Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει "ενσωματωμενο" φλας στο σωμα.

Προφανως και εχει στο κουτι το μικρο εξωτερικο φλασακι που βαζουν σε ολες τις ΝΧ χωρις ενσωματωμενο φλας...

http://www.samsung.com/gr/consumer/camera-camcorder/smart-cameras/nx-cameras/EV-NX210ZBSBPL-spec

(εκτος αν ειναι τπτ ανοιγμενο κουτι απο το μαγαζι και το αφαιρεσαν ξερω γω)

Δημοσ.

Παιδια καθαρα απο θεμα τιμης,λενε τιποτο αυτα τα 2?

TRANSCEND TS256GSSD340 SSD340 256GB 2.5'' SSD SATA3 106.90KINGSTON DTM30/64GB DATATRAVELER MINI 64GB USB3.0 SILVER/GREY 24.90

ενταξει,προφανως και δεν θα ειναι πυραυλοι με τις επιδοσεις τους αλλα και ο δισκος και το στικακι εχουν καλες χωρητικοτητες και τιμη.

Δημοσ.

Παιδια καθαρα απο θεμα τιμης,λενε τιποτο αυτα τα 2?

TRANSCEND TS256GSSD340 SSD340 256GB 2.5'' SSD SATA3 106.90KINGSTON DTM30/64GB DATATRAVELER MINI 64GB USB3.0 SILVER/GREY 24.90

ενταξει,προφανως και δεν θα ειναι πυραυλοι με τις επιδοσεις τους αλλα και ο δισκος και το στικακι εχουν καλες χωρητικοτητες και τιμη.

Το δεύτερο το έχω πάρει εγώ... είναι αρκετά γρήγορο και απίστευτα μικρό... μπαίνει σε κάθε USB χωρίς πρόβλημα και αυτό και μόνο το κάνει μοναδικό σαν αγορά!!!

Δημοσ.

Δεν αξίζει λέτε? Η τιμή είναι απλά απίστευτη για 40άρα..

Στο τσαφ είμαι να την πάρω..

¨Εχω την 32άρα κανα 6μηνο και είναι super πάντως!

• Moderators
Δημοσ.

που εισαι εσυ χαμενος μωρε?

ας το μεταφερει ο matrixx,να εχει και λιγη δουλεια να κανει να μην καθεται :P

Done.

(αυτό το Σ/Κ μεχρι και λασπη εφτιαξα, χτίσιμο, σοβάτισμα, το να μεταφερω ένα τοπικ είναι το ευκολοτερο :) )

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά αυτή η σκούπα, για απλές δουλειές  (κυρίως αυτοκίνητο) λέει τπτ?

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-03552B49-1CB41272/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=11717

Την έχει κανείς?

Την εχω εγω(την ειχε βγαλει παλι περισυ).

Μια χαρα ειναι.Καθαρισα 2 σαλονια και εγιναν σουπερ(μου ζητουσαν 100 ευρω εκαστο).

Τα κακα:Καταρχας εχει λιγα φιλτρα(1 η 2 για στεγνο/υγρο) οχι καλης ποιοτητας και ακριβα αν τα αγορασεις απο την αντιπροσωπεια.

Επισης δεν εχει συστημα παροχης του καθαριστικου υγρου(μονο ρουφαει) οποτε θα πρεπει να ψεκαζεις με το υγρο ανεξαρτητα και μετα να ρουφας με τη σκουπα.

Επισης αν δε βιαζεσαι εβγαλε αργοτερα(και αρα θα ξαναβγαλει) το ιδιο μοντελο με ανοξειδωτο καδο με επιβαρυνση + 5 η 10 ευρω(55 η 60 ευρω).Αρα αν δε βιαζεσαι περιμενε λιγο και παρε το καλυτερο μοντελο αλλιως βουρ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...