Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

europe.oppostyle.com/12-n1 αξιζει σαν προσφορα?

Ποιο,που,πως,ποτε?

Πες μας που το βρηκες τοσο και τις τιμες του ανταγωνισμου ωστε να δουμε αν ειναι προσφορα η οχι.

Θα το μαντεψουμε αν ειναι προσφορα?

Σου εγραψα κατι παραπανω αν το διαβασεις κι απαντησεις σωστα μονο τοτε μπορω να σε βοηθησω.

Αυτό, που κάποιοι το παίζετε "έξυπνοι" χωρίς καν να δείτε τι ρωτάει ο άλλος είναι φοβερό.

Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος. Δεν άνοιξε θέμα!

Και στην τελική το συγκεκριμένο θέμα λέγεται "Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;".

Άμα δεν έχετε ιδέα για το προιόν που ρωτάει απλά προσπεράστε.

Πάρε λοιπόν μερικά link για να μας πεις αν αξίζει:

Link.png Site: skroutz

Link.png Site: idealo.co.uk

Link.png Site: idealo.de

Για να μην κουράσω σε ενημερώνω λοιπόν ότι όλα τα Oppo πωλούνται από το Link.png Site: site τους και από κάποιους ανεξάρτητους πωλητές σε amazon, ebay που συνήθως σε "γδύνουν".

Πριν από μια εβδομάδα έκανε 450ε το 16αρι. Και απ'ότι λέει έχει 80ε κάτω μέχρι τις 25/4.

Τώρα αν θα παραμείνει η τιμή εκεί και μετά, μόνο η Oppo το ξέρει, μιας και βγαίνει το Find 7 και το Find 7a που είναι ανώτερα σε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά από το Ν1 αλλά πιο μαζεμένα τηλέφωνα και με μικρότερες οθόνες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό, που κάποιοι το παίζετε "έξυπνοι" χωρίς καν να δείτε τι ρωτάει ο άλλος είναι φοβερό.

Και στην τελική το συγκεκριμένο θέμα λέγεται "Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;".

Την εξυπναδα που την ειδες ρε μεγαλε που ρωτησα το παλικαρι να μας πει τιμες ανταγωνισμου?

Μαλλον εσυ πας να το παιξεις εξυπνος μ'αυτα που λες.

Φτιαξε/διορθωσε/βρες τα σωστα links τα οποια θα εχουν το κινητο και την τιμη του κινητου και μετα να σου πουμε ευχαριστως αν ειναι προσφορα κι αν αξιζει ν'ανοιχθει θεμα.

Αν δεν γνωριζεις απλα το προσπερνας κι ολα καλα. ;)

• Like 1

Την εξυπναδα που την ειδες ρε μεγαλε που ρωτησα το παλικαρι να μας πει τιμες ανταγωνισμου?

Μαλλον εσυ πας να το παιξεις εξυπνος μ'αυτα που λες.

Φτιαξε/διορθωσε/βρες τα σωστα links τα οποια θα εχουν το κινητο και την τιμη του κινητου και μετα να σου πουμε ευχαριστως αν ειναι προσφορα κι αν αξιζει ν'ανοιχθει θεμα.

Αν δεν γνωριζεις απλα το προσπερνας κι ολα καλα. ;)

Μα χάνεις όλο το νόημα.

Αυτό σου εξηγώ. Το κινητό πωλείται μόνο από το site της Oppo γι'αυτό και όλα τα λινκ που παρέθεσα δεν το εμφανίζουν σαν αποτελέσμα.

Οπότε το παιδί που το έψαχνε δεν έχει κάπου να το δει συγκριτικά.

Εκτός και αν θεωρείται πχ Link.png Site: αυτό συγκριτική τιμή.

Επίσης ρώτησε αν είναι προσφορά. Αν ήξερε 5-6 διαφορετικά μαγαζιά για να το αγοράσει δεν μπορούσε από μόνος του να δει τις διαφορές τιμής;

Επαναλαμβάνω για να τελειώσει κάπου αυτό, ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι(τουλάχιστον έτσι όπως καταλαβαίνω εγώ) για να βοηθήσει κάποιους να δουν αν κάτι είναι προσφορά.

Οπότε αν υπάρχουν κάποια λινκ απο μαγαζιά ανταγωνιστικά που γνωρίζεις ότι το έχουν φθηνότερα, μπορείς να τα παραθέσεις.

• Like 2

Μα χάνεις όλο το νόημα.

Αυτό σου εξηγώ. Το κινητό πωλείται μόνο από το site της Oppo γι'αυτό και όλα τα λινκ που παρέθεσα δεν το εμφανίζουν σαν αποτελέσμα.

Οπότε το παιδί που το έψαχνε δεν έχει κάπου να το δει συγκριτικά.

Εκτός και αν θεωρείται πχ Link.png Site: αυτό συγκριτική τιμή.

Επίσης ρώτησε αν είναι προσφορά. Αν ήξερε 5-6 διαφορετικά μαγαζιά για να το αγοράσει δεν μπορούσε από μόνος του να δει τις διαφορές τιμής;

Επαναλαμβάνω για να τελειώσει κάπου αυτό, ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι(τουλάχιστον έτσι όπως καταλαβαίνω εγώ) για να βοηθήσει κάποιους να δουν αν κάτι είναι προσφορά.

Οπότε αν υπάρχουν κάποια λινκ απο μαγαζιά ανταγωνιστικά που γνωρίζεις ότι το έχουν φθηνότερα, μπορείς να τα παραθέσεις.

Μαλλον εσυ χανεις το νοημα και δεν εχεις καταλαβει καθολου για ποιο λογο υπαρχει το συγκεκριμενο θεμα.

Εδω βαζουμε ενα προιον(ή υπηρεσια ενιοτε) το οποιο δεν γνωριζουμε αν ειναι προσφορα και αν αξιζει ν'ανοιξουμε θεμα.

Αν το κινητο πωλειται ΜΟΝΟ απο το site της oppo δεν μπορουμε να εχουμε ενα μετρο συγκρισης τιμων με τον ανταγωνισμο οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο εως αδυνατον να πουμε αν υπαρχει προσφορα ή αν αξιζει ν'ανοιξουμε θεμα.Συμπερασμα λοιπον εχουμε και λεμε οτι αν δεν υπαρχει ανταγωνισμος(τιμων) κανεις δεν μπορει να γνωριζει αν ενα προιον ή υπηρεσια ειναι προσφορα.

Με αυτα που εχω αναφερει εως τωρα και με τα δεδομενα που εχουμε εγω προσωπικα δεν μπορω να πω αν υπαρχει προσφορα και αν αξιζει ν'ανοιχθει θεμα........αν τωρα εσυ μπορεις να μας πεις μπορεις πολυ απλα να το κανεις και να πεις την αποψη σου και οχι να κανεις μια αστοχη παρατηρηση.

• Like 1

Μαλλον εσυ χανεις το νοημα και δεν εχεις καταλαβει καθολου για ποιο λογο υπαρχει το συγκεκριμενο θεμα.

Εδω βαζουμε ενα προιον(ή υπηρεσια ενιοτε) το οποιο δεν γνωριζουμε αν ειναι προσφορα και αν αξιζει ν'ανοιξουμε θεμα.

Αν το κινητο πωλειται ΜΟΝΟ απο το site της oppo δεν μπορουμε να εχουμε ενα μετρο συγκρισης τιμων με τον ανταγωνισμο οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο εως αδυνατον να πουμε αν υπαρχει προσφορα ή αν αξιζει ν'ανοιξουμε θεμα.Συμπερασμα λοιπον εχουμε και λεμε οτι αν δεν υπαρχει ανταγωνισμος(τιμων) κανεις δεν μπορει να γνωριζει αν ενα προιον ή υπηρεσια ειναι προσφορα.

Με αυτα που εχω αναφερει εως τωρα και με τα δεδομενα που εχουμε εγω προσωπικα δεν μπορω να πω αν υπαρχει προσφορα και αν αξιζει ν'ανοιχθει θεμα........αν τωρα εσυ μπορεις να μας πεις μπορεις πολυ απλα να το κανεις και να πεις την αποψη σου και οχι να κανεις μια αστοχη παρατηρηση.

Αρχικά να σε ενημερώσω ότι αν διάβαζες λίγο καλύτερα έχω ήδη απαντήσει..

Για να μην κουράσω σε ενημερώνω λοιπόν ότι όλα τα Oppo πωλούνται από το Link.png Site: site τους και από κάποιους ανεξάρτητους πωλητές σε amazon, ebay που συνήθως σε "γδύνουν".

Πριν από μια εβδομάδα έκανε 450ε το 16αρι. Και απ'ότι λέει έχει 80ε κάτω μέχρι τις 25/4.

Τώρα αν θα παραμείνει η τιμή εκεί και μετά, μόνο η Oppo το ξέρει, μιας και βγαίνει το Find 7 και το Find 7a που είναι ανώτερα σε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά από το Ν1 αλλά πιο μαζεμένα τηλέφωνα και με μικρότερες οθόνες.

Προσφορά λοιπόν τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει, μιας και δεν πωλείται κάπου φθηνότερα. Αλλά για το αν αξίζει είπα στο παραπάνω ποστ ότι βγαζει καινούρια κινητά οπότε μπορεί να δούμε παρόμοια τιμή στο κοντινό μέλλον.

Όσον αφορά τις υποδείξεις σου για το λόγο ύπαρξης του θέματος και το τι πρέπει να γράφει κάποιος που θέλει να δει αν κάτι είναι προσφορά έχω να σου απαντήσω με ερώτηση.

Τι διαφορά έχει αυτό το ποστ που κατ'εσέ είχε ελλιπείς πληροφορίες...

europe.oppostyle.com/12-n1 αξιζει σαν προσφορα?

...από το δικό σου που τυχαία ήταν και το 1ο στο συγκεκριμένο θέμα;

Ας κανω την αρχη..........αξιζει το συγκεκριμενο...........και αν ναι ειναι προσφορα?

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.701758&sid=1''>http://www.e-shop.gr/product?id=PER.701758&sid=1'>http://www.e-shop.gr/product?id=PER.701758&sid=1

• Like 1

Herthan,κι εγώ συμφωνώ με τον greatony.Είσαι φάουλ στην συγκεκριμένη περίπτωση και λίγο απότομος κατα την προσωπική μου άποψη. Περισσότερο πιάστηκες απο το ότι το παλικάρι δεν έβαλε σωστά το link,και καλά δεν κατάλαβες για ποιό προϊόν μιλάει. Λες και δεν μπορείς με ενα copy paste να το βάλεις στον browser και να δείς. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.

• Like 2

Αρχικά να σε ενημερώσω ότι αν διάβαζες λίγο καλύτερα έχω ήδη απαντήσει..

Προσφορά λοιπόν τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει, μιας και δεν πωλείται κάπου φθηνότερα. Αλλά για το αν αξίζει είπα στο παραπάνω ποστ ότι βγαζει καινούρια κινητά οπότε μπορεί να δούμε παρόμοια τιμή στο κοντινό μέλλον.

Όσον αφορά τις υποδείξεις σου για το λόγο ύπαρξης του θέματος και το τι πρέπει να γράφει κάποιος που θέλει να δει αν κάτι είναι προσφορά έχω να σου απαντήσω με ερώτηση.

Τι διαφορά έχει αυτό το ποστ που κατ'εσέ είχε ελλιπείς πληροφορίες...

...από το δικό σου που τυχαία ήταν και το 1ο στο συγκεκριμένο θέμα;

Αν λοιπον θεωρεις οτι ειναι προσφορα χωρις να υπαρχουν τιμες ανταγωνισμου ωστε να βγαινει καποιο νοημα σ'αυτο που λες..........!

Σε οτι αφορα τον λογο υπαρξη του θεματος καλυτερα να το διαβασεις ολο απο την αρχη και τι εχουμε πει κατα καιρους και ποσα εχουν αλλαξει εως σημερα(π.χ. για το τι πρεπει να γραφουμε τα links που πρεπει να βαζουμε κ.α.)

Herthan,κι εγώ συμφωνώ με τον greatony.Είσαι φάουλ στην συγκεκριμένη περίπτωση και λίγο απότομος κατα την προσωπική μου άποψη. Περισσότερο πιάστηκες απο το ότι το παλικάρι δεν έβαλε σωστά το link,και καλά δεν κατάλαβες για ποιό προϊόν μιλάει. Λες και δεν μπορείς με ενα copy paste να το βάλεις στον browser και να δείς. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.

pedrojay ειλικρινα σου μιλαω οτι αρχικα δεν καταλαβα οτι ειναι link και νομιζα οτι κατι αλλο ηθελε να γραψει.Γι'αυτο μετα κι εγραψα παρακατω για τις τιμες του ανταγωνισμου οταν καταλαβα.Το οτι ρωτησα αν ειναι ο ανταγωνισμος τι τιμες εχει κι αν πρεπει να το μαντεψουμε ειναι τοσο κακο δηλαδη?Φαντασου τι θα γινοταν αν ο καθενας εδω μεσα εβαζε ενα link και ολοι οι υπολοιποι μετα εψαχναν σε ποιες τιμες παιζει καθε προιον.

λοιπον,βρηκα το Huawei Ascend Y300 στο ebw στα 83,81€ και ο τσιγκουνης το δινει από 96.50

http://www.skroutz.gr/s/3238871/Huawei-Ascend-Y300.html

είναι αξιοπιστο τηλεφωνο;

λοιπον,βρηκα το Huawei Ascend Y300 στο ebw στα 83,81€ και ο τσιγκουνης το δινει

Καλύτερα με 99 ευρώ το blade v από κωτσόβολο!

• Like 1

ψαχνω μια 32αρα καρτα για το κινητο και μου ηρθε αυτό το μαιλ απο το eshop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.333675αξίζει σαν προσφορά?

http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/367664/10.html?keyphrase=micro+sd+32gb+class+10

λοιπον,βρηκα το Huawei Ascend Y300 στο ebw στα 83,81€ και ο τσιγκουνης το δινει από 96.50

Τιμιο τηλεφωνο, με καλη οθονη αλλα πλεον παλιο. Ανασταλτικος παραγοντας τα 512 mb ram. Αξιοπρεπες παντως στην αποδοση του. Τωρα σε αυτα τα λεφτα δεν ξερω τι να σου πω..
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...