Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι φιλε μου το εψαξα κι εγω στο σκρουτζ. Το μοντελο του mediamarkt εχει οθονη αφης ενω στα αλλα απο οτι φαινεται ειναι χωρις . Και η διαφορα ειναι μονο 50 ευρω.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου το εψαξα κι εγω στο σκρουτζ. Το μοντελο του mediamarkt εχει οθονη αφης ενω στα αλλα απο οτι φαινεται ειναι χωρις . Και η διαφορα ειναι μονο 50 ευρω.

Παρε τους τηλεφωνο για να σιγουρευτεις,,,,λάθη γινονται συνεχεια.....ή πηγαινε να το δεις απο κοντα!

Δημοσ.

παιδιά αυτό το tablet είναι προσφορά? είδα έρχεται κοντά στα 35 ευρω

Δεν προκειται να ερθει κατι τετοιο (δες feedback πωλητη, οτε καν υπαρχει ιστορικο πωλησης tablet και ηδη εχουν γραψει χτες και προχτες αρνητικες οτι δεν παρελαβαν ποτέ), ειναι μονο χασιμο χρονου για την διαδικασια επιστροφης χρηματων και εναμισι μηνα τα λεφτα σου εκει.

Δημοσ.

τι σας λέει αυτό;Σταθεροποιητής στα 2,99€ +μεταφορικα;

Καλύτερα πάρε αυτόν :  http://www.cosmodata.gr/product/70443/stath-rithm-tas-2000va-anal-rel-mvr-vma στα 3,57 

:-D   :-D   :-D

Λάθος τιμή σίγουρα, αν δεν βαριέσαι κάνε μια αγορά!!!

Τους ξέφυγε το κόμμα, όπως λέει και το ανέκδοτο 

Ο παππούς, καθισμένος στην πολυθρόνα του, μπροστά στη τηλεόραση που ανακοίνωνε και νέες μειώσεις στις συντάξεις: 

-Όταν ήμουν μαθητής, άκουγα κάθε τόσο τη δασκάλα μου να λέει:

«Να προσέχετε τα κόμματα! Ένα λάθος κόμμα, μπορεί να σας χαλάσει τελείως τη σύνταξη!»

Έπρεπε να περάσουν εξήντα χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε.

• Like 3
Δημοσ.

μάλλον ζηλεψε το getitnow και θελει και αυτο τσαμπα διαφημιση....καλου κακου εκανα μια παραγγελια (3€ ένας καφες, δεν γ.......)

Δημοσ.

μάλλον ζηλεψε το getitnow και θελει και αυτο τσαμπα διαφημιση....καλου κακου εκανα μια παραγγελια (3€ ένας καφες, δεν γ.......)

Ποιο πήρες το μεγάλο ή το μικρό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...