Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από που προκύπτει ότι είναι καλλίτερος αυτός ο δίσκος; Από τα χαρακτηριστικά πάντως δεν προκύπτει εκτός και αν έχεις υπ' όψιν κάποια benchmarks. Επίσης ο πρώτος με δωρεάν μεταφορικά και σε απόθεμα έχει 13 επιπλέον ευρώ.

Δημοσ.

ξερουμε ο νέος 850 πότε βγαίνει στην Ελλάδα?

εγω πάντως που έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μάρκες εχω καταλήξει η Samsung να ειναι ΤΟΠ.

Δημοσ.

Από που προκύπτει ότι είναι καλλίτερος αυτός ο δίσκος; Από τα χαρακτηριστικά πάντως δεν προκύπτει εκτός και αν έχεις υπ' όψιν κάποια benchmarks. Επίσης ο πρώτος με δωρεάν μεταφορικά και σε απόθεμα έχει 13 επιπλέον ευρώ.

Καταρχήν ο συγκεκριμένος και στην έκδοση των 128GB νομίζω τον σπρώχνουν εδώ και καιρό να φύγει και δεν.

Για τις επιδόσεις αν δεις σε διάφορα forum χρήστες εκφράζουν παράπονα σχετικά με τα νούμερα που βλέπουν. Ειδικά σε writes με το ζόρι πιάνει τα 300ΜΒ.

Using CrystalDiskMark, it achieved an average read of 475 MB/s read vs the claimed 550 and only about 300 write. It could also be that the benchmarking software is crap.

Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει αν αξίζει να δώσει 10-15Ε παραπάνω και να πάει σε κάτι καλύτερο.

• Moderators
Δημοσ.

Καμια προσφορα, μεταφερθηκε στο "βρηκα κατι" οπου επρεπε να είναι από την αρχη.

Δημοσ.

δεν αποτελει προσφορα ,γιατι απο 30/7 παιζει στα 107€ στο ebw......και δεν πουλαει(οπως σωστα ειπε Vasilis 07)

επισης μπορεις να επιλεξεις και το Toshiba Q Series Pro 256GB στα 113€ και κατι

που ΣΙΓΟΥΡΑ αξιζει απο τον Adata

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμηθηκε να βαλει παλι κατι κουπονακια ο κωτσος... πετυχα μια τηλεοραση (sony-kdl50w829)που ειχε παιξει και προσφατα (αν οχι αυτη ακριβως τοτε η διδυμη αδερφη της sony-kdl50w828!) προσφορα απο 2-3 γνωστες αλυσιδες και ειχε συζητηθει εκτενως σε ενα θεμα καπου εδω...

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138358-sony-kdl50w829

στα 999 μειον 10%  κουπονι παει ενα κατοσταρικο κατω. 

Επεξ/σία από giorginho
Δημοσ.

βρηκα στο RubikCube τον εκτυπωτη Kyocera FS 2100 DN στα 83€ , αξιζει;Λενε  οτι ειναι σκυλια στην χρηση,ισχυει;

(λογικα λαθος θα ειναι,αφου απο 400€ ξεκινανε......αλλα για την πλακα....τραπεζικη καταθεση....ποτέ δεν ξερεις :devil: )

Δημοσ.

Στο φυλλάδιο carrefour 26/08-20/09 έχει προσφορά με αγορές συγκεκριμένων προϊόντων αξίας 50 ευρώ και πάνω, online μαθήματα αγγλικών (=120 ευρώ) και tablet f&u 9" (=99 ευρώ) με 40 ευρώ.

Νομίζω συμφέρει υπό προϋποθέσεις, αφού μάθουμε και το μοντέλο του tablet.
Με μια ματιά που έριξα, το μόνο 9άρι f&u tablet στο skroutz είναι αυτό.

Φωτογραφία από το εξώφυλλο του φυλλαδίου:

x5o7rt.jpg

Δημοσ.

εχει καποιος αποψη για το συγκεκριμενο προιον ?

φαινεται καλο κομματι

Δημοσ.

SAMSUNG UE32H5500

είναι η πιο κυκλοφορημενη τηλεοραση απο samsung

οτι τιμη εχει κάτω απο 300 αξίζει γιατι ειναι πλεόν λίγο παλιο μοντελο αλλα αξίζει σίγουρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...