Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν ρωτας εμενα..........οχι.

ειναι λιγο καλυτερος απο το καρβουνο της kingston

(μετα τον evo δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος για αλλο δισκο,μεχρι να πεσει ο 850 στα χερια μου) :-D

Πάντως δεν είναι άσχημος για 53€ αν ήταν στα 70€ ok δεν άξιζε αλλά εδώ άλλοι είναι με τον v300 που είναι τέρμα σάπιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το κιτ 4010 που ειπωθηκε, εχω κι εγω ακριβως το ιδιο (αν και με κατι συνδιαστικες αμαζονοπροσφορες το ειχα παρει αρκετα φθηνοτερα) και επιβεβαιωνω οτι συνδεεται παντου ΟΜΩΣ πρεπει να πατησεις το κουμπι και να "συγχρονισει" ή καπως ετσι ξερω γω κατι να κανει μονο του για να πιανει καλα. Συγκεκριμενα το δοκιμασα σε 50αρα γραμμη και χωρις τον συχρονισμο αυτον επιανε καπου 1Μbps, με το που συγχρονιστηκαν τα δυο μαραφετακια επιανε γυρω στα 35-40.... τουλαχιστον!

• Like 1

ναι πολύ σωστά τα λες αλλά δεν είναι εφικτό να τα δοκιμάσω. Απλά τα 90 για devolo για 2 δωμάτια πιο πέρα είναι αρκετά ακριβά και έψαχνα κάτι πιο οικονομικό χωρίς να μου αποκλείσει τις πρίζες

Και να φανταστεις τα 90 ειναι για τα φθηνα "οικιακα" μοντελα, εχει αλλα αντιστοιχα πιο επαγγελματικα αλλά και πιο ακριβα. Θα βρεις παντως πολλες εναλλακτικες με ενσωματωμενες πριζες.

Για το κιτ 4010 που ειπωθηκε, εχω κι εγω ακριβως το ιδιο (αν και με κατι συνδιαστικες αμαζονοπροσφορες το ειχα παρει αρκετα φθηνοτερα) και επιβεβαιωνω οτι συνδεεται παντου ΟΜΩΣ πρεπει να πατησεις το κουμπι και να "συγχρονισει" ή καπως ετσι ξερω γω κατι να κανει μονο του για να πιανει καλα. Συγκεκριμενα το δοκιμασα σε 50αρα γραμμη και χωρις τον συχρονισμο αυτον επιανε καπου 1Μbps, με το που συγχρονιστηκαν τα δυο μαραφετακια επιανε γυρω στα 35-40.... τουλαχιστον!

Γεια σου γιγαντα giorginho!

Τα εχεις δοκιμασει μαζι με αλλες μαρκες που δεν εχουν κουμπι συγχρονισμου?

Ειμαι περιεργος γιατι εχω παρει κατι tp-link με κουμπι και ενω θεωρητικα ολα ειναι συμβατα μεταξυ τους (εχω παιξει με 3 διαφορετικες μαρκες ταυτοχρονα ικανοποιητικα εκτος κατι σπαστικα zyxel με wifi), αυτα δεν συνδεοντουσαν με μια αλλη μαρκα που εχω. Δεν το 'ψαξα και πολυ, γιατι 3 συσκευες βρισκονται σε αλλους χωρους και παιζουν τωρα μια χαρα τα αναμικτα μοντελα, αργοτερα θα βαλω μονο τα tp-link μεταξυ τους και μετα θα δοκιμασω να προσθεσω άλλα.

Αναρωτιεμαι ομως μηπως τελικα το κουμπι συγχρονισμου το βαζουν οι εταιρειες για τον αντιθετο λογο, δηλ. για να αγοραζουμε με το ζορι τα δικα τους.

To "κουμπι" το πρωτοειδα στα devolo (που χρησιμοποιω σε επαγγελματικο χωρο), που οντως θεωρητικα ειναι συμβατα με άλλες μαρκες, αλλά στην πραξη που δοκιμασα 2 φορες στα γρηγορα, δεν επαιζαν οι αλλες μαρκες με τα devolo.

Oχι δυστυχως περασε κι ενα ωραιοτατο σετ της WD 200αρια απο τα χερια μου (με 4 θυρες εκαστο!) τα οποια επισης παιζουν παντου και... χωρις κουμπακια και αλλα κολπα αλλά δεν τα δοκιμασα ποτέ αναμεικτα... μονο και μονο επειδη τα προαναφερθεντα επαιζαν -εστω και πολυ προβληματικα- και χωρις τον συχρονισμο θα υπεθετα εντελως θεωρητικα οτι κατι αντιστοιχα (ή χειροτερα) προβληματικο θα συνεβαινε και σε μια τετοια περιπτωση ...μιξης!

• Like 1

Συνηθως συγχρονιζουν αμεσως μολις τα βαλεις στην μπριζα.....ειδικα εαν ειναι απο την ιδια μαρκα.

lol...ειχα ενα χρονο να τα προσεξω(ειχα ξεχασει την υπαρξη τους :-D  )....υπαρχουν τελικα σε περιπτωση που δεν συνδεονται ,αν και δεν μου χρειαστηκαν ποτε.

Δεν ειπα οτι δεν συγχρονισαν καθολου, αλλά οτι η ταχυτητα ηταν παρα πολυ περιορισμενη (ισως να μην ηταν βεβαια 1Mbps αλλά να επιανε και 2-3 αλλά μεχρι εκει το πολυ). Με το που πατηθηκαν σωστα τα κουμπια εγινε το... θαυμα!

Να δωσω και μια μαλλον καλη προσφορα εδω γιατι θα τελειωσει συντομα.

http://www.amazon.de/gp/product/B00KCJAI1A/

Θα μπει σε 1,5 ωρα στις "προσφορες" και επειδη εχει ξαναμπει πριν κανα 10ημερο η τιμη απο 399 θα παει 349 και εχει +15,40€ μεταφορικα για Ελλαδα οποτε η τελικη θα ειναι (κατα 99%) στα 364,40€ (η κανονικη τιμη λογω και διαφορας ΦΠΑ ειναι στα 427,81, οποτε η εκπτωση δεν ειναι 50 ευρω αλλά 63+) και με αυτα παιρνει ο αγοραστης ενα 15αρι λαπτοπ με νορμαλ επεξεργαστη για τα λεφτα αυτα (ι3 4010U)

και χωρις λειτουργικο αλλά με:

Full HD (!) οθονη, καρτα γραφικων 840Μ (!) και τα λοιπα επισης νορμαλ 4αρα μνημη και 500αρη σκληρο. Τα δυο "θαυμαστικα" σε τετοιες τιμες μονο στο συγκεκριμενο τα εχω ξαναδει μια φορα που ξαναμπηκε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρτί εκτύπωσης στα Α/Β

post-206817-0-67056700-1409039656_thumb.jpg

Η συσκευασία είναι λευκή με τα λογότυπα του ΑΒ αν και στον πάτο της παλέτας είχε κάποια πράσινα χωρίς να μπορώ να διακρίνω λογότυπο.

Επεξ/σία από papars

• Moderators

Εγω δεν την γνωριζω, αν την γνωρίζεις γιατι δεν απαντας με απαντηση, αλλα απαντας με ερωτηση; :)

(προσωπικα εχω ακομα αρκετα xerox που ειχα παρει από τα alex pack τοτε με το ξεπούλημα γυρω στο 1€. Ρωτησα ώστε να είναι σαφες το ποστ για ολους μιας και μαλλον κατι λειπει από την φωτο/ποστ)

Εγω δεν την γνωριζω, αν την γνωρίζεις γιατι δεν απαντας με απαντηση, αλλα απαντας με ερωτηση; :)

αμαρκα ειναι στα 70 g... είχε 2-3 διαφορετικά το σαββατο που τα ειδα πέρα απο το Plus που γράφουν...

Δε με τρέλανε η τιμή (γι αυτό και δεν ενημέρωσα) αλλα ισως περάσω να παρω κανα δύο... Αν ηταν στα 2 € θα αξιζε παραπάνω...

ενημερωτικά το πιο οικονομικό στο σκρουτζ ειναι στα 2,70 (cosmodata) αλλα ειναι των 80g

• Like 1

(προσωπικα εχω ακομα αρκετα xerox που ειχα παρει από τα alex pack τοτε με το ξεπούλημα γυρω στο 1€. Ρωτησα ώστε να είναι σαφες το ποστ για ολους μιας και μαλλον κατι λειπει από την φωτο/ποστ)

Δεν γνωρίζω. Ρωτάω. Νομίζω είναι AB Plus. Η δική τους. Αλλά δεν έχω ιδέα.

καλημέρα παιδιά! μια ερώτηση για όποιος ξέρει να μου πεί...

το βράδυ με το που μπήκε η σημερινή μέρα έκανα ηλεκτρονική παραγγελία σε πολύ γνωστό ηλεκτρονικό μαγαζί.....site κτλπ(είμαι πελάτης τους χρόνια) μου ήρθε αυτοποιημενο  e-mail με τη καταχώρηση της παραγγελίας και το αριθμό της .....να παρακολουθώ την εξέλιξη..

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα tablet στη μισή τιμή σχεδόν ,όπου έγραφε και γράφει ότι θα το παραλάβουν τέλος εβδομάδας το προιόν αυτό.

όμως βλέπω ότι τώρα το πρωί -πρίν λίγο- την άνεβασαν πολύ την τιμή του tablet .

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ:

1)εγώ θα το πάρω με την τιμή που το παράγγειλα ή θα μου πούν "κάναμε λάθος κτλπ" και τώρα κοστίζει τόσο...

(πάντως στη γενικη κατηγορία της μάρκας αυτής(αλλά και γενικά) πρίν πατήσεις στο προιόν που έχει πολλά το ένα μετά το άλλο κατεβατό έγραφε "εκπτωση τάδε " οπότε δε ήταν λάθος τυπογραφικό... σε άλλα tablet γράφει 12% 26% κτλπ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗ  48% 

2)αν όντως θα το πάρω τόσο φτηνά που το είχαν,πως εξηγείτε να το είχαν τόσο φτηνά? θαναι ανοιγμένη συσκευασία ίσως ή απλά έβαλαν σφραγισμένα  1-2 τεμ..και όποιος προλάβει? και ηταν σουπερ ευκαιρια..

έχω άγχος,,,,,,

εσείς τι λέτε να συμβαίνει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...