Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σωστη η απορια σου.ισως φταιω εγω για την αναρτηση μου,σορρυ.Αλλα τα συγκεκριμενα κομματια ειναι συνηθως 1 , αντε 2 και δεν αποτελουν προσφορα για νεο θεμα( απο τα αδερφακια μαγαζια).Αν αξιζει η οχι,το κρινει οποιος το δει.ελπιζω να σε καλυψα με την απαντηση μου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερώτηση: Το τόπιν αυτό είναι για να ρωτάμε αν κάτι είναι προσφορά για το οποίο ενδιαφερόμαστε, ή για να δημοσιεύουμε προσφορές?

σωστη η απορια σου.ισως φταιω εγω για την αναρτηση μου,σορρυ.Αλλα τα συγκεκριμενα κομματια ειναι συνηθως 1 , αντε 2 και δεν αποτελουν προσφορα για νεο θεμα( απο τα αδερφακια μαγαζια).Αν αξιζει η οχι,το κρινει οποιος το δει.ελπιζω να σε καλυψα με την απαντηση μου.

Πράγματι το topic έχει βγεί εκτός θέματος αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μάλλον το αντίθετο. Εγώ τουλάχιστον, έχω βολευτεί, από την έστω και παράτυπη μετεξέλιξή του και το παρακολουθώ φανατικά.

Και βέβαια οφείλω και εγώ ένα ευχαριστώ στον dobro που μου δίνει την εντύπωση ότι όλη την ημέρα ψάχνει να βρει προσφορές για να μας τις παρουσιάσει.

• Like 6

ισως ειναι καιρος ο φιλος matrixx να φτιαξει ενα pinned θεμα για προσφορες τυπου lightning,1-2 κομματια,κτλ.(μια ιδεα ειναι)

ωστε να μην μπερδευονται οι συμφορουμιτες.......και ισως να φταιω και εγω γι'αυτο σε ενα ποσοστο.Σορρυ guys ,δεν ειχα τετοια προθεση.

• Like 3

ισως ειναι καιρος ο φιλος matrixx να φτιαξει ενα pinned θεμα για προσφορες τυπου lightning,1-2 κομματια,κτλ.(μια ιδεα ειναι)

ωστε να μην μπερδευονται οι συμφορουμιτες.......και ισως να φταιω και εγω γι'αυτο σε ενα ποσοστο.Σορρυ guys ,δεν ειχα τετοια προθεση.

Απο την ωρα που γραφεις λιγα κομματια ή ενα κομματι δεν υπαρχει μπερδεμα.Καλυτερα ετσι.

αστα αυτα, πηγες να μας παρουσιασεις σαν προσφορα το στοκ απο το μαγαζακι σου, σα δε ντρεπεσαι, σα δε ντρεπεσαι :P

Σοβαρα τώρα, η ιδεα σου είναι πολυ καλή για ενα pinned θεμα με προσφορες σε τελευταία κομμάτια, και οφείλω να πω πως εχεις εντοπίσει καταπληκτικές ευκαιρίες.  Βασικα οποτε βλεπω πως ποσταρεις εδω τρεχω να δω τι ειναι μήπως με ενδιαφερει, πρώτα μπαίνω εδώ και μετα βλέπω τα υπόλοιπα θέματα.

οπότε +1 απο μενα για ενα pinned θεμα με τελευταία κομμάτια

• Like 1

• Moderators

Εχω γραψει πριν 3 μηνες με την ιδια αφορμη:

:shifty:

Μια παρεμβαση.

Έχει γεμίσει αυτό το τοπικ με αρκετα ποστς μιας γραμμής - λινκ (χωρις λογια) στα οποία δεν εκφράζεται καμια απορία του συντάκτη αν αξίζει κάτι και ΑΝ είναι προσφορά. (Και καποια από αυτα μαλιστα είναι και 30% χαμηλοτερα από τις τιμες στην αγορα). Έχει γίνει απο τα πιο "οφτοπικ" θέματα. Όταν κάποιος ξέρει οτι έχει βρει μια προσφορά πρέπει να ανοίγει θέμα - δεν έχει θέση εδώ. Μονο αν δεν είναι σιγουρος ποσταρει εδώ εκθέτοντας την απορία του.

Στην αρχή του θέματος αναπτύχθηκε ο λογος ύπαρξης αυτου του τοπικ, παρακαλώ κάντε ενα κοπο να διαβάσετε:

http://www.insomnia.gr/topic/482222-βρήκα-κάτι-που-υποτίθεται-οτι-είναι-προσφορά-εί/?p=52282058#entry52282058

και

http://www.insomnia.gr/topic/482222-βρήκα-κάτι-που-υποτίθεται-οτι-είναι-προσφορά-εί/page-2?p=52282482#entry52282482

Περα από αυτό δεν εχω να προσθεσω κατι άλλο. Νέο τοπικ όπως το περιγράφετε δε νομιζω ότι υπαρχει λογος να γινει. Το να σπασει η ενοτητα στα 3 δεν θα προσφερει κατι. Ηδη το παρον τοπικ είναι "αρκετο", αλλα ανοιξε για συγκεκριμένους λογους που περιγράφονται σαφως στο #1, ασχετα αν καποιοι το χρησιμοποιουν (με επιχειρηματα παντως) καπως διαφορετικα.

Συνεχιζουμε οντοπικ. Οποιαδήποτε απορια σχετικα με την διαχειριση παρακαλω με pm συμφωνα με τους ορους χρησης.

Νυχτερινή ευκαιρία από mediamarkt αυτή η 40αρα Toshiba στα 349:

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/TOSHIBA-40L6353DG,99452,498527,731795.html?langId=-18&utm_medium=promo&utm_source=Tzamba_Vradines_Eukairies_2014-06-30&utm_campaign=Tzamba_Vradines_Eukairies_2014-06-30

Σκρουτζ επόμενη τιμή ένα κατοστάρικο ακριβότερη:

http://www.skroutz.gr/s/3371412/Toshiba-40L6353DG.html

Τί λέτε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ αν ειναι λαθος.....ενα απο τα ιδια,και τι εγινε ....συνηθισαμε φιλε μου..........αλλα αν ειναι προσφορα ωρας ....καλοριζικα :-)

πηρα τηλ μολις τωρα και θα μου ερθει σημερα η παραγγελια. οποτε ολα κομπλε δεν ηταν λαθος,,, :) 3 κομματια πηρα και λιγα ειναι...

δεν προλαβα γιατιο???????????

γιατι πηρε ο καθενας 4-5 κομματια και τελειωσαν επιτοπου.. :) τετοιες ευκαιριες δεν τις αφηνεις....

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...