Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προς ενημέρωση επειδή κοιτούσα για κουτιά τώρα.

Το 750D έχει πέσει στα 140 (vision studio...με ebw δεν πολυασχολούμαι) ευρώ περίπου από τα 170 που είχε.

Δεν ξέρω αν θεωρείται προσφορά για αυτό το βάζω εδώ.

https://www.skroutz.gr/s/4153266/Corsair-Obsidian-750D.html

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.skroutz.gr/s/3918357/Cougar-Spike.html?from=account_notificationsτο cougar spike σε μείωση 24%, πλέον στα 16.5 ευρώ. αν κάποιος μπορεί να πάει να το πάρει από εκει και γλιτώσει τα μεταφορικά νομίζω πως είναι καλή προσφορά.

Εγω προλαβα!!! Αλλα δεν γραφει αν κανει για pstn?

Μου ηρθε ειδοπιηση οτι η παραγγελια μου ειναι ετοιμη για παραλαβη απο το καταστημα.

Λογω του οτι δεν ειναι αυτο που ηθελα τελικα, αν το χρειαζεται καποιος ας μου στειλει π.μ.

Μιλαω για το Link.png Site: tp-link 3420

Τροφοδοτικό Deer ATX 1000W (14cm Fan) 34,90€ απο το παμπλικ

(****Κατόπιν παραγγελίας Ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα εντός 3 εργάσιμων ημερών)

• Like 1

(****Κατόπιν παραγγελίας Ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα εντός 3 εργάσιμων ημερών)

Και συμφώνως με τα τσινέζικα μαθηματικά που δύο ίσον ένα μάλλον 500άρι θα είναι ^_^

11% "Samsung 840 Series Evo 750GB" στην κατηγορία Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι 346,80 € από 390,00 €

• Like 1

Καλύτερα να αποφύγεται αυτήν την μάρκα γιατί με τα ρεύματα δεν παίζουμε και δεν ρισκάρουμε τον εξοπλισμό μας σε πολύ κακής φήμης τροφοδοτικό.

Μπορεί κάποιος γνώστης του θέματος, να πει αν αξίζει όντως ή όχι, γιατί στα άλλα μαγαζιά η τιμή του είναι περίπου 2,5 φορές απάνω και από κριτικές στο e-shop π.χ., έχει πολύ καλές.

Όπως ειπώθηκε, καλό είναι να μην ρισκάρεις τον κατά πολύ ακριβότερο εξοπλισμό σου με ένα φτηνιάρικο τροφοδοτικό. Γιατί αν καεί το τροφοδοτικό λίγη η ζημιά. Αν πάρει στη λήθη και τα υπόλοιπα...;

• Like 1

Ποτε φθηνο τροφοδοτικο σε καλο συστημα.δεν ειναι κριμα εκει που εδωσες ποσα λεφτα να τσιγκουνευτεις το τροφοδοτικο που θα πρεπει να δινει σωστο και ποιοτικο ρευμα στο συστημα σου;το τροφοδοτικο ειναι απο τα βασικοτερα για εμενα παντως.και παντα μα παντα το pc μου με ups το δουλευω γιατι η δεη ειδικα τωρα το καλοκαιρι κανει τα ωραια της...

ΚΑι εγω ups ειχα βραχυκυκλωσε καηκε(η πλακετα του) και μου εκαψε τροφοδοτικο,μητρικη και καρτα γραφικων.Οποε εγω πλεον οχι ups αλλα μπριζα αντιυπερτασικη( εχω 2 ups και καθονται)>.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...