Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε giorginho το e-shop τα 2 τελευταια χρονια , οπως μπορει να ξερεις, βρισκετε υπο διαλυση - φαλιρισμα- αρθρο 99 κτλ.

Απληρωτοι υπαλληλοι,προΐοντα β παραγωγης,καθυστερησεις στις παραγγελιες κτλ, ετσι και το newsletter δεν ενεργοποιηται αμεσα.Τωρα για το Belkin είναι η σειρα ultra...παρα πολυ λεπτος και μικρος φορτιστης με  ανταπτορες για πολλες συσκευες....δες στο και στο e-shop που το έχει 99€...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι αυτη: TV 50" LED TX-L50B6E Panasonic

και εγω αυτή ειδα (σιγουρα panasonic, σιγουρα led, σιγουρα 50, το μοντελο δεν το προσεξα μιας και ό,τι δεν είναι plasma δεν μου λεει κατι), από Κωτσο ηταν η διαφημιση. 24χ24€

Επεξ/σία από matrixxx
απο electronet, thanks katcos
  • Moderators
Δημοσ.

...τωρα για το συγκεκριμενο μοντελο δεν ξερω, δεν το εχω ψαξει, απλα ετσι οπως το ποσταρατε νομιζα οτι θα το ειχαν βαλει 5-10....-15 ευρω!)

Και εγω όταν ειδα τον καπετανιο να λεει ότι πηρε 8 χωρις να ξερει για ποιο λογο τα πηρε, πιστεψα ότι το ειχαν 0.50€, ουτε καν στο ταλιρο που λες δεν μπορουσε να παει η σκεψη μου! 40;;;;;  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

φιλε giorginho το e-shop τα 2 τελευταια χρονια , οπως μπορει να ξερεις, βρισκετε υπο διαλυση - φαλιρισμα- αρθρο 99 κτλ.

Απληρωτοι υπαλληλοι,προΐοντα β παραγωγης,καθυστερησεις στις παραγγελιες κτλ, ετσι και το newsletter δεν ενεργοποιηται αμεσα.Τωρα για το Belkin είναι η σειρα ultra...παρα πολυ λεπτος και μικρος φορτιστης με  ανταπτορες για πολλες συσκευες....δες στο και στο e-shop που το έχει 99€...

Τα ξερω αυτα, απλα ειναι σα να μου λες οτι πχ οι 'προσφορες' "crazysunday" "ανοιγουν" Τριτη απογευμα, δεν εχει νοημα... τελος παντων, οπως ειπες λογικα με εισαγωγη κωδικου δεν υπαρχει θεμα (ή και να υπαρξει καποια ακρη θα βρεθει), το λαπτοπακι που τσεκαρατε βλεπω ειναι και της σειρας "5" της Dell, ισως αξιζει και το μικροτερο με i5 +gt740M για καποιους... ή ο 1,5ΤΒ 2,5" δισκος που εχει 50% παραπανω χωρητικοτητα για αρκετα μικροτερη "προσαυξηση" στο κοστος σε σχεση με τους 1ΤΒ που ειδαν το "φως" του φορουμ προσφατα.... :) ;)

• Moderators
Δημοσ.

Οποιος το παρει (σχεδόν 2 ετων μοντελο μπορεσα να βρω ότι είναι) θα μας διαφωτισει για το αν αξιζει, μιας και 5 λεπτα που εφαγα δεν μπορεσα να βρω κατι περα από τα νουμερα που δινει ο κατασκευαστης, τα οποια δεν είναι και αισιοδοξα μαλλον, αφου αναφερει read/writespeed up to 500/300 MB/scan be achieved μιλωντας όμως για ολη την σειρα μεχρι τα 512GB.

Δημοσ.

και εγω αυτή ειδα (σιγουρα panasonic, σιγουρα led, σιγουρα 50, το μοντελο δεν το προσεξα μιας και ό,τι δεν είναι plasma δεν μου λεει κατι), από Κωτσο ηταν η διαφημιση. 24χ24€

Αν λέμε για την ίδια ( που μάλλον για την ίδια λέμε :) ) είναι από electronet :

http://www.electronet.gr/ProductDetails/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%82/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%82/led/TV%2050%22%20LED%20TX-L50B6E%20PANASONIC.aspx

Αυτή είναι η διαφήμιση που είδα :

https://www.youtube.com/watch?v=5mMny31t6gk#t=18

• Like 1
Δημοσ.

Για να μήν τους ζητήσεις τα ρέστα, αν δεν είσαι σχετικός και της προξενήσεις ζημιά. Αναφέρεται εδώ και αρκετό καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

στο ips panel αναφερομουν πιο πολυ αλλα αν ξερετε πιο φθηνες τοτε okay.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...