημαίνει πως υπάρχει ανάλογο έξτρα κόστος το οποίο πρέπει να υπολογιστεί για να δει κανείς αν αξίζει να θεωρηθεί προσφορά.

Στις οδηγίες στο θέμα αναφέρεται πως πρέπει να αναγραφουμε μερικά χαρακτηριστικά για το προιόν και να μη πετάμε ξερά λινκ. Αυτός είναι και ο λόγος που το ανέφερα καθώς είναι κάτι που μπορεί να μη προσέξει κάποιος που θα μπει να δει το προιόν και να βγάλει εσφαλμένη εντύπωση.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

οχι αλλα οκ, οπως το βλέπει ο καθενας

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Απλά διόρθωσε το και βάλε "με λειτουργικό Linux" γιατί το "χωρίς λειτουργικό" είναι παραπλανητικό από τη στιγμή που OS δεν είναι μόνο τα Windows!

Συνήθως στις προσφορές αναφέρουμε αν έχει windows ή όχι. Δεν έχω δει κανέναν να λέει "έχει windows δεν αξίζει" αλλά αντίθετα έχω δει πολλούς να λένε "δεν έχει windows δεν αξίζει, αν είχε ίσως και να άξιζε".
Αυτός είναι και ο λόγος που ανέφερα πως είναι χωρίς λειτουργικό.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...