Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνει κάτι νερά τελευταία το τροφοδοτικό μου (για Acer lap) και ήρθε τούτη εδώ η προσφορά (ή "προσφορά") από 20 στα 12.

Είναι προσφορά χωρίς "" ;

Λέει να το τσιμπήσω ή κρίμα τα 12;

Δημοσ.

Μου κάνει κάτι νερά τελευταία το τροφοδοτικό μου (για Acer lap) και ήρθε τούτη εδώ η προσφορά (ή "προσφορά") από 20 στα 12.

Είναι προσφορά χωρίς "" ;

Λέει να το τσιμπήσω ή κρίμα τα 12;

Γιατι εχω την εντύπωση οτι ειναι λιγα τα Watt που δίνει;

Δημοσ.

Έτσι όπως το θέτεις ναι... Συνήθως γράφουν και W πάνω...

Εμενα ειναι κάπου 85 απο οτι θυμάμαι για αυτό τα 40 μου έκαναν εντύπωση!

Δημοσ.

Όχι δεν μου γράφει w.

Αλλά έναν της acer που βρήκα στο e shop γράφει 65.

Τώρα αν πούμε ότι τον παίρνω, δεν θα φορτίζει καθόλου ή θα φορτίζει αργά αργά;

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Όχι δεν μου γράφει w.

Αλλά έναν της acer που βρήκα στο e shop γράφει 65.

Τώρα αν πούμε ότι τον παίρνω, δεν θα φορτίζει καθόλου ή θα φορτίζει αργά αργά;

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Δε ξέρω για να ειμαι ειλικρινής... Ας απαντήσει κάποιος άλλος ή άνοιξε ένα θέμα για να αποφύγουμε το Highjack εδω...

Δημοσ.

Θα φορτίζει, αλλά θα θερμαίνεται αρκετά (μόνο για netbook αξίζει). Δώσε κάνα 10ρικο παραπάνω και πάρε κάποιο στα 90w να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

για το asus 1000h θα κανει αυτο ρε παιδια;εχω φαει 3

μεχρι τωρα κ ακομα την βγαζω με το μαμα με μονωτικη στο καλωδιο.εοισης ψαχνει εναες φιλος μου για το lg x110.αν γνωριζει καποιος να το παραγγειλω κ για τους 2.

Δημοσ.

^ τι σκαμ ρε,μια χαρά είναι το site, έμπιστο και το σύστημά του πιο έμπιστο από paypal.

Ο πωλητής από την άλλη ανύπαρκτος, τα λεφτά σου δε θα τα χάσεις μεν, αλλά το χρόνο σου απ' την άλλη σίγουρα.

Δημοσ.

χμμμμμμμμμμμμμμμμμ

scam?

τι παιζει με αυτο το σιτε?

http://www.aliexpress.com/item/freeshipping-lenovo-S650-mini-VIBEX-Quad-core-4-7-4-7-Inch-Gorilla-Glass-1GB-RAM/1847279876.html

Ειναι σαν το ebay και πολυ φθηνοτερο,καθως εχει αποκλειστικα προιοντα απο Κινα.Βλεπεις αξιολογησεις πωλητων και αγοραζεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...