Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως μου ηρθε και σε newsletter οποτε δε πιστευω οτι ειναι λάθος...

αλλο θελει να πει....εδω και 2 μηνες.....στο εξωτερικο παιζει απο 99 εως 110€......ουσιαστικα ολοι θελουν να ξεστοκαρουν τις υπαρχουσες αποθηκες.......γιατι ερχεται ο 850 με δεκα χρονια εγγυηση!

θελει υπομονη.-----μπορει να το παρεις και με 80€ στο αμεσο μελλον.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ουτε αυτό, ενπασει περιπτωσει, το σχολιο μου αφορουσε βασικα τον TS αν ειχε απορια να ρωτησει με pm. Δεν θα το αναλυσουμε εδώ.

Δημοσ.

To πήγαν 29€. Και προφανώς είναι μόνο για αγορά από το e-shop γιατί σε κανένα μαγαζί μέχρι τώρα δεν ξέρουν την προσφορά και εξακολουθούν να το πουλούν 35€. 

• Like 2
Δημοσ.

Samsung 250GB 840 Evo 109,02€ από www.ebw.gr

Samsung 250GB 840 Evo 109,02€

Καθόλου άσχημη τιμή, στο skroutz τον βλέπω στα 125,99 €

Δεν ξερω τι εννοει ο matrix αλλα εγω θα σκεφτω πολυ να ξαναγορασω κατι απο το Ebw.Tρεχαμε 2 μηνες για την αλλαγη ενος hdd.

Δημοσ.

οποιος δεν την προλαβε στις 7 του μηνος

F&U FL40334P 249€ απο το κωτσοβολο παλι

http://www.skroutz.gr/s/4640239/F-U-FL40334P.html

Τηλεόραση LED FL40334P Full HD, με συχνότητα σάρωσης 400Hz CMR και δέκτης επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης MPEG4/H.264 DVB-T / DVB-C.

Αξίζει λέτε τα 249 ;;  Ή μήπως να περιμένει κάποιος κάτι πιο επώνυμο να σκάσει ;;

Δημοσ.

Αξίζει λέτε τα 249 ;;  Ή μήπως να περιμένει κάποιος κάτι πιο επώνυμο να σκάσει ;;

η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη.................................και στις αγορες :ph34r:

(δεν την λες κακια ομως τη 400hz.)

Δημοσ.

(δεν την λες κακια ομως τη 400hz.)

Τι παίζει όπως με τα Hz ;;  Ακούω ότι δεν είναι αληθινά, ότι είναι μούφα και φτιαχτά !!!

Δημοσ.

Τι παίζει όπως με τα Hz ;; Ακούω ότι δεν είναι αληθινά, ότι είναι μούφα και φτιαχτά !!!

δεν εχω γνωσεις αλλα συνηθως ειναι τα μισα απο αυτα που λενε.
Δημοσ.

Οφφτοπικ, φυσικα και δεν ειναι σχεδον ποτε "αληθινα" τα Hz (ισως μονο σε απειροελαχιστες περιπτωσεις που λενε οτι εχουν 100Ηz να ειναι και πραγματικα). Και το "μισα απο οσα λενε" ειναι υπεραπλουστευμενο και συνηθως ισχυει μονο για καποιες απο αυτες που εχουν 200... Βαλε οτι υπαρχουν αλλες που εχουν ταχα 2500 και 3000, αντε τωρα αυτες να ειχαν "πραγματικα" ας πουμε 1500Hz... θα γινοταν ΤΟ πανηγυρι :)

Χοντρικα καπου οι μισες τηλεορασεις πρεπει να παιζουν με 50 πραγματικα Hz και οι υπολοιπες ειναι στα 100 και καποιες καλες στα 200 (δεν ξερω αν εχουν βγει ακομα με περισσοτερα "πραγματικα" Hz). To πιθανοτερο ειναι η προαναφερθεισα τηλεοραση να ειναι στα 100 λοιπον.

btw "απαντησε" στην τιμη και το mediamarkt.

Δημοσ.

δε βγαζει και την 50αρα ο κώτσος στα 299 να την παρω με 6 άτοκες να τελειώνουμε...; :P

και αλλη 50αρα......οχι οχι οχι!

παμε για αλλα..........................................................60ρα :-) :P

• Like 1
Δημοσ.

Laptop Dell Inspiron 15 @Msystems στα 300 ευρώ (-60 ευρώ απο το επόμενο κατάστημα).

Οθόνη: 15.6" LED LCD, Ανάλυση: 1366x768, CPU: Intel Pentium Dual Core 2127 1.9 GHz, Μνήμη: 4 GB, GPU: Intel HD, DVD, Σκληρός Δίσκος: 500 GB HDD, Windows 8

https://www.skroutz.gr/s/3868472/Dell-Inspiron-15-3521-2127U-4GB-500GB-W8.html

Αναμφίβολα καλη τιμη. Πιθανώς λόγω του νέου βελτιωμενου φθηνού μοντέλου που ήδη κυκλοφορεί και για εμένα είναι αρκετα διορθωμενο για τα δεδομένα της dell

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...