Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για το στικακι στα 1,5, καμια ενημέρωση από το κατάστημα και ενώ η παραγγελία έγινε όταν έλεγε διαθέσιμο μέσα σε 24 ώρες.

εγώ που έβαλα και παραλαβή από κατάστημα λογικά θα έπρεπε αν όντως ισχύει και έχουν κομμάτια να έχουν μιλήσει μαζί μου, να έχω κάποια ενημέρωση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με λιγα ευρω παραπανω,περνεις το evo που ειναι ανωτερος,και το γιατι=

http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Mushkin-Chronos-240GB-vs-Samsung-840-Evo-250GB/1622vs1594

Σωστα, εκτος κι αν προκειται για αναβαθμιση αρκετα παλιου μηχανηματος (πχ: s775) οπου δεν θα υπαρξει καπου αισθητη διαφορα.

• Moderators

Δεν αξιζει, εχει ανοιξει και πριν 10 μερες ξανα θεμα το οποιο πηγε στον "καδο ανακύκλωσης":

http://www.insomnia.gr/topic/482222-βρήκα-κάτι-που-υποτίθεται-οτι-είναι-προσφορά-εί/page-230?p=53272528#entry53272528

(Οπου θα παει και αυτό σε λιγη ωρα.)

Θυμιζω, μια αναζητηση πριν το ανοιγμα θεματος, είναι θεμα δευτερολεπτων. ;) Πανω-πανω δεξια.

ωραιος καλοδουλευτα μια αξιολογηση στο σκρουτζ νομιζω επιβαλλεται ...

εννοειτε.οποιο μαγαζι ειναι σωστο και δεν κανει παιχνιδια με τους πελατες του εχει και την αναλογη καλη αξιολογηση. ;) και στην ωρα του και η τιμη απαιχτη!!! ολα πηγαν οκ.

• Like 2

Τέλεια. Μεγεια. Εγω ακόμα περιμένω ενημέρωση...:/

Απο τη μια είναι κανονικο USB?

ναι απο την μια κανονικο USB και απο την αλλη αν κανεις το πλαστικο πανω και πισω εχει micro usb.

Ουυυ κόμπλε. Οπότε ένα αναμονή για το ένα κομμάτι που πήρα (μετάνιωσα που δεν έβαλα και ένα δεύτερο αλλα το micro USB είναι άχρηστο και φοβήθηκα μη τυχόν δεν έχει κανονικο usb)

• Like 1

οχι,αντιθετως ....ο συνδιασμος των 2 ειναι αυτο που το κανει καλο!πολλαπλες χρησεις....σε tablet,smartphone,laptop και αμεση συνδεση κινητου με υπολογιστη.(και 16gb αποθηκη)

• Like 2

οχι,αντιθετως ....ο συνδιασμος των 2 ειναι αυτο που το κανει καλο!πολλαπλες χρησεις....σε tablet,smartphone,laptop και αμεση συνδεση κινητου με υπολογιστη.(και 16gb αποθηκη)

Βασικά εννοουσα μου είναι άχρηστο σαν υποδοχη μιας και δεν έχω κάποια συσκευή με micro USB πλην μερικών gadget. Κατα τα αλλα είναι πανέξυπνη ιδέα και απο όσο ξέρω τα android υποστηρίζουν την εξωτερική αποθήκευση οπότε δε αυτή την τιμη λουκουμι...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...