Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με μεγαλη επιφυλαξη(κατοπιν παραγγελειας) απο το ιδιο μαγαζι ,οπως οι αλλες μνημες (pc1) 91,18€

Geil EVO Corsa 16GB DDR3-1600MHz Dual Channel

http://www.skroutz.gr/s/1807140/Geil-EVO-Corsa-16GB-DDR3-1600MHz-Dual-Channel.html

τις παρήγγειλα και με πηρε ένας οχι και τόσο ευγενικός τυπος και μου έριξε άκυρο. Του είπα με τη σειρά μου να μου κάνει κάποια αντιπροταση σε αυτή την τιμή και αρνήθηκε οποτε τον ενημέρωσα οτι θα προβω σε αρνητική και λέγοντας "καλώς" μου έκλεισε το τηλέφωνο... 

Θενκς στον ήρωα dobro anyway!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικα ο giorginho ειχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ για το μαγαζι.....τεραστιο ακυρο και απο εμενα....

φιλε paylidis,μην σκας ...θα βρουμε αλλη καλυτερη προσφορα.....που θα παει θα βγουν και οι ddr4 και τοτε να δεις πτωση

τωρα...στα νεα του αλλου μαγαζιου (ενα απο τα ιδια δηλαδη) πλασιο

Transcend 4GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3 10666, 9-9-9, JM1333KLN-4G) 14,90€

τελιωσε πριν ακομη ξεκινησει

καρτα γραφικων Sapphire Radeon HD5450 512MB DDR3 PCIE HDMI 24€

bulk!

το μονο ισως που μπορει να στεκει,η τηλεοραση...LG LED 32'' 32LN5400 στα 239€

http://www.skroutz.gr/s/3206691/LG-32LN5400.html

η πιο φθηνη fullhd επωνυμη,αλλα περιμενω price match

και για να μην ξεχασω τους φοβερους επεξεργαστες ....ξεθαψανε και το Intel Pentium G640 2.8GHz στα 39€

ο οποιος ειναι περιπου 8% πιο αργος απο το 2020 που μας ακυρωσανε :mad:

Μιλαμε για τό ξεστοκαρισμα....οποιος θελει ας παραγγειλει........(δεν φερω καμια ευθυνη για το αποτελεσμα)

τις παρήγγειλα και με πηρε ένας οχι και τόσο ευγενικός τυπος και μου έριξε άκυρο. Του είπα με τη σειρά μου να μου κάνει κάποια αντιπροταση σε αυτή την τιμή και αρνήθηκε οποτε τον ενημέρωσα οτι θα προβω σε αρνητική και λέγοντας "καλώς" μου έκλεισε το τηλέφωνο... 

Θενκς στον ήρωα dobro anyway!

Εγώ πρόλαβα :P.Τις έστειλαν σήμερα με αντικαταβολή χωρίς μεταφορικά (το χωρίς το γράφω γιατί στο skroutz έλεγε 3€ ελάχιστο).Αρχίζουν να εφαρμόζουν το σύστημα public.

Btw στο skroutz δε το έχει καταγράψει στο ιστορικό των τιμών :unsure: .

• Like 1

Καλα σιγουρα θα προκειται για λαθο

Ρε παιδια προφανως προκειται για το τονερ.Αφου στην παραγγελια βγαζει βαρος 2.64 κιλα....

δλδ τελευταια κομματια=κατοπιν παραγγελιας=1 κομματι :X

δεν πειραζει ,τουλαχιστον sir ImPeCaBlE παραλαβες.............κατι ειναι και αυτο......καλοριζικες

πραγματι,στο ιστορικο δεν φαινεται.......λες και να περασε κανενας κομητης και το πηρε :-D :P

Ρε παιδια προφανως προκειται για το τονερ.Αφου στην παραγγελια βγαζει βαρος 2.64 κιλα....

στο chat μου ειπαν οτι προκειται για λαθος και θα ενημερωσουν το υπευθυνο πωλησεων.....δλδ μπαχαλο το μαγαζι :-D

το αποσυρανε :cry: :cry: :-D :-D :-D

• Like 1

Σορυ για το οφ τοπικ

@dobro

Συμφορουμιτη  η υπογραφη σου ειναι πολύ πετυχημένη. :-D  Εχει μερες που τη παρατηρησα και ηθελα να στο πω.

Και 2ον εισαι πολυ μεγάλη βοήθεια για το sub-forum των προσφορών. Απλά θελω να σου πω "Σε ευχαριστώ". :-)

• Like 2

Μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Μάλλον θα προτιμούσα το πιο επώνυμο σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Από την άλλη προσωπικά δουλεύω εδώ και χρόνια noname IP κάμερες από το ebay με κόστος ~30€ και δεν είχα ποτέ παράπονο.

στειλε με πμ καποιο λινκ απο καποια που δουλευεις και εισαι ευχαριστημενος, Ευχαριστω

Παιδιά, αν είναι ευκαιρίες βάλτε το λινκ δημόσια. Υπάρχει πολύς κόσμος που ψάχνει για καλές κινεζικές.

Το ο,τι μου έχουν βγει καλές εμένα δεν πάει να πει πως μπορεί να ισχύει ή να είναι ποιοτικό προϊόν. :P

Ενδεικτικό λινκ των μηχανημάτων που χρησιμοποιώ εγώ είναι αυτό. Δεν πρόκειται για προσφορά ή για κάποιο εξωπραγματικό deal. Απλά είχα πατήσει ip camera στο ebay και έπεσα σε αυτές τις PT (όχι Ζ) που μάλλον είναι απομιμήσεις των foscam αλλά δουλεύουν ρολόι! :)

Για δείτε:

Τιβι 42άρα LG 42LA660S (μέχρι την Κυριακή) + 24 άτοκες

529€

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-42LA660S,99452,498527,633806.html

Αν αξίζει ανοίγετε θέμα.

http://www.skroutz.gr/s/3085300/LG-42LA660S.html

• Like 1

NOTEBOOK LENOVO S500T ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 15.6", ΜΝΗΜΗ 4 GB, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ INTEL CORE I3 3217U, ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 500 GB ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ WINDOWS 8  399€ Τιμή Crazy Weekend,με κωδικο:NBLN29   cosmodata(το ειχε ξαναβγαλει στα 391, για οσους δεν το προλαβαν τοτε)

NOTEBOOK LENOVO S500T ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 15.6", ΜΝΗΜΗ 4 GB, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ INTEL CORE I3 3217U, ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 500 GB ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ WINDOWS 8  399€ Τιμή Crazy Weekend,με κωδικο:NBLN29   cosmodata(το ειχε ξαναβγαλει στα 391, για οσους δεν το προλαβαν τοτε)

κρατηστε μικρό καλάθι και αν μπορείτε πηγαινετε να το παρετε απο εκει... Μία περασμένη φορά που ξαναεπαιζε ήταν χωρις την αφή και χωρίς λογισμικό παρόλο που αναφερόταν ρητά επι 24+ ώρες...

Καλή τιμούλα σε κάθε περίπτωση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...