Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια χαρα τιμή είναι. Τόσο πουλάνε κάποιοι τις μεταχειρισμένες... Ωστόσο προσφορα δε θεωρω ότι είναι, απλα καλη τιμή...
Δημοσ.

2 πραφγματα να δωσω και εγω, ενα usb 2 σε ενα ειναι καλη τιμη www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-32gb-datatraveler-microduo-32gb-usb30-flash-drive-p-PER.345846&sid=1 και το αλλο θα ηταν  το god of war  τα δυο απο το psp οποιος τα θελει για την συλλογη του στα 8 ευρα  αλλα παει το εξαντλησαν

Δημοσ.

2 πραφγματα να δωσω και εγω, ενα usb 2 σε ενα ειναι καλη τιμη www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-32gb-datatraveler-microduo-32gb-usb30-flash-drive-p-PER.345846&sid=1 και το αλλο θα ηταν το god of war τα δυο απο το psp οποιος τα θελει για την συλλογη του στα 8 ευρα αλλα παει το εξαντλησαν

Το στικακι είναι το ίδιο με αυτό που πήραμε 1,5€ τα 16 γιγα την περασμένη εβδομάδα και μπορω να πω ότι είναι πολυ καλο. Εγγραφη έχει γύρω στα 7mbps. Δεν έχω δοκιμάσει την micro USB του μιας και δεν έχω καμία συσκευή με αυτή τη θύρα...

Δημοσ.

γιατι απα πα πα? ρωταω γιατι το σκέφτομαι να τις πάρω.

περιμενε......ολο και καποια kingston θα βγει σε προσφορα.....θυμησου του you......& ερχεται λογικα αυριο ή μεθαυριο το καινουργιο τους φυλλαδιο ;)  του e-shop

Το στικακι είναι το ίδιο με αυτό που πήραμε 1,5€ τα 16 γιγα την περασμένη εβδομάδα και μπορω να πω ότι είναι πολυ καλο. Εγγραφη έχει γύρω στα 7mbps. Δεν έχω δοκιμάσει την micro USB του μιας και δεν έχω καμία συσκευή με αυτή τη θύρα...

δουλευει τελεια....αναγνωριζεται αμεσως ....σε samsung galaxy s2+3+....

Δημοσ.

ναι ρε απλα για οσους δεν προλαβαν το εβαλα

Δημοσ.

ναι ρε απλα για οσους δεν προλαβαν το εβαλα

Και πολυ καλα έκανες..! Εκείνο προφανώς ήταν διαφορετική περίπτωση!! :)

Δημοσ.

Τί λέτε γιά το παρακάτω ?

Samsung Galaxy Grand neo απο τα public στα 199 €

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-grand-neo-8gb-mayro/prod5640034pp/

Τα σκρουτζομάγαζα το έχουν βεβαια απο 190 € ,αλλά είναι ένα σύν οτι το public είναι  Ελληνικής αντιπροσωπίας.

http://www.skroutz.gr/s/4425691/Samsung-Galaxy-Grand-Neo-3G-8GB.html

• Like 1
Δημοσ.

ναι,...αλλα εχει παιξει στα 157€ ;) αρα δεν θα το ελεγα και τοσο συμπαθητικη τιμη που δινουν τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...