Προς το περιεχόμενο

Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το συγκεκριμένο post θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτό το thread: Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει; και όχι να δηλώνεται ως προσφορά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@christos_realmad Σύγκριση τιμών σου έχει το σκρουτζ. Όπως υπάρχει αξιολόγηση για κάθε μαγαζί υπάρχει και στο μέντια μαρκτ, και βάσει αξιολογήσεων δεν λες και πολυ ευχαριστημένους τους εκει πελάτες.

Και όχι δεν είναι με καμια δύναμη αυτό προσφορά. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα.

απο e shop crazy sundays.

lenovo g510 15.6

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910255

τιμιο?

και βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτο του e shop και στο dell του media markt me ta 599.

ποιο προτεινετε?

Πακέτο 3play by Cyta και δώρο (με 99€) Samsung UE32EH4003 32¨ hd ready από τον Κωτσόβολο

Η παραπάνω προσφορά ισχύει από τις 31 Μαρτίου 2014 έως 30 Απριλίου 2014 και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές Cyta ή των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Η τηλεόραση στα €99 θα αποδίδεται μόνο σε ενεργοποιημένες συνδέσεις Cyta 3play από €22 τον μήνα, των οποίων οι αρχικές αιτήσεις πραγματοποιήθηκαν εντός των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Αφορά σε 12μηνη σύνδεση 3play και πρέπει να περιλαμβάνει το πρόσθετο πακέτο ψυχαγωγίας αξίας €3/μήνα.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές όπου η νέα υπηρεσία 3play είναι διαθέσιμη. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους σύμβουλους πωλήσεων των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Τι λέτε ;; Αξίζει ; 

Πακέτο 3play by Cyta και δώρο (με 99€) Samsung UE32EH4003 32¨ hd ready από τον Κωτσόβολο

Η παραπάνω προσφορά ισχύει από τις 31 Μαρτίου 2014 έως 30 Απριλίου 2014 και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές Cyta ή των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Η τηλεόραση στα €99 θα αποδίδεται μόνο σε ενεργοποιημένες συνδέσεις Cyta 3play από €22 τον μήνα, των οποίων οι αρχικές αιτήσεις πραγματοποιήθηκαν εντός των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Αφορά σε 12μηνη σύνδεση 3play και πρέπει να περιλαμβάνει το πρόσθετο πακέτο ψυχαγωγίας αξίας €3/μήνα.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές όπου η νέα υπηρεσία 3play είναι διαθέσιμη. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους σύμβουλους πωλήσεων των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Τι λέτε ;; Αξίζει ; 

H τηλεόραση είναι HD ready.Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.156941&sid=1

Ψάχνω 55 εδώ και πολύ καιρό.. Τι σας λέει αυτή;; Απλά θέλω να έχει καλό frame rate Και να μην φαίνονται τα pixel έντονα.. Γιατί σε κάποιες τηλεοράσεις φαίνεται άσχημα

..Συγχωνευση 2 μηνυματων..

Μάγκες ξέρει κανείς αν αξίζει;; θέλω καλό frame rate Και και έχει καλή εξομάλυνση εικόνας.. Να μην φαίνονται τα pixel έντονα!!

Σύνδεση με πισι και ταινίες full HD η κυρία και σχεδόν μοναδική της λύση

Παλικαρια βλεπω στο φυλλαδιο του γερμανου φορτιστης sanyo+4AA η' 4AAA eneloop fast στα 19.90ε. Δεν γραφει λεπτομερειες.

Δεν μπορω να το τσεκαρω τωρα αλλα μου φαινεται καλη τιμη

Η γυναίκα μου, μου επισήμανε ότι το boots.co.uk άρχισε αποστολές και στην Ελλάδα.

Δεν είναι ακριβώς προσφορά, αλλά κάτι κρέμες που οι εδώ τις έχουν στο θεό ή δεν έρχονται καθόλου, βγαίνουν ποιο οικονομικά από εκεί.  Μιλάει όμως για συγκεκριμένα προϊόντα ή προϊόντα της δικιάς του μάρκας και όχι για τα κοινότυπα που τα βρίσκουμε παντού.

Η γυναίκα μου, μου επισήμανε ότι το boots.co.uk άρχισε αποστολές και στην Ελλάδα.

Δεν είναι ακριβώς προσφορά, αλλά κάτι κρέμες που οι εδώ τις έχουν στο θεό ή δεν έρχονται καθόλου, βγαίνουν ποιο οικονομικά από εκεί.  Μιλάει όμως για συγκεκριμένα προϊόντα ή προϊόντα της δικιάς του μάρκας και όχι για τα κοινότυπα που τα βρίσκουμε παντού.

http://www.insomnia.gr/topic/460200-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Παλικαρια βλεπω στο φυλλαδιο του γερμανου φορτιστης sanyo+4AA η' 4AAA eneloop fast στα 19.90ε. Δεν γραφει λεπτομερειες.

Δεν μπορω να το τσεκαρω τωρα αλλα μου φαινεται καλη τιμη

Αυτος που λεει ο matrixxx ειναι........ο οποιος θα ηταν προσφορα στα 14,90. ;)

απο e shop crazy sundays.

lenovo g510 15.6

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910255

τιμιο?

και βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτο του e shop και στο dell του media markt me ta 599.

ποιο προτεινετε?

το αυτο...

εχω λαλησει χωρις υπολογιστη παιδια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...