Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω οτι είναι λίγο τραγικό το μαγαζί αλλά μου φαίνεται καλη η τιμή

SSD Crucial m500 240gb 97 euro

[urlxxxxxxxxxxxxxxxxxx[/url]

Επεξ/σία από Επισκέπτης
αφαιρεση λινκ - παλι αλλαξαν τιμη - 105 πηγε :)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω για τον δίσκο ίσως κάποιος να μας έλεγε κάποια πράγματα γιατί η τιμή όντως είναι εξαιρετική.

Αν σκεφτεί κανείς ότι πριν ένα εξάμηνο τόσο είχε ο 128 ssd.

• Moderators

Εδώ και 3 μηνες η τιμη του είναι εκει κοντα στα 100 (99-103) ευρω (δειτε ιστορικο σκρουτζ), δεν προκειται λοιπον για μια εξαιρετικη τιμη όπως γραφηκε παραπανω. Είναι μια εντελως κανονικη τιμη για το συγκεκριμενο προιον, πολύ φτηνοτερα παιζει εκτος Ελλαδας δυστυχως.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3878817_-m500-2-5-240gb-ssd-crucial.html

s1_pricetrend90.png

Εχουμε γραψει πολλες φορες για το προιον, μια αναζητηση θα βοηθησει. (ταχύτητες 450-500αναγνωση , 250-270 εγγραφη για οποιον δεν εχει χρονο)

• Moderators

Το μαγαζι παλι αλλαξε τιμη. 3η φορα σε 3 μερες. Γιατι συνεχιζετε αυτή την "διαφημιση" του; (το εβαλα σε εισαγωγικα επειδή φανταζομαι δεν το κανετε σκοπιμα :) )

• Moderators

Thomson 40FW3253 40 Ιντσες Full HD LED LCD απο το Afasia - 304€ με τα μεταφορικα

LINK

thomson-40-led-tv_800xx500_main2_1402986

• Ανακαλύψτε μία νέα πραγματικότητα, δείτε όλα τα μεγάλα αθλητικά events με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρακολουθήστε ταινίες όπως ακριβώς θα ήθελε να τις δείτε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, απολαύστε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά show σε χρώματα εξαιρετικής ποιότητας... και όλα αυτά από τον καναπέ του σαλονιού σας!!!
  • Η Thomson, από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην κατασκευή τηλεοράσεων, μας παρουσιάζει το μοντέλο 40FW3253. Προλάβετε!!! Σε μοναδική τιμή, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων...
  • Με οθόνη 40'' και ανάλυση (1920x1080) θα σας μεταφέρει τις πιο ζωντανές εικόνες, με εξαιρετική ποιότητα και με το ιδανικό μέγεθος. Ανακαλύψτε έναν καινούριο κόσμο με την εμπειρία Full HD.
  • Με ενσωματωμένη την τεχνολογία LED, αποδίδει καλύτερα και πλουσιότερα χρώματα σε σύγκριση με τις απλές LCD, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει υψηλότερη φωτεινότητα ακόμη και σε χώρους με πολύ φως.
  • Με τις εισόδους HDMI, VGA, COMPONENT και SCART που διαθέτει, μπορείτε άνετα να συνδέσετε τα πάντα!!! Τον υπολογιστή σας, το κινητό σας τηλέφωνο, το παλιό σας video player, την παιχνιδο-μηχανή των παιδιών, αλλά και οποιαδήποτε άλλη συσκευή διαθέτει παρόμοιες εξόδους και να μεταφέρετε εικόνα και ήχο στην τηλεόρασή σας χωρίς την παραμικρή απώλεια.
  • Στη θύρα USB μπορείτε να τοποθετήσετε το USB memory stick σας και να παρακολουθήσετε τις ταινίες σας ή να κάνετε εγγραφή της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς για να τη δείτε αργότερα !!!

Νομιζω αξιζει για καποιον που δεν εχει να διαθεσει περισσοτερα.

Καλα την ιδια 40" thomson το media markt δεν την ειχε πριν 3 μερες 249€ ;;;; δεν εχω λινκ αλλα το θυμαμε γιατι λεγαμε οτι ειναι ευκαιρια.αν κανω λαθος πειτε μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...