Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια, μιλατε σοβαρα; Χρεωνει ο οτε αναγνωριση κλησεων;  1 ευρω; Σοβαρα; Και τολμαει και το υπολογιζει στα εξοδα παγιου;;; :whistle:

φυσικά τη χρεώνει και δεν εννοειται οτι ειναι σε κάποιο πακέτο πλήν αυτών με Isdn...

ουαν χαντρεντ γιαρσ μπακ λεμε... 1,6 το μήνα νομίζω βγαίνει με το φπα...

Δημοσ.

πως το βλεπεις λεει τιποτα? απ οτι το ειδα καλη σχετικα αναλυση με 1gb ram και 10΄΄ οθονη σε τετοια τιμη καλο φαινεται...μονο η μαρκα με χαλαει αλλα  τετοια χαρακτηριστικα και ιντσες σε τετοια τιμη δεν βρισκεις...

Mε μια γρήγορη αναζήτηση (ψάχνω και εγώ για tablet) δεν υποστηρίζει play store ....

Δημοσ.

Mε μια γρήγορη αναζήτηση (ψάχνω και εγώ για tablet) δεν υποστηρίζει play store ....

ναι το ειδα και εγω...γενικα πως το βλεπεις αξιζει η μαζευουμε μερικα λεφτα ακομα και περνουμε κατι πιο αξιολογο?? (βασικα κατι αξιολογο για 10΄΄ θελει αρκετα παραπανω απο 89 ευρω)....

Δημοσ.

φυσικά τη χρεώνει και δεν εννοειται οτι ειναι σε κάποιο πακέτο πλήν αυτών με Isdn...

Εχω παθει πολιτιστικό σοκ αυτη τη στιγμη! :blink:

• Like 1
Δημοσ.

ναι το ειδα και εγω...γενικα πως το βλεπεις αξιζει η μαζευουμε μερικα λεφτα ακομα και περνουμε κατι πιο αξιολογο?? (βασικα κατι αξιολογο για 10΄΄ θελει αρκετα παραπανω απο 89 ευρω)....

Ψάχνω για 8άρι, αλλά είδα το 89€ και μου καλοάρεσε!!!

Πήρε ο αδερφός μου το onda V819 mini, και εκεί που λέω να το πάρω, μου πετάει έχω πρόβλημα με το wifi, δεν πιάνει καλά κτλ..

Γλυκοκοιτάζω το νεξους 7 αλλά θέλω 8άρα οθόνη.....

Δεν ξέρω, έχω καταμπερδευτεί!!! 

• Moderators
Δημοσ.

ρε παιδια, μιλατε σοβαρα; Χρεωνει ο οτε αναγνωριση κλησεων;  1 ευρω; Σοβαρα;

Καταρχας να ζητησω η οποιαδήποτε κουβεντα για αυτή την "προσφορα" του ΟΤΕ, στο ειδικο τοπικ που εδωσε από την αρχη συμφορουμιτης, μιας και εχουν αναφερθεί (αν διαβασετε εκει θα καταλάβετε) πολλα και διαφορετικα πραγματα στην ιδια τιμη με εξτρα ή όχι χρεωσεις. Δεν υπαρχει μια συγκεκριμενη προσφορα, και επιπλεον όπως όλα δειχνουν είναι ανεπισημη και όχι καπου αναρτημενη. Για το αν αξιζει η όχι, υπαρχει εδώ και μερες σχετικη κουβεντα στο παραπανω τοπικ, αλλα και από πιο πριν σε ένα ακομα που δινεται στο 1ο. Εκει λοιπον θα εχουν πιο καλα τη θεση τους τα σχετικα ερωτήματα και αποψεις.

2. Η αναγνωριση ποτε δεν επαψε να χρεωνεται στον ΟΤΕ, όπως μπηκε ως νεα τεχνολογια πριν 10ποσα χρονια με επιπλέον χρεωση, ετσι παρεμεινε μεχρι σημερα και την πληρωναμε/πληρωνουμε οσοι ειμαστε εκει.

Η τιμη της είναι (όπως επισης ηδη εχει γραψει παραπανω συμφορουμιτης), 1.23€ τελικη ανα μηνα, (1€/μηνα χωρις ΦΠΑ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...