dobro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 την ζητησατε .....επωνυμη τηλεοραση...3D....απο το παμπλικ Samsung PS43D490 - 43" - 3D - Plasma180€ (αν την στειλουν)
paylidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 την ζητησατε .....επωνυμη τηλεοραση...3D....απο το παμπλικ Samsung PS43D490 - 43" - 3D - Plasma 180€ (αν την στειλουν) Σωστοοοοος. Αν την στείλουν, αξίζει;; Δεν είναι fhd ε; mpeg4 έχει; Πως δουλεύουν αυτές; Με γυαλιά που αγοράζεις έξτρα; Edit1 Αυτό το κουσουρι που πρώτα παραγγελνω και μετα κοιτάζω χαρακτηριστικά με τρελαίνει. Τσάμπα ψιλόχάρηκα βλέπω ότι είναι μοντέλο 11, HD ready και με προβληματακια... Edit2 Στο αδελφάκι γκετιτ 185...
panormou13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 1024X768 είναι η αναλυση της. τοσο εχει και το ταμπλετακι μου το toshiba 1
giorginho Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Χαλια-χαλια δε θα είναι, ιδιως σε τηλεοπτικο, ισως και σε τιποτα side-by-side 3D ξερω γω... από κει και περα δε ξερω, παντως εχω ξαναδει τηλεοραση με τετοια αναλυση και ηταν καλυτερη από το "χαλια" που περιμενα Παντως αυτό το "αναμενεται νεα παραλαβη" πρεπει να είναι bug, δε θα ειχα και πολλες ελπιδες ότι θα τις στειλουν. Το συγκεκριμενο εχει εμφανιστεί σε απειρα προϊοντα, πολλα από τα οποια εχουν εξαφανιστεί από την αγορα προ 2ετιας και παραπανω, (και μαλλον το καταλαβαν, τωρα που ξανακοιταω εξαφανιστηκε το "προσθηκη στο καλαθι" απο όλα αυτά μαλλον).
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ...(και μαλλον το καταλαβαν, τωρα που ξανακοιταω εξαφανιστηκε το "προσθηκη στο καλαθι" απο όλα αυτά μαλλον). Μπα απλα εξαντληθηκαν τα κομματια που βρεθηκαν σε ξεχασμενη αποθηκη! Καλες παραλαβες!! Δεν εχει αλλα εμοτικονς για σημερα ρε σεις, τι ανοίγετε; Μου τελειωσαν γμτ... Μετα το 7-1 παντως, όλα είναι πιθανα... 3
dobro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ποντικι Trust Primo Wireless Mouse 16664 0,84ε για οποιον θελει ενα απλο ασυρματο ποντικι στην τιμη μιας τυροπιτας (για λιγο χρονο....μετα θα παει στα περιπου 12€) 1
paylidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ποντικι Trust Primo Wireless Mouse 16664 0,84ε για οποιον θελει ενα απλο ασυρματο ποντικι στην τιμη μιας τυροπιτας (για λιγο χρονο....μετα θα παει στα περιπου 12€) που εχει τοσο φθηνή τυρόπιτα;; 4
dobro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 που εχει τοσο φθηνή τυρόπιτα;; αυτο ψαχνω και εγω... ολα τα αλλα τα διαβαζεις.....εδω
paylidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Σωστοοοοος. Αν την στείλουν, αξίζει;; Δεν είναι fhd ε; mpeg4 έχει; Πως δουλεύουν αυτές; Με γυαλιά που αγοράζεις έξτρα; Edit1 Αυτό το κουσουρι που πρώτα παραγγελνω και μετα κοιτάζω χαρακτηριστικά με τρελαίνει. Τσάμπα ψιλόχάρηκα βλέπω ότι είναι μοντέλο 11, HD ready και με προβληματακια... Edit2 Στο αδελφάκι γκετιτ 185... ακυρον... Και λίγο εριστικόν " λυπάμαι αλλά η πληροφόρηση που λαμβάνετε από προσωρινά αποθηκευμένες σελίδες μέσω ανακατεύθυνσης δεν είναι αξιόπιστη"
dobro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ακυρον... Και λίγο εριστικόν " λυπάμαι αλλά η πληροφόρηση που λαμβάνετε από προσωρινά αποθηκευμένες σελίδες μέσω ανακατεύθυνσης δεν είναι αξιόπιστη" το διορθωσανε...(μαλλον διαβαζουν insomnia και αυτοι ) Τα προϊόντα αυτά είναι προσωρινά εξαντλημένα από τον επίσημο προμηθευτή μας και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε τις συγκεκριμένες παραγγελίες. Γι’ αυτόν το λόγο, έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας σας και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση αυτή. Καθώς όμως για εμάς, η εμπειρία των πελατών μας αποτελεί πρώτιστο μέλημα, σας ενεργοποιούμε άμεσα έκπτωση 15% στην επόμενη αγορά σας σε οποιοδήποτε προϊόν του Public.gr έως 31/8/2014 κατι ειναι και αυτο!
tigersgate6 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ακυρον... Και λίγο εριστικόν " λυπάμαι αλλά η πληροφόρηση που λαμβάνετε από προσωρινά αποθηκευμένες σελίδες μέσω ανακατεύθυνσης δεν είναι αξιόπιστη" αυτο σου ηρθε σε mail ? και εμενα μου ηρθε εκπτωτικο -15% οπως του dobro ... αν δε βρω κατι που να αξιζει θα το δωσω σε καποιον φιλο εδω λιγες μερες πριν ληξει !!! θα μου καθοταν μια χαρα αν δεν ειχα ηδη αγορασει dslr ...dobro σσσσσσσσωραιοςςςςςς!!! 1
paylidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 το διορθωσανε...(μαλλον διαβαζουν insomnia και αυτοι ) Τα προϊόντα αυτά είναι προσωρινά εξαντλημένα από τον επίσημο προμηθευτή μας και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε τις συγκεκριμένες παραγγελίες. Γι’ αυτόν το λόγο, έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας σας και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση αυτή. Καθώς όμως για εμάς, η εμπειρία των πελατών μας αποτελεί πρώτιστο μέλημα, σας ενεργοποιούμε άμεσα έκπτωση 15% στην επόμενη αγορά σας σε οποιοδήποτε προϊόν του Public.gr έως 31/8/2014 κατι ειναι και αυτο! Επαιρνα τηλεφωνο στο τμημα δημοσίων σχέσεων (; καπως ετσι...) που τους εκραξα ασχημα την περασμένη φορά και μου ειπαν μη διστασετε να μας ξαναπαρετε σε αντιστοιχη περιπτωση αλλα πραγματικα μετα την 5η φορά που χτύπησε και δεν απαντησαν ειπα τελος δεν ασχολούμαι, δεν εχει νόημα... μη πω τι να το κανουν το 15% στα πανακριβα προιόντα τους.. κουρασαν και δυστυχώς λόγω βιβλιοφαγίας και βολικού σημείου τους τα σκαω καθε εβδομαδα... αυτο σου ηρθε σε maii ? και εμενα μου ηρθε εκπτωτικο -15% οπως του dobro ... αν δε βρω κατι που να αξιζει θα το δωσω σε καποιον φιλο εδω λιγες μερες πριν ληξει !!! θα μου καθοταν μια χαρα αν δεν ειχα ηδη αγορασει dslr ...dobro σσσσσσσσωραιοςςςςςς!!! οχι στο τσατ μου το ειπε μια σαυρα... 2
dobro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 φιλε paylidis, το κουπονι ειναι μεχρι το αυγουστο.....κατι θα πεταχθει σαν προσφορα....τωρα που τελιωνει το μουντιαλ....ισως να ξεστοκαρουν καμια αλλη τηλεοραση ....και -15% ....χα χα χα α...ερχονται και οι 10μερες εκπτωσεις..... Ωοοοοοο παμπλικ....αν ακους ........(διαβαζεις).....θελω κατι επωνυμο , 3D ,smart ,και ανω των 50 ιντσων samsung....sony...lg στα 300€ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις