Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι είναι αρκετά καλή η τιμή. Δεν είναι ΥΠΕΡπροσφορά, αλλά είναι πολύ τίμια τιμή για τίμιο τάμπλετ

Εγώ στη θέση σου θα το προτιμούσα σε αυτό το μπάτζετ.

ευχαριστω, το παρηγγειλα χθες και το περιμενω.....

Δημοσ.

Link.png Site: TP-LINK TL-PA4010PKIT AV500 Powerline Adapter with AC Pass Through Starter Kit €30,35 (με μεταφορικά και αντικαταβολή)

Link.png Site: Skroutz το επόμενο από €42 χωρίς μεταφορικά

Εγώ έριξα μια παραγγελία καλού κακού, το μαγαζί δεν το έχω ξαναδεί, όποιος ξέρει περισσότερα ας μας διαφωτίσει

Δημοσ.

Link.png Site: TP-LINK TL-PA4010PKIT AV500 Powerline Adapter with AC Pass Through Starter Kit €30,35 (με μεταφορικά και αντικαταβολή)

Εγώ έριξα μια παραγγελία καλού κακού, το μαγαζί δεν το έχω ξαναδεί, όποιος ξέρει περισσότερα ας μας διαφωτίσει

κάτι μου λεει οτι δεν ειναι κιτ... Αν ειναι σίγουρα και ισχύει η τιμή θα ήθελα ένα αλλα πολλά τα μεταφορικά (1/4 του ολικου κοστους)

Δημοσ.

κάτι μου λεει οτι δεν ειναι κιτ... Αν ειναι σίγουρα και ισχύει η τιμή θα ήθελα ένα αλλα πολλά τα μεταφορικά (1/4 του ολικου κοστους)

ναι από την εικόνα δείχνει να είναι μόνο ένα, αλλά ο τίτλος του τόσο στο site τους όσο και στο skroutz που το βάλανε λέει kit (όπως επίσης και στο mail της παραγγελίας μου)

τα μεταφορικά μου βγήκανε €3.5 - εσένα πώς σου βγήκανε τόσο?

Δημοσ.

^ ενα τηλεφωνο να κανετε (αλλο η φωτο και αλλο ο τιτλος)........στις 16/6 προσθεθηκε το μαγαζι (απο λαμια) στο σκρουτζ,μαλλον προσφορα γνωριμιας στο ευρυ κοινο μου μοιαζει.

οπως και μπαταριες ΑΑΑ

http://www.eurostores.gr/p.Alkalikes-Mpataries-Philips-PowerLife-AAA-LR3PC12C-12-Temachia.607820.html

• Like 1
Δημοσ.

ωραίος και έψαχνα μπαταρίες :P

ήθελα να πάρω τηλέφωνο αλλά είναι κλειστά το απόγευμα, θα τους ξαναπάρω αύριο

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι  http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4010p-av500-powerline-adapter-with-ac-pass-through-p-PER.612534'>http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4010p-av500-powerline-adapter-with-ac-pass-through-p-PER.612534????

Στα 25,10 άνευ μεταφορικών!!! 

Δημοσ.

Όχι, είναι αυτό Link.png Site: KIT όπως είπαμε και παραπάνω με τον paylidis

€45.88 χωρίς μεταφορικά

(μήπως κάποιος πρέπει να ανοίξει θέμα?  :rolleyes: )

• Like 1
Δημοσ.

Με τα μεταφορικά και τις μπαταρίες κάπως μου βγηκε στα 33+ (ισως επελεξα κατι περιεργο π.χ. ωρα παραδοσης)... Εδώ που τα λεμε θα ήθελα ενα κιτ αλλα αμφιταλαντευομαι γιατι με 29-30 εχουν παιξει και απο Αθήνα (οχι μεταφορικα)

Δημοσ.

δεν υπαρχει πουθενα η σειρα ME170C  ,ουτε στο γερμανικο τους σαϊτ ,αλλα ουτε  στην επισημη ASUS !

(ελληνικη πατεντα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...