stelios18120 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ουυυ κόμπλε. Οπότε ένα αναμονή για το ένα κομμάτι που πήρα (μετάνιωσα που δεν έβαλα και ένα δεύτερο αλλα το micro USB είναι άχρηστο και φοβήθηκα μη τυχόν δεν έχει κανονικο usb) εγω παντως μετανιωσα πολυ που πηρα μονο 3 κομματια!!!! αλλα λεω κρατησου να παρουν και τα αλλα παιδια τιποτα γιατι αλλιως δεν θα παραλαβουν...!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 και εμενα τιποτα καμια ενημερωση για το kingston πιστευω πως δεν θα παραλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 και εμενα τιποτα καμια ενημερωση για το kingston πιστευω πως δεν θα παραλαβω αυριο το πρωι παρε ενα τηλ και ρωτα τι γινεται με την παραγγελια σου,εσυ εχεις πει και παραλαβη απο καταστημα.ρωτα τι γινεται και αν ειναι περνας και παιρνεις.λογικα θα εχει και αφου εχεις ριξει παραγγελια νωρις θα το παρεις εννοειτε και στην τιμη που το εκλεισες. ενα τηλ και θα ξεκαθαρισει το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 και γιατι να μην ενημερωσουν? την παραγγελια τι ωρα την εκανες? εγω 15,38 χθες θα τους παρω αυριο προι προι αν ειναι να παω να το παρω να τελειονω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 και γιατι να μην ενημερωσουν? την παραγγελια τι ωρα την εκανες? εγω 15,38 χθες θα τους παρω αυριο προι προι αν ειναι να παω να το παρω να τελειονω η παραγγελια μου εγινε 15:04 χθες οποτε χτυπα ενα τηλ να δεις τι θα σου πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 α με προλαβες γιαυτο, θα παρω αυριο να δουμε ποιοι αλλοι εχουν παραλαβει απο εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλημερα, Και εγω σημερα θα παρω τηλ γιατι εχω βαλει παραδοση απο το καταστημα και δεν εχω αλλη ενημερωση "Κατάσταση: Σε Επεξεργασία " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τώρα πήρα το egate. Αύριο κατά τις 2 κάνουν παραλαβή. Θα στείλουν SMS μόλις είναι στο κατάστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μου ηρθε μηνυμα για το OTG "Το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας σας βρίσκεται στο κατάστημα μας και μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας και παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία. Με εκτίμηση, E-Gate Sales Team" ΕΦΥΓΑ!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 και εμενα μου ειρθε,σιγουρα δεν εχουν και την πιο σωστη συνεννοηση εκει μεσα, τεσπα παντως η τιμη πιστευω οτι ειναι λαθος, μαλλον ειθελαν 7,51 και πατησαν 1,51. θα παω και εγω το απογευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 και εμενα μου ειρθε,σιγουρα δεν εχουν και την πιο σωστη συνεννοηση εκει μεσα, τεσπα παντως η τιμη πιστευω οτι ειναι λαθος, μαλλον ειθελαν 7,51 και πατησαν 1,51. θα παω και εγω το απογευμα Μπορεί να ήταν και προσφορά. Δεν θα πάθουν τίποτα για 6 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μου ηρθε μηνυμα για το OTG Χωρις να τους παρεις τηλεφωνο; Γιατι ολοι για να παραλαβουν, πρωτα βλεπω ότι τους πηραν τηλεφωνο να τους το "θυμισουν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μπορεί να ήταν και προσφορά. Δεν θα πάθουν τίποτα για 6 ευρώ Για να παίρνουν καλές κριτικές το κάνουν και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε, δεν μας χαλάνε οι προσφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 και εμενα μου ειρθε,σιγουρα δεν εχουν και την πιο σωστη συνεννοηση εκει μεσα, τεσπα παντως η τιμη πιστευω οτι ειναι λαθος, μαλλον ειθελαν 7,51 και πατησαν 1,51. θα παω και εγω το απογευμα και μενα μου ήρθε... να δώ ποτε θα δεήσω να πάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 πήγα το πήρα και εγώ,μα κάλα κάνεις, δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει για συμβατότηταhttp://www.kingston.com/us/support/technical/otg_compatibility Compatible Devices Acer ICONIA A1-810, ICONIA Tab A700 Asus MeMO Pad 10 ME102, MeMO Pad ME172V, MeMO Pad ME301T, MeMO Pad ME302, Transformer Pad TF-100 Blackberry Z30 Fujitsu LTE F-01D Huawei MediaPad S7-301u(P), MediaPad 7 Lite HTC Butterfly, Butterfly S, DESIRE (A8181), Desire VC T328d, HTC J (Z321e), HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e, One (M8), One X Lenovo A3000 εδω προσθετω και το tablet lenovo a1000f LG G2 (D800), G2 (D802) Motorola Droid Razr HD (XT926) Samsung Galaxy Note 8.0, Galaxy Note (GT-N7000), Galaxy Note II (GT-N7100), Galaxy Note III (GT-N900), Galaxy Note 10.1 (2014 Edition), Galaxy R (GT-I9103), Galaxy J, Galaxy S2, Galaxy S2 Plus, Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Tab Pro 8.4, Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T310), Galaxy Mega 6.3 (GT-I9200), Galaxy Mega 6.3 (GT-I9205) Sony SGPT111JP/S, SGPT112TW/S, SGPT211JP/S, Xperia AX (SO-01E), Xperia ACRO S (LT26W), Xperia T (LT30P), Xperia TX LT29i, Xperia Z (C6602), Xperia Z ULTRA (C6802), Xperia ZL (C6502), Xperia ZR (C5502) Xiaomi MI-2s, Red Rice το έβαλα και το βρήκαν σε lenovo ideapad a1000f και σε galaxy s3το έβαλα και δεν το βρήκε σε sony ericsson neo v.δεν πειράζει, για 1,5 ευρώ είναι super.ααα, ανεβάζει πολύ θερμοκρασίαthanks dobro, μας έχεις φτιάξει με τις ανακαλύψεις σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις