HERTHAN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 οτι τιμη εχει κάτω απο 300 αξίζει γιατι ειναι πλεόν λίγο παλιο μοντελο αλλα αξίζει σίγουρα Ειναι καινουργιο μοντελο του 2014. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=18179 ειδα πριν λιγο την διαφήμιση των lidl αξιζει το πολυμετρο που βαλαν? Η να παρω αν χριαστει καποιο απο τα φθηνα του σκρουτζ που αρχίζουν απο 4+ ευρω? Δεν το χρειάζομαι αμεσα απλα να υπάρχει μην τρεχω τελευταία στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zebras84 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=18179 ειδα πριν λιγο την διαφήμιση των lidl αξιζει το πολυμετρο που βαλαν? Η να παρω αν χριαστει καποιο απο τα φθηνα του σκρουτζ που αρχίζουν απο 4+ ευρω? Δεν το χρειάζομαι αμεσα απλα να υπάρχει μην τρεχω τελευταία στιγμή. Γενικά δεν πολυψωνίζω από Lidl , γιατί δεν τους γουστάρω, αλλά στα εργαλεία τους έχουν κορυφαίο vfm. Αγοράζεις πολύ ποιοτικά πράγματα για τα λεφτά που δίνεις. Τώρα για το συγκεκριμένο πολύμετρο δεν έχω εικόνα, γενικά όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από εργαλεία Lidl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Γενικά δεν πολυψωνίζω από Lidl , γιατί δεν τους γουστάρω, αλλά στα εργαλεία τους έχουν κορυφαίο vfm. Αγοράζεις πολύ ποιοτικά πράγματα για τα λεφτά που δίνεις. Τώρα για το συγκεκριμένο πολύμετρο δεν έχω εικόνα, γενικά όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από εργαλεία Lidl και εγω της ιδιας αποψης είμαι. Εχω δει και εχω παρει πολυ ποιοτικά. Αν με βγαλει ο δρομος θα παρω ενα μαζι με το σετ με τα κατσαβίδια ... για μενα δεβ αξιζει να παρεις απλο πανελ σε αυτα τα λεφτά οταν με +10 βρισκεις ips στις ίδιες ιντσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 και εγω της ιδιας αποψης είμαι. Εχω δει και εχω παρει πολυ ποιοτικά. Αν με βγαλει ο δρομος θα παρω ενα μαζι με το σετ με τα κατσαβίδια An εννοεις τα καρυδακια πηγα αλλα δεν τα πηρα γιατι ηταν πολυ μικρα(+ η καστανια). Αντιθετως οι σκυλες πολυ καλες(στις 11 πηρα τις 2 τελευταιες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 An εννοεις τα καρυδακια πηγα αλλα δεν τα πηρα γιατι ηταν πολυ μικρα(+ η καστανια). Αντιθετως οι σκυλες πολυ καλες(στις 11 πηρα τις 2 τελευταιες). όντως τα καρυδακια ειναι μικρά αλλα εαν εχεις παλιότερα μεγαλύτερα ταιριάζουν με τον αντάπτορα που εχει συνηθως. ειχα παρει παλιότερα ενα παρόμοιο σετ και ειναι απιθανό. Η καστανια ειναι αρκετα πρακτική που ειναι μικρή αλλα σίγουρα δεν ειναι για πολυ βαριές δουλειες (μεχρι δισκοφρενο εχω λυσει, για παραπανω αμφιβαλλω)... εβλεπα και εγω τις σκυλες αλλα αν στις 11 τελειωσαν πιθανώς να εχουν τελειωσει και στο δικο μου καταστημα που φερνουν λιγα κομματια παντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Στο φυλλάδιο carrefour 26/08-20/09 έχει προσφορά με αγορές συγκεκριμένων προϊόντων αξίας 50 ευρώ και πάνω, online μαθήματα αγγλικών (=120 ευρώ) και tablet f&u 9" (=99 ευρώ) με 40 ευρώ. Νομίζω συμφέρει υπό προϋποθέσεις, αφού μάθουμε και το μοντέλο του tablet. Με μια ματιά που έριξα, το μόνο 9άρι f&u tablet στο skroutz είναι αυτό. Τελικά έμαθε μήπως κανένας ποιο είναι το tablet που δίνουν; Εκτός από το etb9543, βρήκα και άλλο ένα 9' f&u http://www.morris.gr/index.php?SCREEN=products_details&ProductID=863 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Τελικά έμαθε μήπως κανένας ποιο είναι το tablet που δίνουν; Εκτός από το etb9543, βρήκα και άλλο ένα 9' f&u http://www.morris.gr/index.php?SCREEN=products_details&ProductID=863 Πόσο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δε βρήκα τιμή, απλά ότι υπάρχει άλλο ένα 9'' f&u και είναι πιθανό να το δίνουν 40 ευρώ στα carrefour.Λογικά ή αυτό δίνουν ή το etb9543. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δε βρήκα τιμή, απλά ότι υπάρχει άλλο ένα 9'' f&u και είναι πιθανό να το δίνουν 40 ευρώ στα carrefour.Λογικά ή αυτό δίνουν ή το etb9543. Το "δικο" σου βεβαια, εχει και mini HDMI έξοδο οποτε "καθεται" και σε τηλεοραση !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Το "δικο" σου βεβαια, εχει και mini HDMI έξοδο οποτε "καθεται" και σε τηλεοραση !! 2 είναι οι διαφορές που βρήκα και το κάνουν λίγο καλύτερο. Αυτή που είπες και η μπαταρία, έχει 5600 έναντι 4000 του άλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 2 είναι οι διαφορές που βρήκα και το κάνουν λίγο καλύτερο. Αυτή που είπες και η μπαταρία, έχει 5600 έναντι 4000 του άλλου. Πολύ σημαντικό κι αυτό !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 είναι εκτός τεχνολογίας αλλά μου έκανε εντύπωση.Μου έστειλε το groupon για 3 αντικολητικά τηγάνια στα 20 ευρώ το σεταξίζει τι λέτε; Τα τηγανάκια που έχω τώρα είναι της πλάκας.http://www.groupon.gr/deals/special-deal/gg-starply-ltd-5-31/43577324 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 θα με ενδιέφεραν και εμενα... καλη τιμούλα μου φαίνεται αλλα δεν εχει κανενα τους καπακι (ισως να ταιριάζει απο αλλα σκευη αλλα δεν ειναι βεβαιο)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ψήνομαι κι εγώ. Στο Skroutz τόσο έχει ένα τηγάνι. http://www.skroutz.gr/c/1080/frying-pans/m/14462/Kaiserhoff.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις