paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 χαχα Φίλε μου πραγματικά απορώ αν στα 3220 post που έχεις δημοσιεύσει στο forum βοηθάνε τους χρήστες ή απλά τους μπερδεύουν περισσότερο. Εξηγώ: Όταν μιλάμε για laptop επιδόσεων για τι laptop μιλάμε ακριβώς? Εγώ πιστεύω πάντως ότι μιλάμε για laptop με ισχυρό επεξεργαστή και αν ενδιαφερόμαστε για γκαμινγ σαφώς και με ισχυρή κάρτα γραφικών. Τι από τα 2 έχει το dell ? Αν μου συγκρίνεις τον 4700MQ με τον 3537U πες το μου για να πάω να διαγραφώ απο το forum. Μου συγκρίνεις την 750m με την 8730m ?? Axx Αν τώρα είσαι από αυτούς που πιστεύουν στην ποιότητα κατασκευής ένα έχω να πώ. Apple & Sony Είναι αθάνα σκυλιά κλπ κλπ Και εγώ γούσταρα ωραίο κινητό και τα έσκασα και πήρα apple, όταν όμως σκέφτεσαι value for money επιδόσεις πας σε Msi , Asus , acer , lenovo Συγνώμη αν στα έπριξα αλλα να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. ο dell αξίζει μόνο εάν ενδιαφέρεσαι για αυτονομία και κάποιες ελάχιστες επιδόσεις. ΥΓ: 3537U έχει ακριβώς τις μισές επιδόσεις απο έναν 4700mq Το αν έχω βοηθήσει ή όχι κάποιους ασε να το κρίνουν αυτοί. Το λάπτοπ ο φυσιολογικος χρήστης δε το παίρνει για gaming. Ετσι το συγκεκριμένο το κρίνω σα σύνολο και το Msi δεν αξίζει καθώς και ακριβότερο είναι, και απο εξωτερικό, και δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, και θα τρεχεις με την εγγύηση... Τέλος για να λες ότι η συγκεκριμένη σειρά της dell δεν είναι καλη και για να θεωρείς τα Sony laptop καλα μάλλον απεχεις πολλά χρόνια απο το παιχνίδι των λάπτοπ και πρεπει να το προσεξείς.. Για αυτό λοιπόν μη μπερδεύεις περισσότερο με ακριβότερα μοντέλα απο εξωτερικό που ο μέσος χρήστης που θα έπαιρνε το κόκκινο dell ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το αν έχω βοηθήσει ή όχι κάποιους ασε να το κρίνουν αυτοί. Το λάπτοπ ο φυσιολογικος χρήστης δε το παίρνει για gaming. Ετσι το συγκεκριμένο το κρίνω σα σύνολο και το Msi δεν αξίζει καθώς και ακριβότερο είναι, και απο εξωτερικό, και δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, και θα τρεχεις με την εγγύηση... Τέλος για να λες ότι η συγκεκριμένη σειρά της dell δεν είναι καλη και για να θεωρείς τα Sony laptop καλα μάλλον απεχεις πολλά χρόνια απο το παιχνίδι των λάπτοπ και πρεπει να το προσεξείς.. Για αυτό λοιπόν μη μπερδεύεις περισσότερο με ακριβότερα μοντέλα απο εξωτερικό που ο μέσος χρήστης που θα έπαιρνε το κόκκινο dell ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Βρε φιλε δεν σου παω κοντρα. Ουτε τον εξυπνο προςπαθω να παιξω. Αλλα οπως λες οτι ο μεσος χρηστης δεν θα καταλαβει την διαφορα εγω σου λεω οτι ο μεσος χρηστης ειναι αυτος που θα το λειωσει και θα το κρατησει 5ετια ++ . Μην μου πεις οτι ουτε τοτε θα καταλαβει την διαφορα. Για τα sony αναφερω οτι ειναι ποιοτικα σε κατασκευη ουτε δυνατα ειπα οτι ειναι ουτε φτηνα. Για να ληγει το θεμα θα σε παρακαλουσα οταν συμβουλευεις ατομα που πιθανον δεν ξερουν πια καρτα γραφικων και πιο cpu ειναι δυνατη και πια αδυναμη να ειςαι αμερολυπτος και να αναφερεις τα θετικα και τα αρνητικα καθε μοντελου καθως και τις διαφορες τους. Το να πετας ενα ακυρο μην μπερδεουμε την π με την βουρτσα το μονο που καταφερνει ειναι να ριχνει την ποιοτητα του insomnia Sorry για τα ορθογραφικα ειμαι mobile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Άσχετα αν μιλάμε spec wise ή όχι, για πολλούς τα 2 χρόνια on site αρκούν για να βγάλουν έξω από το παιχνίδι το msi. Από εκεί και πέρα το vfm έχει και την υποκειμενική πλευρά του. Προσωπικά κοστολογώ αρκετά χαμηλότερα από τα 120 ευρώ τη διαφορά στις επιδόσεις της cpu και gpu ανάμεσα στα δύο μηχανάκια. Και για να το κάνω ακόμα πιο προσωπικό μιας και το ψάχνω για μία φίλη, όποιος έχει πρόταση αντίστοιχων specs με προτεραιότητα την αξιόλογη εγγύηση (aka από Ελλάδα ή από αλλού αλλά που να καλύπτεται από την επίσημη αντιπροσωπία), brand-name και οθόνη, σε ίδια ή χαμηλότερη τιμή, μετά χαράς να την δω μιας και θα με ξελασπώσει. Εδω θα συμφωνησω, δεν θα σου πω ποτε να θυσιασεις την εγγυηση σου απο Ελλαδα. Σε αυτο που θα διαφωνησω ειναι οτι λες οτι η 120€ διαφορα δεν δικαιολογει τις σχεδον διπλασιες επιδοσεις σε cpu gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Βρε φιλε δεν σου παω κοντρα. Ουτε τον εξυπνο προςπαθω να παιξω. Αλλα οπως λες οτι ο μεσος χρηστης δεν θα καταλαβει την διαφορα εγω σου λεω οτι ο μεσος χρηστης ειναι αυτος που θα το λειωσει και θα το κρατησει 5ετια ++ . Μην μου πεις οτι ουτε τοτε θα καταλαβει την διαφορα. Για τα sony αναφερω οτι ειναι ποιοτικα σε κατασκευη ουτε δυνατα ειπα οτι ειναι ουτε φτηνα. Για να ληγει το θεμα θα σε παρακαλουσα οταν συμβουλευεις ατομα που πιθανον δεν ξερουν πια καρτα γραφικων και πιο cpu ειναι δυνατη και πια αδυναμη να ειςαι αμερολυπτος και να αναφερεις τα θετικα και τα αρνητικα καθε μοντελου καθως και τις διαφορες τους. Το να πετας ενα ακυρο μην μπερδεουμε την π με την βουρτσα το μονο που καταφερνει ειναι να ριχνει την ποιοτητα του insomnia Sorry για τα ορθογραφικα ειμαι mobile Σεβαστή η άποψη σου αλλα διαφωνώ σε πολλά σημεία. Ας μη χαλάμε όμως το θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) το e-shop.gr έχει σε προσφορά SSD SATA3,την συγκεκριμένη εταιρία MUSHKIN σε 120gb και 240gb 120GB = 59€ 240GB = 124€ Αξίζουνε;Την εταιρία δεν την ξέρω,είχα δει κάτι rams παλιά.Εσείς αν έχετε κάποια εμπηρία. http://www.legitreviews.com/mushkin-chronos-mx-120gb-ssd-review_1939/5 από αυτό το review φαίνεται να είναι εντάξει και να χτυπάει τα μοντέλα. Από την άλλη διάβασα και αυτούς στο eshop που είναι ότι να ναι τα σχόλια,και μπερδευόμαι. Είναι στα μεγέθη που ψάχνω,αλλά κυρίως στα 240< κοιτάω να πάρω κάτι.Θα ήθελα τον samsung 840 αλλά σε αυτή την τιμή δεν τον βρίσκεις,βασικά δεν βρίσκεις κανέναν με αυτά τα χρήματα. GIGABYTE GA-Z68AP-D3 θα έχει πρόβλημα ο sandforce με την μητρική μου; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ο μεγάλος δεν φαίνεται να είναι προσφορά http://www.skroutz.gr/s/2698114/Mushkin-Chronos-Deluxe-7mm-240GB.html Επίσης ο 840 έχει 7€ παραπάνω, τι εννοείς δε βρίσκεις κανέναν σ αυτά τα λεφτά; http://www.skroutz.gr/s/3731573/Samsung-840-Series-Evo-250GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ο μεγάλος δεν φαίνεται να είναι προσφορά http://www.skroutz.gr/s/2698114/Mushkin-Chronos-Deluxe-7mm-240GB.html Επίσης ο 840 έχει 7€ παραπάνω, τι εννοείς δε βρίσκεις κανέναν σ αυτά τα λεφτά; http://www.skroutz.gr/s/3731573/Samsung-840-Series-Evo-250GB.html ο evo ειναι το μικρό τους κομμάτι,το πραγματικό θηρίο είναι ο pro.. --- Πιο πολύ σαν μάρκα θέλω να μου πείτε για τον SSD που έδειξα,όχι να πιάσουμε τα συγκριτικά μη ξεφύγουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Για τη Mushkin ρωτάς; Μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Για τη Mushkin ρωτάς; Μια χαρά είναι. ναι.Είναι αξιόπιστη εταιρία; ή θα πάρω τον σκληρό και θα μου βγει off όπως διάβασα κάποια σχόλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos1550 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) [smart TV] SONY KDL-40R480BB 379€ @MediaMarkt Παιδιά καλημέρα, έχει κάποιος άποψη για τη συγκεκριμένη? https://www.skroutz.gr/s/4452733/Sony-KDL-40R480B.html Σαν τιμή σίγουρα είναι προσφορά (379€ στο MM με δεύτερη χαμηλότερη τα 489€ αυτή τη στιγμή) Το θέμα είναι, για χρήση ως pc monitor (gaming / browsing άντε και καμιά σειρά/ταινία (αλλά συνήθως σε SD) και ελάχιστα ως TV) θα λέει τίποτα ή θα μου βγουν τα μάτια (στο gaming τουλάχιστον)? Βασικό είναι το budget να μην ξεφύγει από τα 350-400€, και εννοείται ότι σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένω να βρω τη super-duper TV. Το μόνο review που βρήκα είναι αυτό εδώ http://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/sony-kdl-40r480b-kdl-40r480-p18795/test.html το οποίο την ψιλοθάβει Edit: Ήδη έγινε price-match κι από άλλα 5-6 σκρουτζομάγαζα Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από panos1550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 το e-shop.gr έχει σε προσφορά SSD SATA3,την συγκεκριμένη εταιρία MUSHKIN σε 120gb και 240gb .... Μεταφερθηκε εδώ αφου δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Απο Site: Κωτσο Laptop Lenovo G505 με επεξεργαστή AMD E1-2100(1.00 GHz), μνήμη 4 GB, σκληρό δίσκο 500 GB και κάρτα γραφικών AMD HD 8570M 1 GB. τιμη: 339euro Το πιο φθηνο με ανεξαρτητη καρτα γραφικων (νομιζω), αλλα δεν ξερω αν αξιζει και γι'αυτο ζηταω τη βοηθεια σας...(στο topic των laptop ψαχνουν πολλοι στα 300-400ευρο).Αυτο που με προβληματιζει ειναι ο ενας χρονος εγγυησης... Φυσικα καθε εναλλακτικη προταση ειναι ευπροσδεκτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nfr0ntier Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Για δές και αυτό. http://bit.ly/R71V5O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τραγικός επεξεργαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μεταφερθηκε εδώ αφου δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα προσφορα. νόμιζα ότι το έχασα το θέμα.. --- Τελικά περί του SSD που έδειξα ξέρει κανείς; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.320855 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις